Bet-at-home bonus

Bet-at-home accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische wedders meer. Kies daarom voor een alternatief uit de Bookmakers Nederland of Bookmakers België lijst. Nederlanders raden we aan om te kiezen voor de Betcity Bonus. Een 20 euro risicovrije weddenschap wacht daar op jou!

Bet At Home, vroeger nochtans een van de grootste bookmakers, is inmiddels een beetje in de vergetelheid geraakt. Jammer, want ze hadden immers een mooie bonus in de aanbieding voor nieuwe spelers. Intussen bestaan ze nog steeds, echter kunnen we vanuit onze landen geen account aanmaken bij bookmaker Bet-at-home. We kunnen je wel vertellen wat de bonus bedroeg, alvorens deze niet meer te bereiken was in onze lieve vaderlanden.

 

BetAtHome Bonus details: 6/10
Bonus Type: Stortingsbonus
Bedrag € 50
Percentage 100%
Is er een Bonus Code? Ja, FIRST

Het was bij Bet At Home zo dat je bij je aanmelding direct een storting kon maken via een van de beschikbare betaalmethoden. Vervolgens kon je meteen je BetAtHome bonus vrijspelen. De vrijspeelvoorwaarden zijn nog steeds te bezichtigen op de site van BetAtHome zelf. Daar gaan we nu niet te diep over in detail, aangezien de bonus momenteel onbereikbaar is.

Wat we je wel kunnen aanraden, is ook even een kijkje te nemen naar onze bookmaker bonus pagina. Daar ontdek je alle actieve bonussen die je momenteel kan benutten bij de bookmakers.

betathome bonus code

BetAtHome Bonus

De 50 euro BetAtHome bonus, zoals je hem hieronder nog mooi gepromoot ziet, maakte ook gebruik van een bonus code. Gelukkig heb je nog tal van bonus codes beschikbaar op onze algemene bonuspagina. Deze is hierboven gelinkt, dus je kan makkelijk op zoek naar een actieve bonus die wel actief is en bij je past. Zo zijn er bonussen tot 500 euro te ontvangen.

BetAtHome Bonus Conclusie

Mja, veel valt er niet te concluderen natuurlijk, als we de bonus niet eens hebben kunnen activeren. Laat staan vrijspelen in analogie met de voorwaarden. Hoewel BetAtHome een heel stevige bookmaker is, zoals je in ons BetAtHome review kan lezen. De bonus is helaas niet zo sterk, eerder niet te bereiken voor onze landen. Maar we gaan hier wel gebruik maken van de gelegenheid om een degelijk alternatief voor te leggen voor deze 50 euro Bet-At-Home bonus.

Afhankelijk van het bedrag en dergelijke, kan je voor een gelijkaardige bonus kiezen. We kunnen je als interessant alternatief bijvoorbeeld de Wallacebet ervaringen bonus voorleggen. Deze is niet alleen hoger in bonusbedrag, maar heeft ook interessante voorwaarden. Bovendien is dit een exclusieve bonus, die dankzij onze website meer waard is dan de bonus voor de gemiddelde bezoeker. Ontdek dus alles over deze exclusieve Wallacebet bonus, of neem een kijkje naar de andere bookmakers in jouw specifieke regio via onderstaande links.

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen België