Betfair Bonus

Betfair accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische wedders meer. Kies daarom voor een alternatieve Bookmaker Bonus. Nederlanders raden we aan om te kiezen voor de Betcity Bonus.

De Betfair Bonus is een van de beste beschikbare welkomstbonussen op de wedmarkt. Het gaat om een stortingsbonus van 100% tot € 100 met uitermate flexibele voorwaarden. Je hoeft je stortings- en bonusbedrag slechts 3x rond te spelen op 1.60+ odds. De Betfair Bonus Code ZSKABW is automatisch voor je ingevuld als je klikt op een van de aanmeld banners op onze website. Hiervoor heb je maar liefst 90 dagen de tijd!

Betfair Bonus Review
NL Vlag Licht
 Stortingsbo. Goed ★★★ Gemidd. ★★ Matig 
1. Bedrag:
 € 100 ★★★
2. Bonus %:
 100% ★★★
3. Vrijspelen: 3 x storting
3 x bonus
★★★
4. Quotering: 1.60 ★★★
5. Tijdsduur: 90 dagen ★★★
Beoordeling 10/10
betfair logo klein 

Bij je aanmelding kun je direct een storting maken via Visa, Mastercard, Neteller Mastercard of Skrill Mastercard waarna je 100% gratis krijgt tot € 100. Hiervoor heb je de Betfair Bonus Code ZSKABW nodig die wij automatisch voor je hebben ingevuld. Als je later overgaat tot een storting kun je nadat je ingelogd bent op promoties klikken en via de 100% bonus tot € 100 banner alsnog storten.

Betfair Bonus

Bookmaker Bonus Overzicht 

Betfair Bonus Voorbeeld

Stel je maakt een storting van € 100. Dit betekent dat je direct € 100 gratis krijgt waardoor je totaalsaldo € 200 is. Je dient nu je stortingsbedrag 3x (€ 300) en bonusbedrag 3x (€ 300) in te zetten om je € 100 bonus vrij te spelen. Dit maakt een totaal van € 600. Al je weddenschappen op odds van 1.60 of hoger gelden. In totaal heb je 90 dagen de tijd. Je mag uiteraard ook op lagere quoteringen spelen, deze tellen dan alleen niet mee voor het vrijspelen van je bonus.

Betfair Bonus Conclusie

De Betfair Welkomstbonus is zoals eerder aangegeven een van de beste die je tegenkomt op de wedmarkt. Een hoog bonusbedrag in combinatie met zeer flexibele bonus voorwaarden. Zowel de hoeveelheid rondspelen is laag, de rondspeel quotering is laag en de tijdsduur hiervoor is erg groot. Beter kan het haast niet. Deze Bonus krijgt van ons dan ook 10/10 punten!

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen Belgie