b-Bets

b-Bets Bonus

Exclusief voor deze site beste-bookmakers.com biedt b-Bets een registratiebonus van € 5 aan. Dit is ideaal voor een eerste kennismaking met de site van b-Bets en om risicoloos te gokken. Daarnaast heeft b-Bets ook een stortingsbonus van 100% tot maximaal € 120. Zodra je minstens 10 euro stort via bvb. iDeal of Bancontant kom je al in aanmerking voor deze bonus. We geven de b-Bets bonus een score van 7,5 op 10 en hieronder lees je waarom!

b-Bets Bonus Review
NL en BE Donker
Stortingsbonus Goed ★★★ Gemidd. ★★ Matig 
1. Bedrag:
 € 120 ★★★
2. Bonus %:
 100% ★★★
3. Vrijspelen: 5 x bonus +
5 x storting
★★
4. Quotering: 1.80 ★★★
5. Tijdsduur: 30 dagen  ★★
Beoordeling 7,5/10
b-Bets account 

Zodra je op bovenstaande banner hebt geklikt en een account hebt aangemaakt, kom je in aanmerking voor de gratis bonus. Log daarna in op je account en je zal de bonus van € 5 binnen de 24 uur ontvangen. Om deze bonus vrij te spelen, moet je binnen een termijn van 30 dagen € 80 hebben ingezet. Al de weddenschappen met quoteringen van 1.80+ en als je per weddenschap maximaal 30% van je totale saldo inzet, kan je de winst laten uitbetalen. De maximale uitbetaling met deze gratis bet is echter € 50.

De stortingsbonus van b-Bets is een bonus van 100% tot € 120. Je hebt dertig dagen de tijd om de bonus vrij te spelen en dit doe je door 5 maal je stortings- en bonusbedrag rond te spelen. Al de weddenschappen met 3 of meer selecties (dus tenniswedstrijden tellen niet mee) en quoteringen van 1.80 of meer gelden. Je kan bij b-Bets ten alle tijde je bonus laten uitbetalen, ook als hij nog niet volledig is vrijgespeeld. Je krijgt dan een pro rata bedrag.

b-Bets Free Bet

Bookmaker Bonus Overzicht 

b-Bets Bonus Voorbeeld

De b-Bets bonus zullen we uitleggen met een storting van 120 euro. Je zal een extra €100 bonus ontvangen, wat je balans dus op € 240 brengt. Dit dien je 5 maal rond te spelen voordat je de bonus kan laten uitbetalen. Je zal dus voor een totaal van 1.200 euro moeten spelen op wedstrijden met een quotering hoger dan 1.80. Een voetbalwedstrijd komt hiervoor in aanmerking, want er zijn 3 verschillende opties: 1 x 2. Een tenniswedstrijd met winst voor Nadal of Murray, zal niet lukken omdat er maar 2 opties zijn. Je hebt 30 dagen de tijd om je bonus vrij te spelen. Stel dat je na 20 dagen je bonus wilt laten uitbetalen, dan kan dit zonder problemen. Als je al 80% hebt vrijgespeeld, zal je 80% ontvangen.

b-Bets Bonus Conclusie

De b-Bets welkomstbonus is een goede bonus, maximaal € 120, met flexibele uitbetalingsmogelijkheden. Met quoteringen van 1.80 en de mogelijkheid om de bonus vrij te spelen op single wedstrijden, maakt de bonus ook aantrekkelijk. Enkel de moeilijkheid om de bonus vrij te spelen door 8 maal je stortings- en je bonusbedrag op slechts 30 dagen rond te spelen, maakt het een minder aantrekkelijke bonus. Maar je kan altijd je bonus tussentijds laten uitbetalen. Het voordeel is dat b-Bets wel een exclusief aanbod heeft, als je hieronder op de banner klikt, en je aanmeldt, ontvang je € 5. Je kan zonder problemen de site uitproberen. Veel succes en klik vandaag nog op de banner.

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen Belgie