b-Bets Bonus

Exclusief voor deze site beste-bookmakers.com biedt b-Bets een registratiebonus van € 5 aan. Dit is ideaal voor een eerste kennismaking met de site van b-Bets en om risicoloos te gokken. Daarnaast heeft b-Bets ook verschillende stortingsbonussen; de eerste is 100% tot maximaal € 120. Van zodra je minstens 20 euro stort via bijvoorbeeld Bancontact, kom je al in aanmerking voor deze bonus. We geven de b-Bets bonus een score van 9 op 10 en hieronder lees je waarom! Lees ook ons b-Bets review om meer te weten te komen.

Opgelet: Wij adverteren enkel bookmakers met landelijke licenties. B-Bets behoort daar niet toe. Belgen kunnen een bookmaker kiezen uit de beste bookmakers België. Bookmaker bonussen mogen in België niet meer worden aangeboden. Nederlanders raden we aan om te kiezen voor de Betcity Bonus. Een 20 euro risicovrije weddenschap wacht daar op jou!
De b-Bets Bonus details: 9.2/10
Bonus Type: Exclusieve Stortingsbonus
Min Storting: € 20
Percentage 100%
Maximum Bedrag € 120
Is er een Bonus Code? Nee
Voorwaarden kort: 5 x storting + 5 x bonus op 1.80(+) odds
Tijdsduur + Voorbeeld

30 dagen na ontvangst van de eerste stortingsbonus zal je deze 5 maal (bonus & storting) volledig moeten rondspelen op 1.80 quoteringen.

(120 x 5) + (120 x 5) = € 1200

De € 5 gratis bet heeft een maximum cash out clausule van € 50 en moet 16 keer ingezet worden.

30 dagen na ontvangst van de tweede tot vierde stortingsbonussen, zal je deze 8 maal (bonus & storting) volledig moeten rondspelen op 1.80 quoteringen.

(100 x 8) + (286 x 8) = € 3088

 

Zodra je op bovenstaande banner hebt geklikt en een account hebt aangemaakt, kom je in aanmerking voor de gratis bonus. Log daarna in op je account en je zal de bonus van € 5 binnen de 24 uur ontvangen. Om deze bonus vrij te spelen, moet je binnen een termijn van 30 dagen € 80 hebben ingezet. Al de weddenschappen dienen odds te hebben van 1.80+ en als je per weddenschap maximaal 30% van je totale saldo inzet, kan je de winst laten uitbetalen. De maximale uitbetaling met deze gratis bet is echter € 50.

De eerste stortingsbonus van b-Bets is een bonus van 100% tot € 120. Je hebt dertig dagen de tijd om de bonus vrij te spelen en dit doe je door 5 maal je stortings- en bonusbedrag rond te spelen. Al de weddenschappen met 3 of meer selecties en quoteringen van 1.80 of meer tellen mee. Je kan bij b-Bets ten alle tijde je bonus laten uitbetalen, ook als hij nog niet volledig is vrijgespeeld. Je krijgt dan een pro rata bedrag.

Je tweede, derde en vierde stortingsbonus bij b-bets bieden je 35% extra tot € 100. Ook hier krijg je 30 dagen om vrij te spelen door 8x je storting en bonusbedrag in te zetten. Dezelfde odds voorwaarden van 1.80+ en 3+ selecties gelden hier.

welkomstbonus b-bets

Bookmaker Bonus Overzicht 

b-Bets Bonus Voorbeeld

De b-Bets bonus zullen we uitleggen met een storting van 120 euro. Je zal een extra € 100 bonus ontvangen, wat je balans dus op € 240 brengt. Dit dien je 5 maal rond te spelen voordat je de bonus kan laten uitbetalen. Je zal dus voor een totaal van 1.200 euro moeten spelen op wedstrijden met een quotering hoger dan 1.80. Een voetbalwedstrijd komt hiervoor in aanmerking, want er zijn 3 verschillende opties: 1 x 2. Een tenniswedstrijd met winst voor Nadal of Murray, zal niet lukken omdat er maar 2 opties zijn. Je hebt 30 dagen de tijd om je bonus vrij te spelen. Stel dat je na 20 dagen je bonus wilt laten uitbetalen, dan kan dit zonder problemen. Als je al 80% hebt vrijgespeeld, zal je 80% ontvangen.

b-Bets Bonus Conclusie

De b-Bets eerste storting welkomstbonus is een goede bonus van maximaal € 120, met flexibele uitbetalingsmogelijkheden en extra mogelijkheid tot winsten bovenop je volgende drie stortingen. Met quoteringen van 1.80 en de mogelijkheid om de bonus vrij te spelen op single wedstrijden, maakt de bonus ook aantrekkelijk. Enkel de moeilijkheid om de bonus vrij te spelen door 8 maal je stortings- en je bonusbedrag op slechts 30 dagen rond te spelen, maakt het een minder aantrekkelijke bonus.

Maar je kan altijd je bonus tussentijds laten uitbetalen. Het voordeel is dat b-Bets wel een exclusief aanbod heeft. Als je hieronder op de banner klikt en je aanmeldt, ontvang je namelijk exclusief je B-Bets € 5 gratis weddenschap. Je kan dus zonder problemen de site uitproberen, of gebruik maken van de B-Bets app. Veel succes daarmee, klik vandaag nog op de knop!

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen Belgie