24Bettle

24Bettle Bonus

Hieronder heb je een overzicht van de 24Bettle welkomstbonus en de vereisten om de bonus vrij te spelen. Een storting kan je maken via iDeal, Bancontact, Visa, Mastercard of een andere manier. We vinden het een aantrekkelijke bonus met veel mogelijkheden.

24Bettle Bonus Review
NL en BE Donker
Stortingsbonus Goed ★★★ Gemidd. ★★ Matig 
1. Bedrag:
 € 100 ★★★
2. Bonus %:
 100% ★★★
3. Vrijspelen: 5 x bonus +
5 x storting
★ 
4. Quotering: 1.80 ★★★
5. Tijdsduur: 30 dagen  ★★
Beoordeling 7,0/10
24Bettle logo 

 

Je kan hierboven op de banner klikken en een account aanmaken. Zodra je je geregistreerd hebt, kom je in aanmerking voor de bonus. De 24Bettle welkomstbonus is een bonus van 100% tot maximaal € 120. Om de bonus vrij te spelen zal je vijfmaal je storting en achtmaal je bonusbedrag moeten inzetten. Alle weddenschappen moeten minimaal 3 verschillende uitkomsten hebben en een minimale quotering van 1.80. In totaal heb je 30 dagen de tijd om hier aan te voldoen. Als je er niet volledig in slaagt om de bonus rond te spelen, kan je altijd een aanvraag doen om een gedeelte van de bonus te laten uitbetalen. Daarnaast krijg je nu ook exclusief binnen 24 uur na je aanmelding € 5 gratis zonder storting. Zet erna voor € 80 binnen 30 dagen in op 1.80(+) odds en geniet van een maximale netto winst van € 50!

24Bettle welcome bonus

Bookmaker Bonus Overzicht 

24Bettle Bonus Voorbeeld

We zullen de 24Bettle bonus uitleggen aan de hand van een 50 euro storting. Als je de bonus selecteert, zal je dus 50 euro extra ontvangen. Dit brengt het totaal op 100 euro. Deze bonus en je storting zal je vijfmaal moeten rondspelen, in totaal voor 500 euro. Je kan wedden op elke wedstrijd, zolang er maar 3 verschillende uitkomsten zijn: zoals bvb. winst, verlies, gelijk. Bovendien moet de notering van deze weddenschap minstens 1.80 zijn. Als je wedt op winst voor je favoriete voetbalteam met een notering van 2.00, telt het mee voor de bonus. Je hebt 30 dagen om de bonus volledig vrij te spelen. Stel dat je 80% van je bonus vrij speelt en je wilt dit laten uitbetalen, dan kan je hiervoor een aanvraag indienen.

24Bettle Bonus Conclusie

De 24Bettle bonus is een aantrekkelijke bonus en heeft met maximaal 120 euro een goed bedrag. Je eerste storting zal verdubbeld worden en de notering van 1.80 is haalbaar. Het nadeel is enkel dat je 5 maal je storting en bonusbedrag moet rondspelen binnen de 30 dagen. Wat tamelijk snel is. Maar daar staat tegenover dat je je bonus vervroegd kan laten uitbetalen en je ook nog € 5 gratis zonder storting krijgt. Schrijf je vandaag in als je ook wilt genieten van deze flexibele bonus!

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen Belgie