Wallacebet Bonus

Wie was Wallacebet ook alweer? Juist, die bookmaker zonder NL licentie… We raden je de Betcity.nl bonus aan in de plaats.

De WallaceBet bonus in ons aanbod is een exclusieve welkomstbonus. We hebben namelijk kunnen lobbyen voor een bonus van 100% tot € 120. De rondspeelvoorwaarden die daaraan vasthangen, zijn 6 keer je stortings- en 6 keer je bonusbedrag. Deze moeten ingezet worden op odds van 2.00 of hoger. Je krijg hiervoor 30 dagen de tijd om hem rond te spelen, en zo echt geld te maken van je bonusgeld. Dat kan weleens een vruchtbare maand worden, me dunkt. Je kan zowel in Nederland als in Belgie profiteren van dit aanbod. Ontdek alles over dit WallaceBet welkomstbonus aanbod.

Opgelet: Wij adverteren enkel bookmakers met landelijke licenties. Wallacebet behoort daar niet toe. Nederlanders nemen best een kijkje op onze bookmakers Nederland-pagina. Belgen kunnen een bookmaker kiezen uit de beste bookmakers België. Bookmaker bonussen mogen in België niet meer worden aangeboden.
De WallaceBet Bonus details: 8.8/10
Bonus Type: Exclusieve stortingsbonus
Min Storting: € 30
Percentage 100%
Maximum Bedrag € 120
Is er een Bonus code? Ja, bonuscode is SBOOKX6W
Voorwaarden kort: 6 x storting + 6 x bonus op 2.00(+) odds
Tijdsduur + Voorbeeld  

In totaal zet je 6 keer je bonus + storting in op 2.00(+) odds binnen 30 dagen.

(120 x 6) + (120 x 6) = € 1440

 

Nadat je je eerste storting hebt doorgegeven, ontvang je de 100% bonus. Dat betekent dat, als je het volledige bedrag van € 120 stort, je meteen een bedrag van € 240 op je balans krijgt.  Je dient de WallaceBet bonus code SBOOKX6W in te geven bij die eerste storting. Als je deze bookmaker bonus wil ontvangen, dien je minstens 30 euro te storten. Opgelet: stortingen met Neteller of Skrill tellen niet mee voor deze bonus.

Bovendien wijzen we je ook graag op het volgende. Op de homepagina van Wallacebet vind je een bonus tot 150 euro. Vergeet echter niet dat je deze ook kan claimen, echter hangen hieraan hogere rondspeelvoorwaarden vast. Die moet je namelijk 14x je bonus- en stortingsbedrag inzetten, niet min tegenover slechts 6x voor onze exclusieve bonus. Het is dus makkelijker om de 120 euro bonus vrij te spelen!

Wallacebet bonus

Bookmaker Bonus Overzicht 

WallaceBet Bonus Voorbeeld

De welkomstbonus van WallaceBet levert je dus 100% extra op, en dat tot een bedrag van € 120. Dat komt er dus op neer dat, als je € 100 stort, je een bonusbedrag van € 100 bonus bovenop je speeltegoed krijgt. Dat zorgt voor een totale balans van € 200. Vervolgens moet je zowel je stortings- als je bonusbedrag zes keer inzetten. Dat komt er dus op neer dat je in totaal 12x 100 euro, en dus 1200 euro moet inzetten. Dat moet gebeuren op weddenschappen met odds van 2.00 of hoger. Hiervoor heb je 30 dagen de tijd, en uit onze ervaring is dat meer dan genoeg tijd om vrij te spelen. Claim deze exclusieve welkomstbonus bij WallaceBet, met behulp van bonuscode SBOOKX6W.

WallaceBet Bonus Conclusie

Als het op de WallaceBet welkomstbonus aankomt, is dit een van de betere bonussen die we al hebben gezien. Zowel het percentage van 100% als het bedrag van 120 euro zijn van degelijk niveau. Odds van 2.00 of hoger van je weddenschappen zijn weliswaar iets hoger dan gemiddeld, maar alsnog perfect haalbaar. Ook de vrijspeelvoorwaarden van 6x je bonus- en 6x je stortingsbedrag zijn prima te doen, evenals de tijdsperiode van 30 dagen. Dit alles is prima te bereiken. Al bij al krijgt de WallaceBet bonus daardoor toch een score van 8,8 op 10. Lukt het jou om de bonus vrij te spelen? Meld je hieronder aan en claim je WallaceBet welkomstbonus.

Profiteer van 100% tot € 120 via de WallaceBet bonus!wallacebet aanmelden

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen Belgie