Bet-At-Home Review & Ervaringen

Bet-at-home Review

Opgelet: Omwille van de Kansspelwetgeving adverteren wij enkel bookmakers met landelijke licenties. Bet-At-Home heeft geen Nederlandse of Belgische licentie. Alle Nederlandse licentiehouders kan je terugvinden via onze Bookmakers Nederland pagina – wij raden ons BetCity.nl review aan. Belgen kunnen kiezen voor een alternatief uit de Bookmakers België lijst. 

Aanmelden bij BetCity

Bet-At-Home is één van die bookmakers die vroeger best bekend was, maar sinds kort meer in de vergetelheid is geraakt. Tenminste, in onze contreien. Hoe komt dat, vraag je je dan af? dat is door de eenvoudige reden dat Bet-at-home niet over een Nederlandse of Belgische licentie beschikt. Zo kunnen we natuurlijk moeilijk Bet-At-Home ervaringen opdoen, om in deze review met jullie te delen.

Hoe kunnen we ontdekken of Bet-At-Home betrouwbaar is? Wat met odds en eventuele promoties? Veel kunnen we niet, tenzij we via VPN proberen de Bet-at-home site te misleiden met een andere locatie. Maar zeg nu zelf, wat heb je daaraan? In dit review gaan we voornamelijk na hoe ze voorheen functioneerden, en bieden we je een interessant bookmaker alternatief aan.

Voor- en nadelen van Bet-At-Home

Hierboven zie je meteen enkele uitschieters bij het sport & voetbal wedden aanbod van Bet-At-Home. Onder de afbeelding kan je verder lezen.

sportsbook bet-at-home

Bet-At-Home Account aanmaken

Een account aanmaken bij Bet At Home is niet mogelijk, voor wie in Nederland en België woont. kunnen zich inschrijven. Registreren kan echter wel nog voor wie in het buitenland woont. De Bet-At-Home bookmaker is geregistreerd via een Maltese licentie, en dus kunnen spelers uit andere Europese landen in theorie wel registreren bij Bet-At-Home.

Bet-at-home Website

De Bet-at-home.com site is niet beschikbaar in het Nederlands, maar wel in verschillende andere talen. Daarbij zitten uiteraard het Engels, maar ook Duits en Italiaans, Pools,  Sloveens en nog wat andere Oost-Europese talen. De site is verder een van de meest overzichtelijke die we hier al gezien hebben. Het menu rankt als een van de best navigeerbare bookmaker menu’s die we ooit zagen. Geen wonder dat Bet-at-home mijlenver uitsteekt boven hun competitie. We kunnen maar afwachten tot de website weer beschikbaar zal zijn voor ons NL spelers.

Mobiel wedden bij Bet At Home

Wanneer we kijken naar Bet-At-Home via mobiele toestellen, zien we dat ze als bookmaker ver hun competitie voorbij zijn. Dit in de zin dat je bij Bet-At-Home niet alleen perfect via de mobiele browser kan wedden. De bookmaker biedt ook een prima Bet at home app aan, voor zowel Android- als iOS-gebruikers. Deze is makkelijk te downloaden via de Google Play Store of de Apple Store. Typ Bet-at-home in in de zoekbalk aldaar, en je vindt makkelijk de app.

Storten & uitbetalen bij Bet-At-Home

Storting & uitbetalingen zijn ook beschikbaar voor zij die in het buitenland wonen, dus niet in Nederland of België. Dat kan via enkele betrouwbare methoden. VISA en MasterCard zijn daarvan ongetwijfeld de twee voornaamste methoden om te storten en geld te laten uitbetalen bij Bet-At-Home. Daarnaast is er ook de e-wallets Skrill en Neteller beschikbaar, en de minder bekende Sofort en Klarna. Ook wedden met PayPal, PaySafekaarten en Trustly wedden kan bij Betathome. Uitbetalen kan vanaf 10 euro voor de meeste methoden, maar lees even de voorwaarden na. In het geval van PayPal bijvoorbeeld, is dat meteen 50 euro.

storten leovegas

Bet-At-Home bonus & promoties

Als we het over bonussen willen hebben, weten de meeste spelers inmiddels wel dat dat ingewikkeld ligt in onze landen. De richtlijnen wat bookmaker bonussen in België en Nederland betreft, liggen namelijk op dit moment nogal strak. Hoewel er wel een bonus te rapen valt voor inwoners van andere landen, ligt dat heden iets ingewikkelder voor de Bet-At-Home bonus NL. We gaan er dus niet te diep op in. Hieronder zie je wel een voorbeeld van de sportbonus en de bonus code voor wie er wel van kan gebruik maken. Dat zijn momenteel enkel spelers in het buitenland.

betathome bonus code

 

Wat we jullie in België en Nederland wel kunnen aanraden, is om de alternatieven op onze bookmakers bonussen pagina te ontdekken. Daar vind je tal van interessante bonussen om te wedden online. Hetzelfde geldt voor wie nu niet kan genieten van BetatHome promoties. Ontdek andere bookmaker promotie acties.

Bet-At-Home Klantenservice & Contact

Eén van de sterkste punten bij Bet-At-Home is de uitgebreide, altijd beschikbare klantendienst. Een hoop van de vragen die je zou kunnen hebben, worden al opgelost in de FAQ-sectie. Daarnaast kan je hen ook bereiken per mail, of via het contact formulier. De mail waarop je hen kan contacteren is service.en@bet-at-home.com.

Maar dat is niet alles. Er is ook een telefoonnummer beschikbaar, zodat je hen – weliswaar in het Engels – persoonlijk kan opbellen en spreken. Dit is een Maltese vaste lijn, die bereikbaar is op het nummer +356-27922492.

De meest optimale en snelle manier om Bet-At-Home te bereiken, is de chatknop op de webpagina. Deze zie je meteen staan in de linker kolom. Wanneer je daarop klikt, kom je op hun contact pagina terecht. Daar kan je zowel het formulier invullen, zodat je per mail antwoord op je vraag krijgt. Of, je kan er op de chat-knop drukken om rechtstreeks in contact te komen met de Bet-At-Home klantenservice. Deze medewerkers zijn overigens erg professioneel en op de hoogte van wat er reilt en zeilt bij Bet-At-Home. Ze zullen je met plezier en correct verderhelpen.

bet at home klantenservice

Bet-at-home beoordeling & conclusie: 8,5/10

Voor zover we konden, hebben we de Bet-at-home website hierboven beschreven. Hoewel er vele positieve punten bij Bet-at-home zijn die extra aandacht verdienen, is er echter een dikke adder onder het gras. Op het ogenblik is deze bookmaker immers niet beschikbaar voor ons, dus bieden we graag een alternatief aan om te gokken vanuit België en Nederland. Ontdek de alternatieven via de volgende links, naar je eigen voorkeur.

Bookmakers Nederland > Bookmakers België