WK 2022 Bookmakers

Hier op de WK 2022 Bookmakers pagina kan je onze beste WK bookmakers terugvinden. Dankzij deze shortlist, hoef je niet alle bookmakers door te nemen voordat je een keuze maakt met waar je zal gokken op WK voetbal. De beste WK betting sites voor België  zijn BetFIRST en Bet777. Alle andere WK bookmakers kan je terugvinden op onze Beste Bookmakers Nederland en België.

Beste WK Bookmakers


BetFIRSTBetFIRST – De WK Betting site

BetFIRST is een topper in de sportweddenschappen. In onze BetFirst review test scoort Bookmaker BetFIRST een score van 9,5 op 10. Zowel Nederlanders en Belgen kunnen zich makkelijk aanmelden. Ook is het mogelijk om te storten met zowel iDeal als Bancontact, wat het voor ons makkelijk maakt. Mobiel wedden op het WK voetbal is ook bij BetFIRST mogelijk. Andere sterke punten zijn de BetFIRST WK bonus van 200% tot €100, verschillende WK promoties, het WK wedden aanbod en de fantastische klantenservice. BetFIRST is een van de beste gokken sites voor voetbal. Klik hieronder op de link, en maak deel uit van deze groep.

Nu aanmelden en € 100 Bonus ontvangen


Bet777 Logo GrootBet777 – Bookmaker WK 2022

De bookmaker die onze shortlist van WK 2022 Bookmakers afsluit is Bet777. Bet777 behoort tot de top voor gokken sites op voetbal WK 2022. Met een score van 9 op 10 vestigt Bet777 zich in de top drie van beste WK bookmakers. Inwoners uit zowel Nederland als België kunnen zich inschrijven bij deze bookmaker. Ook een storting maken via iDeal of Bancontact behoort tot de mogelijkheden, met daarnaast ook Visa, MasterCard, PaySafeCard, PayPal, Neteller, Skrill of een bankoverschrijving. Speciale WK weddenschappen zijn ook mogelijk bij Bet777, net zoals er heel veel WK promoties zijn. De support kan je bereiken in het Nederlands, wat het makkelijk communiceren maakt. Alle details van deze bookmaker, kan je nakijken in onze Bet777 review.

Nu aanmelden en € 150 bonus ontvangen