William Hill app

William Hill is helaas niet meer beschikbaar voor nieuwe spelers in Nederland of België. Voor een geweldig alternatief kan je kiezen uit onze Nederlandse bookmakers of Belgische bookmakers.

William Hill was altijd al een van de bekendste bookmakers in België en Nederland, maar ook daarbuiten. Mits de specifieke wetgeving omtrent kansspelen in onze beide landen, is William Hill momenteel niet langer actief voor Nederlands sprekenden. Vroeger was dat wel anders, en het lijkt erop dat William Hill ook opnieuw voor de legale licentie wil gaan in de Benelux. Vanaf dat moment, wat we verwachten dat later dit jaar zal gebeuren, kan je ook de William Hill mobiele app downloaden. Zo kan je mobiel wedden bij William Hill, zonder de browser te benutten.

William Hill

William Hill Mobiele Website

Er is uiteraard ook een mobile site beschikbaar van William Hill. Deze kan je momenteel al bereiken, weliswaar niet vanuit onze landen. Maar wel zowat overal elders in de wereld. Of voor zij die gebruik kunnen maken van een VPN-blocker, zullen ook wel hun toegang weten te vinden tot William Hill via een mobiele browser. Het is echter niet de bedoeling om niet legitiem te wedden bij William Hill, dus wacht maar beter af tot de Kansspelwetgeving meer duidelijkheid biedt over William Hill legaal mobiel wedden.

William Hill:                                                        Android         –          iOS           – mobiele site
App Download
Storten
Uitbetalen

William Hill App Downloaden

De app van William Hill is beschikbaar, en dat zowel op iOS als met Android-toestellen. Ja, kan best zijn, denk jij nu natuurlijk. Je vertelt me lekker over de William Hill app, en waar ik deze kan downloaden… Maar als puntje bij paaltje komt, heb ik er niets aan. Daarom bieden we je ook graag een kijkje in de online bookmakers die de mobiel wedden apps alvast wel aanbieden.

William Hill app alternatief

Als je op zoek gaat naar een alternatieve app om alsnog mobiel te wedden, kunnen we je aanraden om even te kijken naar onze andere apps voor mobiel wedden. Hoewel de aanbieders over het algemeen niet altijd betting app aanbieden, vind je gelukkig bij ons wel de belangrijkste terug. Surf gerust wat verder op onze site, om alle apps te ontdekken.

William Hill App Android

De William Hill app is prima beschikbaar voor zij die niet in onze Benelux wonen. Deze kan onmiddellijk worden gedownload via de Google Play Store, door in de zoekbalk ‘William Hill’ te typen. Je zal twee opties vinden, namelijk een sport-app en een bingo-app. Download de William Hill applicatie van je voorkeur door het .apk-bestand binnen te halen. Vervolgens kan je deze installeren, en mobiel beginnen bij William Hill via je Android-toestel. Zonder de browser te benutten.

apps toelaten Android

William Hill App iPhone

Ook voor iOS-gebruikers van iPad of iPhone is er een William Hill app beschikbaar. Dankzij de itunes-store, of hoe dat ook weer heet bij Apple. Maar daarnaast kan je deze app ook rechtstreeks van de William Hill website zelf plukken. Zij bieden je de installatie-file aan om de mobiele app te installeren op je hipster telefoon. Je kan je ook via de afbeelding onderaan deze pagina aanmelden bij William Hill, en zo rechtstreeks de mobile app daar downloaden.

William Hill App Ervaringen

Het is natuurlijk al even geleden dat we nog via de William Hill mobiele app hebben gespeeld. Daarom zijn we jullie voorlopig onze ervaring met deze mobile betting app verschuldigd. We laten het echter niet uit om hem opnieuw voor je te testen, van zodra de William Hill app weer beschikbaar is in onze landen van Nederland  en België.

mobile betting william hill