ZEbet aanmelden

Zebet is alweer even actief en Nederland en daarom is het de hoogste tijd om eens te kijken naar het registratieproces bij deze bookmaker. Als je namelijk nog geen Zebet account hebt, doe je er goed aan om deze aan te maken. Er staat namelijk een € 50 welkomstbonus voor je klaar! Hoe het registreren werkt en hoe je deze welkomstbonus kunt pakken lees je hieronder.

Aanmelden bij ZEbet

Hoe maak je een account aan bij Zebet?

 • Aangekomen op de Zebet website klik je op de gele registreren knop om het registratieproces te starten
 • Een nieuw scherm opent waarbij je de keuze krijgt om je te registreren via MiTrust of dit handmatig wilt doen
 • De handmatige methode kan 1 tot 2 dagen duren, registreren met Mitrust duurt tussen de 3 en 10 minuten.
 • We kiezen daarom voor Mitrust en vullen eerste onze persoonlijke gegevens in.
 • Vervolgens dien je je legitimatiebewijs te uploaden (kopie ID, rijbewijs of paspoort)
 • Hierna log je in bij een service provider naar keuze zoals (DigiD, T-mobile, KPN of Ziggo).
 • Vanzelfsprekend die je ook een gebruikersnaam (e-mail en wachtwoord op te geven en persoonlijke limieten in te stellen.
 • Als alle velden zijn ingevuld, je kopie legitimatiebewijs opgeladen is en de verificatie met Mitrust is je Zebet Nederland account klaar voor gebruik.
 • Bij het handmatig invoeren, vul je alle gevraagde velden in en laad je ook je identiteitsbewijs op. Het verschil zit hem echter in het feit dat een medewerker van Zebet Nederland je gegevens moet controleren en dit kan even duren.
 • Na het akkoord gaan met de voorwaarden kun je voortaan inloggen en spelen bij deze bookmaker.

registratieproces Zebet

© Zebet

Geld storten bij Zebet 

Net zoals bij alle bookmakers Nederland kun je storten met iDeal. Dat is echter niet de enige stortingsmethode want je kunt hier ook een creditcard gebruiken. Voor beide stortingsmethodes is het minimale bedrag dat je kunt storten € 15,00. Dat is net wat hoger dan bij veel andere bookmakers waar het minimum vaak € 10 of € 15 is. Hoewel veel spelers al genoegen nemen met deze twee betalingsopties zijn er toch ook Bookmakers Nederland die bijvoorbeeld Paypal en wedden met Trustly aanbieden. Voorlopig moet je het bij Zebet echter doen met:

 • IDeal
 • Creditcard (Visa, Mastercard)

Zebet is dus niet heel flexibel qua stortingsmogelijkheden, maar daar kan natuurlijk nog verandering in komen.

Zebet 100% welkomtbonus

© ZEbet 100% stortingbonus

Heeft Zebet een welkomstbonus voor nieuwe spelers

Zebet heeft een speciale welkomstbonus tot wel € 50,00. Dat is een 100% stortingsbonus. Stort je dus € 50,00 dan krijg je € 50,00 aan freebets op je account. Deze hoef je niet ineens in te zetten maar mag je uitspreiden over meerdere weddenschappen. De winst die je uit een gratis bet pakt is direct opneembaar. Het enige waar je rekening mee dient te houden is de welkomstbonus alleen beschikbaar is voor spelers van 24 jaar of ouder en dat er één bonus per speler en huishouden beschikbaar is. Zo’n welkomstbonus krijg je natuurlijk alleen via beste bookmakers.

Aanmelden bij ZEbet