24Bettle Bonus

Hieronder heb je een overzicht van de 24Bettle welkomstbonus en de vereisten om de bonus vrij te spelen. Een storting kan je onder andere via Bancontact, Visa, Mastercard of de andere meest conventionele manieren, en je wordt beloond bovenop je eerste vier stortingen!

Opgelet: Wij adverteren enkel bookmakers met landelijke licenties. 24Bettle behoort daar niet toe. Belgen kunnen een bookmaker kiezen uit de beste bookmakers België. Nederlanders raden we aan om te kiezen voor bookmaker Betcity – ontdek ons Betcity review. Je profiteert in dat geval ook direct van de Betcity bonus. Een 20 euro risicovrije weddenschap wacht daar op jou!

De 24Bettle Bonus details: 9.1/10
Bonus Type: Exclusieve Stortingsbonussen
Min Storting: € 20
Percentage 100%
Maximum Bedrag € 120
Is er een Bonus Code? Nee
Voorwaarden kort: 5 x storting +  5 x bonus op 1.80(+) odds 
Tijdsduur + Voorbeeld Je eerste stortingsbonus moet je 5 maal met storting erbij rondspelen op odds van 1.80 of meer, binnen de 30 dagen.

(120 x 5) + (120 x 5) = € 1200

De € 5 gratis bet heeft cash out clausule van € 50 en zal je 16 keer moeten inzetten.

Je tweede tot vierde stortingsbonus moet je 8 maal met storting erbij rondspelen op odds van 1.80+ binnen de 30 dagen.

(100 x 8) + (286 x 8) = € 3088

 

Je kan hierboven klikken en een account aanmaken. Zodra je je geregistreerd hebt, kom je in aanmerking voor de bonus. De 24Bettle welkomstbonus is een eerste stortingsbonus van 100% tot maximaal € 120. Om de bonus vrij te spelen, zal je vijfmaal je storting en vijf maal je bonusbedrag moeten inzetten. Alle weddenschappen moeten minimaal 3 verschillende uitkomsten hebben en een minimale quotering van 1.80. In totaal heb je 30 dagen de tijd om hieraan te voldoen. Als je er niet volledig in slaagt om de bonus rond te spelen, kan je altijd een aanvraag doen om een gedeelte van de bonus te laten uitbetalen.

Daarnaast krijg je nu ook exclusief binnen 24 uur na je aanmelding € 5 gratis zonder storting. Speel vervolgens voor € 80 binnen 30 dagen in op 1.80(+) odds, en geniet zo van een maximale netto winst van € 50!

En alsof dat nog niet genoeg is worden ook je tweede, derde en vierde storting beloond; dit met een 35% bonus tot € 100, die je dient vrij te spelen. Dat kan op weddenschappen met odds van 1.80+ en 3+ selecties binnen de 30 dagen. Je dient zowel je stortings- als je bonusbedrag hier 8x in te zetten, en je kan maximum 30% van je totaalsaldo per weddenschap plaatsen.tot 120 euro welkomstbonus 24bettle

Bookmaker Bonus Overzicht 

24Bettle Bonus Voorbeeld

We zullen de 24Bettle bonus uitleggen aan de hand van een 50 euro storting. Als je de bonus selecteert, zal je dus 50 euro extra ontvangen. Dit brengt het totaal op 100 euro. Deze bonus en je storting zal je vijfmaal moeten rondspelen, in totaal voor 500 euro. Je kan wedden op elke wedstrijd, zolang er maar 3 verschillende uitkomsten zijn: zoals bvb. winst, verlies, gelijk. Bovendien moet de notering van deze weddenschap minstens 1.80 zijn. Als je wedt op winst voor je favoriete voetbalteam met een notering van 2.00, telt het mee voor de bonus. Je hebt 30 dagen om de bonus volledig vrij te spelen. Stel dat je 80% van je bonus vrij speelt en je wilt dit laten uitbetalen, dan kan je hiervoor een aanvraag indienen.

Laten we voor het voorbeeld van tweede, derde of vierde storting een stortingsbedrag van € 286 nemen. Het komt erop neer dat je dan 35%, dus € 100 bonus krijgt. Aangezien je 8x stortings- en 8x bonusbedrag dient rond te spelen, komt het erop neer dat je net over € 3000 zal dienen in te zetten om je bedrag te claimen.

24Bettle Bonus Conclusie

De 24Bettle bonus is een aantrekkelijke bonus en heeft met maximaal 120 euro een goed bedrag. Je eerste storting zal verdubbeld worden en de notering van 1.80 is haalbaar. Klein minpuntje is dat je 5 maal je storting en bonusbedrag moet rondspelen binnen de 30 dagen, wat best snel is. Daar staat gelukkig tegenover dat je je bonus vervroegd kan laten uitbetalen en je ook nog € 5 gratis zonder storting krijgt. Ook zijn we aangenaam verrast dat de tweede tot vierde stortingen ook nog beloond worden. Jammer dat er nog geen 24bettle app is, maar voorlopig kunnen we wel zonder. Schrijf je vandaag in  bij 24Bettle als je ook wilt genieten van deze flexibele bonus!

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen Belgie