22Bet Ervaringen & Review

Opgelet: Omwille van de Kansspelwetgeving adverteren wij enkel bookmakers met landelijke licenties. 22bet heeft geen Nederlandse of Belgische licentie. Alle Nederlandse licentiehouders kan je terugvinden via onze Bookmakers Nederland pagina – wij raden ons BetCity.nl review aan. Belgen kunnen kiezen voor een alternatief uit de Bookmakers België lijst. 

Aanmelden bij BetCity

22bet, het is een mooi verhaal geweest voor onze klanten. Maar ook daar komt een eind aan, en dat eind is inmiddels gekomen. 22Bet is wel de grootste bookmaker in het Oosten van Europa en is aan een sterke opmars bezig in Centraal en West Europa. Het sterkste punt van 22Bet is voor het wedden aanbod en diversiteit van weddenschappen die je kan afsluiten. Er zijn ook heel veel betaling- en uitbetaling mogelijkheden. In onze 22Bet review behalen ze een score van 6 op 10.

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld:
iDeal, Visa, MasterCard, Neteller, Skrill of PaySafeCard.

22bet wedden

>Bookmakers Nederland Bookmakers België

22Bet Ervaringen in 10 stappen

Bovenstaande heb je op een snelle manier kennis kunnen maken met onze Beste Bookmakers 22Bet Ervaringen. Mocht je geïnteresseerd zijn in een meer gedetailleerde blik dan kun je ondergaand onze bevindingen diepgaander terugvinden. We bekijken bovengenoemde 10 punten voor jou nogmaals. Denk hierbij aan 22Bet Account aanmaken tot 22Bet Voetbal & Sport. Ook het 22Bet Mobiel Aanbod en de 22Bet Quoteringen komen aan bod. Bekijk het nu allemaal in ons 22Bet Review & Ervaringen overzicht en leer alles over deze bookmaker.

1. 22Bet Account aanmaken

De makkelijkste manier om een 22Bet account te openen is om hier op de pagina op de banner of foto van 22Bet te klikken. Je komt dan onmiddellijk op de juiste pagina terecht waar je welkomstbonus kan zien. Klik op de “Krijg nu” en op de homepage van 22Bet, kan je je bovenaan registeren. De registratie kan verlopen via e-mailadres of sociaal netwerk. Zodra je je geregistreerd bent, kan je overgaan tot een storting.

 

2. 22Bet Website

De website van 22Bet is beschikbaar in vele talen, maar jammer genoeg is Nederlands er niet één van. Buiten dit oogt de website fris en duidelijk. De navigatie verloopt soepel en de pagina’s laden snel. Je hebt een overzichtelijk menu bovenaan en aan de linkerzijde heb je een waslijst met de sporten. Niet vergeten om sport te selecteren bovenaan, want anders krijg je een volledig ander menu en evenementen waar je op kan wedden.

3. 22Bet Geld Storten

De 22Bet Voetbal & Sport behoort tot een van de bookmakers met het grootste aanbod van storting mogelijkheden. Er zijn meer dan 230 mogelijkheden om geld over te maken naar je spelers account. Wel is het mogelijk om geld te storten met Visa, MasterCard, PaySafeCard, Skrill, Neteller en verschillende crypto currency. Bij geen enkele optie wordt er een kost aangerekend.

betaal opties 22bet

4. 22Bet Uitbetalen

Ook bij de uitbetaling opties blinkt 22Bet uit. Er zijn meer dan 200 verschillende mogelijkheden, met opnieuw de courantste op kop: overschrijving, Visa, Mastercard, Neteller, Skrill en verschillende crypt currency opties. Bij geen enkele uitbetaling rekent 22Bet kosten aan en je ontvangt het geld ook snel op je rekening.

5. 22Bet Klantenservice

De 22Bet Klantenservice is bereikbaar via onderstaande kanalen.

  • E-mail: verschillende mogelijkheden
  • FAQ Sectie
  • Live Chat

Er zijn verschillende opties om de klantendienst van 22Bet te contacteren. Eentje ervan is via het contactformulier op de site. De tweede mogelijkheid is om een email te sturen naar de desbetreffende afdeling en de e-mailadressen kan je terugvinden op hun site, bij ‘contact.’ De laatste mogelijkheid is waarschijnlijk de beste en dat is via live chat.

6. 22Bet Bonus

Enkel Belgen kunnen genieten van de 22Bet bonus. Dit is een stortingsbonus van 122% tot €100 en 22Bet punten via de code SPORT122. Je echt geld en bonus wordt gescheiden en je kan je bonus vrij spelen door te voldoen aan de volgende voorwaarden. Speel je bonus binnen de 7 dagen vijfmaal rond en dit op combinatie weddenschappen met 3 of meer selecties en deze 3 selecties waar je op wedt, dienen minimaal een notering te hebben van 1.40 of hoger.

Bonus 22Bet

7. 22Bet Promoties

Bookmaker heeft een paar vaste promoties zoals de tweede stortingsbonus van 22% tot maximaal €50 en 22 punten. Dan is er ook nog een storting bonus op vrijdag en woensdag, maar de percentages verschillen. Plus via de 22Bet punten kan je ook verschillende prijzen winnen. Er zijn momenteel geen losse promoties en die worden ook zelden gedaan.

8. 22Bet Wedden Aanbod

Het wedden aanbod van 22Bet is fantastisch. Als je graag wedt op verschillende sporten, e-sports of politiek, dan ben je hier absoluut aan het juiste adres. Er zijn 44 verschillende evenementen waarop je kan wedden en op een voetbal wedstrijd heb je nogmaals tot meer dan 1200 mogelijkheden. Je kan ook wedden op politiek, speciale evenementen zoals het einde vd wereld. Geen idee hoe je je geld zal ontvangen als de wereld niet meer bestaat, maar goed, je kan er op wedden. Ook wedden op het weer, lotto en het gigantisch aanbod van e-sport trekt onze aandacht.

 

9. 22Bet Mobiel Aanbod

Er is nog geen 22Bet App iOS of 22Bet Android App ontwikkeld. Daarom kan je via je mobiel of tablet enkel via de mobiele website je bet plaatsen. Deze mobiele website laadt snel en heeft een makkelijk menu, waardoor je snel op de juiste pagina terecht komt.

10. 22Bet Quoteringen

Een minpuntje van dit formidabel wedden aanbod zijn de quoteringen. Op voetbal nemen ze een marge van 7,2% en op al de sporten nemen ze een marge van 5,5% Dit is beduidend hoger dan andere bookmakers.

22Bet Beoordeling & Conclusie: 6/10

Bookmaker 22Bet heeft zeker een paar sterke punten waarom je je dient aan te melden, maar er zijn enkel minpunten. Het grootste minpunt voor ons zijn de quoteringen, die lager liggen dan bij de andere bookmakers. Een ander puntje is ook het ontbreken van een mobiele app, maar dit is nog te overzien, want de mobiele site werkt ook naar behoren. Gemiddelde punten bij deze bookmaker zijn dan weer de bonus en de promoties. Er zijn verschillende promoties, maar die zijn ook niet de allerbeste op de markt. De betere punten bij 22Bet zijn dan, de vele betaling en uitbetaling mogelijkheden. Ook de klantendienst behoort tot dit rijtje. Als absolute pluspunt kunnen we het wedden aanbod aankaarten. Dit is gigantisch en als je graag wedt op niet alledaagse bets, dan is 22Bet zeker een bookmaker voor jou!

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij 22Bet!

22bet