Betfair Uitbetalen

Betfair accepteert voorlopig geen Nederlandse en Belgische spelers . Misschien dat daar in oktober 2021 verandering in komt.  Kies daarom voorlopig voor een alternatief uit de Bookmakers Nederland of Bookmakers België lijst.

Je hebt misschien al ons artikel over het Betfair storten gelezen. Op deze pagina gaan we kijken hoe je na het storten kunt uitbetalen bij deze bookmaker. We zullen bespreken wat de verwerkingstijd is, welke opties er zijn en of er kosten aan een uitbetaling verbonden zijn. Hoewel de bookmaker nog niet in Nederland en België acties is, vind je hier wel alle actuele informatie met betrekking tot uitbetalen.

Bankoverschrijving

Met een bankoverschrijving zet je jouw gewonnen bedragen rechtstreeks van Betfair op je bankrekening. Betfair heeft zelf 24 uur nodig om deze transactie goed te keuren waarna het nog eens twee tot vier dagen kan duren voor het geld op je rekening komt. Dat is niet enorm snel maar het feit dat er geen maximumbedrag is, is dan wel weer positief. Ook worden er geen kosten aangerekend.

 • Minimum uitbetaling: € 5
 • Maximum uitbetaling: geen
 • Transactiekosten: 0%
 • Tijdsduur: 3 tot 5 werkdagen

Visa en Mastercard

Ook uitbetalen op je debet of creditcard is een optie bij Betfair. Elk bedrag tussen de € 5 en € 10.000 zal normaliter binnen enkele werkdagen overgeschreven zijn. Ook hier geldt weer dat er intern 24 uur nodig is om de transactie te verwerken. Dit geef je dan wel nog de kans de uitbetaling te annuleren als je dat wilt.

 • Minimum uitbetaling: € 5
 • Maximum uitbetaling: €10.000
 • Transactiekosten: 0%
 • Tijdsduur: 2 tot 5 werkdagen

PayPal

Je kunt ook PayPal gebruiken om het geld van je account uit te laten betalen. Er is niet echt een keuze want als je Paypal hebt gebruikt om te storten is dit ook automatisch je uitbetalingsmethode. Er is bij PayPal wel een maximum bedrag van €10.000 per transactie. Betfair zal zelf geen kosten aanrekenen maar Paypal kan wel een kost in rekening brengen. Dit is wel de snelste manier om uit te betalen. Inclusief de interne verwerkingstijd duurt het 1-2 werkdagen voor je het geld ontvangt.

 • Minimum uitbetaling: € 5
 • Maximum uitbetaling: €10.000
 • Transactiekosten: 0% (controleer wel de kosten bij Paypal zelf)
 • Tijdsduur: 1-2 werkdagen

Skrill & Neteller

Mocht je met Skrill of Neteller gestort hebben dan moet je ook laten uitbetalen op deze wallets. Er is een minimumbedrag van € 10 en het maximum staat op € 10.000. Kosten worden dan weer niet aangerekend en na de 24 uur verwerkingstijd van Betfair zelf staat het geld vrijwel direct op je rekening.

 • Minimum uitbetaling: € 5
 • Maximum uitbetaling: €10.000
 • Transactiekosten: 0%
 • Tijdsduur: direct (na de goedkeuring)

888Sport Uitbetalen Conclusie

Op zich is er keuze genoeg om je te laten uitbetalen bij Betfair. Nu heb je alleen niet echt een keuze. In veel gevallen is je stortingsmethode bepalend voor de manier waarop je je laat uitbetalen. Een storting met Paypal betekent dat je wordt uitbetaald op Paypal. Hetzelfde geldt voor Skrill en Neteller. Dat is af en toe best vervelend, zeker als je tussentijds veranderd van betalingsmethode bijvoorbeeld. Het is wel een voordeel dat je al van € 5 kunt uitbetalen en dat er geen kosten worden aangerekend. Voor eventuele problemen kan je terecht bij de Betfair klantendienst.

De interne verwerkingstijd van 24 uur is redelijk, maar mag natuurlijk altijd sneller. Al met al zijn de condities voor Betfair uitbetalen redelijk goed. Nu is het alleen nog afwachten of er opties en misschien wat meer flexibiliteit worden toegevoegd bij de lancering op de Nederlandse of Belgische markt.

> Lees onze Betfair Review

FAQ - Alles over Betfair uitbetalen

Hoe kan ik me bij Betfair laten uitbetalen?

Hoe je bij Betfair uit laat betalen hangt af van de manier waarop je stort. De stortingsmethode bepaalt feitelijk de uitbetalingsmogelijkheden. Wel zijn er wat dat betreft genoeg opties met Paypal, Skrill, Neteller, Visa en Mastercard en een bankoverschrijving.

Wat zijn de uitbetalingsbedragen bij Betfair?

Een groot voordeel van Betfair is dat er in sommige gevallen ( bankoverschrijving) geen maximum bedrag is om uit te betalen. Het minimum bedrag is in de meeste gevallen € 5 wat erg schappelijk is. Neteller en Skrill hebben een iets hogere instap met € 10. Ook zul je vaak zien dat als er een maximaal  uitbetalingsbedrag is, dit € 10.000 per transactie is.

Kan ik Ideal gebruiken voor Betfair uitbetalen?

Omdat Betfair niet in Nederland actief is, blijkt Ideal momenteel niet mogelijk. Daar kan wel verandering in komen als de bookmaker een Nederlandse licentie krijgt. We verwachten dan wel dat Ideal zal worden toegevoegd. Op dit moment moet je het echter zonder doen. Wel kun je met verschillende wallets, PayPal, Paysafe en bankoverschrijving terecht