Zebet storten

Wil je gelijk bij Zebet wedden? Dan is het wel zo makkelijk om te weten hoe je bij Zebet storten kunt. Dat is geen lastig proces en binnen een paar seconden gebeurd. We kunnen je gelijk alvast vertellen dat Zebet tot de Nederlandse iDeal bookmakers behoort, dat is dus gelijk al een voordeel. Toch doe je er altijd goed aan om de informatie op deze pagina door te lezen voordat je begint met storten bij deze bookmaker. Zo weet je precies wat je kunt verwachten, welke betalingsmethoden er zijn en of je misschien ook nog een mooie bonus kunt pakken. We bespreken het allemaal op deze pagina.

Aanmelden bij ZEbet

Hoe kun je storten bij Zebet

  • Voor je kunt storten, dien je eerst een account aan te maken of je in te loggen
  • Ga daarom eerst naar de Zebet website om je te registren of in te loggen.
  • Tijdens het registreren dien je je bankpas of bankrekening te verifiëren.
  • Eenmaal ingelogd, zie je in je account een knop met storten staan.
  • Klik op de “storten” knop en kies je gewenste betalingsmethode.
  • Je hebt de mogelijkheid om met iDeal en een creditcard te storten
  • Hierna kies je het gewenste stortingsbedrag. Je kunt net zoveel storten als je gekozen stortingslimiet.
  • Er opent een pop-up scherm waarin je de stappen van de betalingsverwerker dient te volgen. Dit betekent inloggen op je bank voor iDeal of het invullen van je creditcard gegevens.
  • Als de storting voldaan is zie je een bevestiging op je scherm.
  • Het geld staat direct op je account en je kunt gelijk beginnen met wedden

Hoe kun je geld storten bij Zebet

Je kunt bij Zebet kiezen tussen een storting met iDeal of met een creditcard. Dit zijn gelijk de enige twee mogelijkheden. Bij deze bookmaker stel je, net als bij de andere betting sites Nederland, eerst je limieten in om vervolgens te storten. Je kunt dan vanzelfsprekend niet boven je limiet gaan. Dit is om je tegen jezelf in bescherming te nemen. Deze limieten zijn (met een wachttijd van zeven dagen) te verhogen, het verlagen van je limiet kan wel direct.

Je kunt bij Zebet storten vanaf € 15,00 per transactie. Dat is net iets hoger dan de € 10,00 die je bij veel andere bookmakers ziet. Het maximum stortingsbedrag staat gelimiteerd op € 5.000 per maand. Er zijn bij Zebet geen transactiekosten en alle betalingen worden direct verwerkt. Het maakt hierbij niet uit of je met een creditcard of iDeal betaalt. Het is echter wel belangrijk om te onthouden dat je alleen van een particuliere rekening kunt storten die op je eigen rekening staat. En/of rekeningen of zakelijke accounts worden niet geaccepteerd. Je kunt zelfs tijdelijk uitgesloten worden als je toch probeert met een zakelijk account of en/of rekening te storten.

Zebet welkomstbonus

© Zebet

Is er ook een Zebet welkomstbonus?

Goed nieuws! Er is wel degelijk sprake van een Zebet welkomstbonus. Deze krijg je direct bij je eerste storting. De bonus loopt op tot wel € 50,00 in de vorm van een freebet. Je kunt het ontvangen bonusbedrag inzetten op alle sporten en markten die beschikbaar zijn bij Zebet. Het is daarbij zelfs mogelijk om de bonus te verspreiden over meerdere weddenschappen en zo steeds een mooie bet uit te zoeken. De winsten uit deze freebet worden direct op je account gezet. Wanneer je jouw eerste storting één keer hebt rondgespeeld en het volledige bedrag van de freebet is ingezet, kun je al uitbetalen.  Een prima welkomstbonus met goede voorwaarden en dat is natuurlijk mooi meegenomen!

Aanmelden bij ZEbet