22Bet Bonus

22Bet accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische wedders meer. Kies daarom voor een alternatief uit de Bookmakers Nederland of Bookmakers Belgie lijst. Nederlanders raden we aan om te kiezen voor bookmaker Betcity. Je profiteert in dat geval ook direct van de Betcity Bonus. Een 20 euro risicovrije weddenschap wacht daar op jou!

De 22Bet Bonus is een storting bonus (via code SPORT122) van 122% tot 100 euro en je ontvangt 22 punten. Deze bonus is beschikbaar voor alle wedders uit België en storten kan via Visa, MasterCard, PaysafeCard, Skrill, Neteller. Om deze bonus vrij te spelen dien je 5 x je bonus in te zetten op combo wedstrijden waar er 3 of meer selecties mogelijk zijn en waarvan de geselecteerde odds minimum 1.40 zijn. In totaal krijg je hier 7 dagen de tijd voor.

22Bet Bonus Review
BE Vlag Licht
 Stortingsbonus Goed ★★★ Gemidd. ★★ Matig 
1. Bedrag:
 € 100 ★★
2. Bonus %:
 122% ★★★
3. Vrijspelen: 5 x bonus ★★
4. Quotering: 1.40 ★★
5. Tijdsduur: 7 dagen ★★
Beoordeling 5/10
22bet 

De 22Bet bonus is een van de zwakste punten van 22Bet. Het voordeel is wel dat je bonus en echt geld gescheiden blijft, dus je neemt met je echt geld geen enkel risico. Hieronder zullen we deze uitleggen aan de hand van een voorbeeld.

Bonus 22Bet

Bookmaker Bonus Overzicht 

22Bet Bonus Voorbeeld

Om de volledige bonus van 100 euro te verkrijgen, dien je voor minimaal 100 euro over te maken op je spelers account met de code SPORT122. Je zal dan € 100 op je echt account krijgen en € 100 op je bonus account. Deze € 100 die je dan 5 x in te zetten op bets waarvan je dus minstens 3 evenementen selecteert. Een tenniswedstrijd waar je enkel een 1 of 2 kan wedden, telt niet mee. Een voetbalwedstrijd met 1 x of 2 telt wel mee, want je hebt minstens 3 mogelijke selecties. Je dient er ook rekening mee te houden dat je gekozen bet, minimaal een odd heeft van 1.40. Dit voor elke bet afzonderlijk van je 3 evenementen en in totaal dus een notering van 2.75.

22Bet Bonus Conclusie

Dat de 22bet app nog niet bestaat, vinden we niet zo’n ramp. Over de 22Bet bonus: het is een bonus die 1 voordeel heeft en dat is dat je je bonus en echt geld gescheiden blijven. Dus de bonus is een surplus voor je. Om deze bonus vervolgens vrij te spelen is het niet zo simpel. Je hebt slechts 7 dagen de tijd om hierin te slagen en je dient dan ook nog eens combo weddenschappen te spelen. We raden je dan aan om te kijken naar een actieve sportweek om je te registreren bij 22Bet of om op verschillende evenementen te wedden. Het wedden aanbod is wel super goed en dus kan je er wel inslagen om je bonus rond te spelen.

 

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen Belgie