Betcity Storten

Na het aanmelden bij Betcity kun je beginnen te wedden bij Betcity. Daar heb je dan wel een storting voor nodig. Op deze pagina lees je precies hoe het storten bij Betcity in zijn werk gaat. Dat is niet zo heel lastig, maar het is handig om alle informatie op een pagina te hebben, in plaats van zelf op zoek te hoeven gaan. Zo lees je over alle verschillende stortingsmogelijkheden en pakken we natuurlijk ook nog even de welkomstbonus mee die je bij deze bookmaker krijgt. Ontdek alles over de Betcity bonus of lees verder hoe je kan storten bij de bookie.

Let op: Betcity is momenteel alleen toegankelijk voor Nederlandse spelers. Belgen kunnen daarom een alternatief kiezen uit de lijst met de Beste Bookmakers België. Voor Nederlanders is het wedden bij Betcity wel legaal en als Nederlander kun je dus volledig legaal terecht bij Betcity. 

Als je wilt storten bij Betcity, kun je dat op slechts twee manieren doen. Je hebt de mogelijkheid om met iDeal te storten of een creditcard te gebruiken, Andere mogelijkheden zijn er voorlopig niet bij Betcity. We kunnen hier dus een heel lang verhaal houden over gemisten kansen en het ontbreken van online wallets, maar dat doen we niet. Hieronder zie je de specificaties van de beide betaalmogelijkheden.

Betcity storten

© Betcity

Creditcards

Bij Betcity kun je verschillende kaarten gebruiken. Zowel Visa, Mastercard en Maestro zijn te gebruiken. De transacties met al deze kaarten vinden direct plaats. Zo hoef je met Visa, Mastercard of Maestro dus niet te wachten. Bovendien worden er ook geen transactiekosten in rekenning gebracht.

  • Minimum storting: € 5
  • Maximum storting: hangt af van kaart
  • Transactiekosten: 0%
  • Stortingsduur: Direct

iDeal

IDeal is natuurlijk de favoriete online betaalmethode van Nederland. Betcity kan dan ook niet anders dan deze betaalmethode aanbieden, Een groot voordeel van iDeal is dat de transacties direct plaatsvinden en dat er geen transctiekosten worden aangerekend.

  • Minimum storting: € 10
  • Maximum storting: afhankelijk van limiet
  • Transactiekosten: 0
  • Stortingsduur: Direct

Conclusie Geld Storten bij Betcity

Met twee betalingsmogelijkheden is de keuze niet zo heel groot bij Betcity. Toch zal het voor Nederlanders niet zo heel veel problemen opleveren, want je kunt storten met iDeal en de verschillende creditcards.De minimum bedragen zijn laag en dat is altijd voordelig. Ook is het goed dat er in beide gevallen geen transactiekosten worden aangerekend. Daar komt nog eens bij dat alle transacties direct worden verwerkt. Het grote minpunt is natuurlijk dat je alleen maar met een creditcard of iDeal terecht kunt. Geen Paypal, Paysafe of bijvoorbeeld Skrill en Neteller die je kunnen helpen bij het maken van een storting.

Is er ook een Betcity Welkomstbonus?

Betcity heeft wel degelijk een welkomstbonus. Dit is een freebet ter waarde van € 20,00 of € 50,00. Stort je 20-50eu, dan ontvang je een 20eu free bet, stort of je 50eu of meer dan krijg je een 50eu free bet. De freebet is een gratis weddenschap die je binnen 30 dagen na het ontvangen dient in te zetten. Als je jouw weddenschap verliest, kost dat je niets. Er gaat namelijk geen bedrag van je accountsaldo af bij het plaatsen van deze freebet.

Mocht je de weddenschap winnen, dan houd je alleen de winst over. De inleg gaat vanzelfsprekend terug naar Betcity. Het is een mooie manier om kennis te maken met deze bookmaker en zo gelijk gratis in te zetten op je favoriete club.

FAQ - Alles over Betcity storten

Hoe kan ik bij Betcity storten?

Bij Betcity kun je op twee manieren storten. Dat is mogelijk met iDeal en creditcard. Andere mogelijkheden zijn er niet bij Betcity. Je moet het doen met een Visa, Mastercard of Maestro creditcard. De enige andere optie is met iDeal en daar houdt het wel mee op bij Betcity.

[faq_question name="Kan je bij Betcity storten met iDEAL?"]

Ja, de meest populaire betaalmethode van Nederland, iDeal is beschikbaar bij Betcity. Je kunt met iDeal al vanaf € 10,00 storten. Uitbetalen met iDeal lukt echter niet en daarom worden uitbetalingen via een bankoverschrijving gedaan.

[faq_question name="Is er een Betcity stortingsbonus beschikbaar?"]

Ja, Betcity heeft meerdere bonussen beschikbaar. Het online casino heeft een stortingsbonus beschikbaar maar voor het sportsbook staat er een freebet voor je klaar. Om die bonus te krijgen dien je wel eerst te storten. Toch is de Betcity bonus zeker de moeite waard

> Ga naar Betcity Review <