Betfair Klantenservice

Betfair accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische wedders op dit moment. Kies daarom voor een alternatief uit de bookmakers Nederland of goksites België lijst.

Heb jij nog vragen over een oud Betfair account of ben je benieuwd wanneer de bookmaker naar Nederland of België  komt? Dan kun je nu al terecht bij de Betfair klantenservice. Wedden zelf bij deze bookmaker kan voorlopig niet en daarom raden we je aan om een alternatief te kiezen uit onze Bookmakers Nederland of Bookmakers België lijst. Alles over de Betfair klantenservice lees je in dit artikel.

Betfair Klantenservice Algemeen

Betfair is een vrij grote en bekende bookmaker. Dat betekent dat je er vaak vanuit kunt gaan dat er tal van contactmogelijkheden zijn bij deze bookie. Betfair heeft flink wat mogelijkheden om contact met ze op te nemen en heeft bovendien ruime openingstijden. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat de klantenservice in Engeland zit en het daar twee uur vroeger is. Je vragen stellen moet dan ook in het Engels en kan voorlopig tussen 10.00h en middernacht. Hier kan je de livechat functie voor gebruiken maar er is ook een internationaal telefoonnummer beschikbaar. Tenslotte heb je ook de mogelijkheid om een email te sturen en een formulier op de website in te vullen. Heb je dus een probleem met aanmelden bij Betfair, Betfair uitbetalen of dergelijke, ben je hier aan het goede adres.

 

betfair faq pagina

Betfair Mail

Vragen over je account bij Betfair kun je stellen per email. Je zal vaak binnen een paar uur al antwoord krijgen. Het kan voorkomen bij grote drukte dat je wat langer moet wachten maar meestal heb je een antwoord binnen 24-48 uur, wat eigenlijk prima is. Helemaal omdat er dus een livechat beschikbaar is. Het emailadres om de klantenservice van Betfair te bereiken is: info(@)betfair.com.

Betfair Livechat

Wij kunnen eerlijk gezegd niet meer zonder een livechat. Je hoeft niet te bellen en krijgt vrijwel direct iemand te spreken. Bij Betfair heb je vaak binnen 30 seconden al contact met een agent(e) die je problemen oplost of je vragen beantwoord. Het voordeel van deze livechat is ook nog eens de ruime openingsuren. Je bereikt ze namelijk tussen 10h ’s ochtends en middernacht. Er wordt snel en adequaat gereageerd en dat maakt de livechat een erg geliefde toevoeging aan de klantenservice.

BetfairTelefoon

Even snel bellen met Betfair is ook mogelijk. Dit kan tussen 10h en 20h (Nederlandse tijd). Let wel op dat het een Brits nummer betreft en dat je provider dus kosten in rekening kan brengen. Bellen naar Engeland betekent ook dat je je vragen in het Engels moet stellen, maar dat lijkt ons vrij logisch. Het telefoonnummer is+ 44 20 7074 7272.

Betfair Contactformulier

In plaats van een email stellen kun je (minder dringende) vragen ook stellen op het Betfair contactformulier. Betfair streeft ernaar deze binnen de vier uur te beantwoorden. Je kan hier ook bijlagen toevoegen en werkt dus feitelijk hetzelfde. Het contactformulier vind je op de “help” pagina van Betfair.

Betfair FAQ

Vaak helpt een uitgebreide FAQ pagina je al bij het oplossen van een aantal vragen. We raden je sowieso altijd aan de FAQ door te spitten voor je contact opneemt met een bookie. Grote kans dat jouw vraag al eens gesteld is. De FAQ van Betfair is redelijk uitgebreid en duidelijk onderverdeeld in verschillende sectoren. Bovendien kun je ook zoeken op onderwerp wat het navigeren hier erg makkelijk maakt.

 

betfair contact

 

Betfair Klantenservice Conclusie

Betfair heeft hun zaakjes goed voor elkaar. Je kunt de klantenservice op vele verschillende manieren bereiken. Ook wordt er snel gereageerd en dat is wel zo fijn als je dringend op zoek bent naar hulp. De livechat en de Betfair telefoon zijn  de twee manieren om direct met een medewerker in contact te komen. Let er wel even op dat je al je vragen in het Engels stelt.

Emails en het contactformulier worden vaak binnen enkele uren al beantwoord en dat maak je niet al te vaak mee. Tenslotte is er nog de FAQ die echt heel veel vragen beantwoord en goed is gecategoriseerd. Er gaan bij Betfair veel aandacht naar de klantenservice en dat merk je aan alles. Het is dan ook wel jammer dat je op dit moment hier niet kunt wedden, maar laten we hopen dat daar snel verandering in gaat komen. De klantenservice lijkt er in ieder geval klaar voor.

> Ga naar Betfair Review  

BetfairContact

Wat is het Betfair telefoonnummer?

Betfair is niet actief in Nederland maar je kunt ze wel bellen tussen 10h en 20h elke dag. Je belt naar een Brits nummer en dus moet je rekening houden met eventuele kosten van je provider. De telefoon wordt snel opgepakt maar is wel alleen beschikbaar in het Engels. Heb je hier geen moeite mee, dan kun je bellen naar + 44 20 7074 7272

Wanneer kan ik Betfair bereiken?

De telefoon van Betfair is bereikbaar tussen 10h en 20h, zeven dagen per week. Wil je liever je vraag op de livechat stellen dan kan dit tussen 10h en middernacht. Vervolgens heb je nog de mogelijkheid om een email te sturen of een formulier in te vullen wanneer je dit zelf uitkomt. 

Wat is het Betfair email adres?

Er zijn verschillende email adressen van Betfair bekend maar voor vragen over je account dien je een email te sturen naar info@betfair.com. Deze wordt vaak binnen enkele uren al beantwoord. Zorg er voor dat je jouw vragen in het Engels formuleert en je gebruikersnaam als je die hebt ook duidelijk vermeld.