WK 2018 Bookmakers

Hier op de WK 2018 Bookmakers pagina kan je onze beste WK bookmakers terugvinden. Dankzij deze shortlist, hoef je niet alle bookmakers door te nemen voordat je een keuze maakt met waar je zal gokken op WK voetbal. De beste WK betting sites voor België en Nederland zijn BetFIRST, 1xBet en Bet777. Alle andere WK bookmakers kan je terugvinden op onze Beste Bookmakers Nederland en België.

Beste WK Bookmakers

Wedden bij BetFIRST
BetFIRST – De WK Betting site

BetFIRST is een topper in de sportweddenschappen. In onze BetFirst review test scoort Bookmaker BetFIRST een score van 9,5 op 10. Zowel Nederlanders en Belgen kunnen zich makkelijk aanmelden. Ook is het mogelijk om te storten met zowel iDeal als Bancontact, wat het voor ons makkelijk maakt. Mobiel wedden op het WK voetbal is ook bij BetFIRST mogelijk. Andere sterke punten zijn de BetFIRST WK bonus van 200% tot €100, verschillende WK promoties, het WK wedden aanbod en de fantastische klantenservice. BetFIRST is een van de beste gokken sites voor voetbal. Klik hieronder op de link, en maak deel uit van deze groep.

Nu aanmelden en € 100 Bonus ontvangen


1xBet groot logo
1xBet – Top bookmaker WK!

1xBet is een van de beste wedden WK sites 2018. Deze bookmaker verbetert elke jaar zijn aanbod, promoties en betaalopties. In onze 1xBet review scoort bookmaker 1xBet hoge punten op bijna alle vlakken en verdient dan ook een score van 9,5 op 10. Belgen en Nederlanders kunnen zich inschrijven bij deze bookmaker en storten via iDeal of Bancontact behoort ook tot de betaalopties. Waarom behoort 1xBet daarnaast nog tot de top Bookmakers WK 2018? Ze hebben heel hoge WK voetbal quoteringen, aangevuld met een groot voetbal WK weddenschappen en een afwerking met speciale WK promoties. De 1xBet bonus bedraagt momenteel een 100% tot maximaal €130. Uiteraard kan je ook zonder problemen via je mobiel wedden bij 1xBet. Meld je aan en plaats je Voetbal Wk Rusland 2018 bet.

Nu aanmelden en € 130 Bonus ontvangenBet777 – Bookmaker WK 2018

De bookmaker die onze shortlist van WK 2018 Bookmakers afsluit is Bet777. Bet777 behoort tot de top voor gokken sites op voetbal WK 2018 Rusland. Met een score van 9 op 10 vestigt Bet777 zich in de top drie van beste WK bookmakers. Inwoners uit zowel Nederland als België kunnen zich inschrijven bij deze bookmaker. Ook een storting maken via iDeal of Bancontact behoort tot de mogelijkheden, met daarnaast ook Visa, MasterCard, PaySafeCard, PayPal, Neteller, Skrill of een bankoverschrijving. Speciale WK weddenschappen zijn ook mogelijk bij Bet777, net zoals er heel veel WK promoties zijn. De support kan je bereiken in het Nederlands, wat het makkelijk communiceren maakt. Alle details van deze bookmaker, kan je nakijken in onze Bet777 review.

Nu aanmelden en € 150 bonus ontvangen