Betfair Storten

We zullen hier bespreken hoe je naar alle waarschijnlijkheid kunt gaan storten bij Betfair. Er zijn verschillende mogelijkheden om geld op je Betfair account te zetten. Hoewel deze bookmaker nog niet actief is in onze landen bespreken we alvast de verschillende betlingsmogelijkheden en kijken we hoe snel de transacties plaats vinden. Tenslotte zullen we je ook nog vertellen of er bij Betfair transactiekosten in rekening gebracht worden. Na het lezen van dit artikel ben je dus volledig op de hoogte over het storten bij Betfair.

Let op: Betfair is momenteel niet beschikbaar voor Belgen en Nederlanders. Belgen kunnen een alternatief kiezen uit de Beste Bookmakers België lijst en de Beste NL Bookmakers pagina staat klaar voor Nederlanders. Legaal online wedden kan in Nederland enkel met Toto en ZEturfDe Kansspelwetgeving biedt vanaf 1 oktober 2021 meer licentiehouders voor Nederlanders.

Betfair storten: betalingsmogelijkheden

Betfair is een van de grootste Britse bookmakers en gaat al een flinke periode mee als het om sportweddenschappen gaat.  De bookmaker mag dan wel bekend en groot zijn, dat betekent niet dat er daardoor direct een vracht aan stortingsmogelijkheden voor je klaar staat. Trustly wedden is ook mogelijk maar een traditionele bankoverschrijving zien we nog niet terug. Welke mogelijkheden je wel hebt bij deze bookmaker zie je hieronder

Betfair Logo Groot

©Betfair

Debit- /Creditcards

Visa en Mastercard lijken momenteel de enige credit cards en debitcards waar je meekunt storten bij Betfair. Over Maestro wordt niet gesproken op de website maar schijnt toch ook mogelijk te zijn. Je storting wordt direct verwerk. Het minimale bedrag om te storten is € 5. Er worden geen maxima genoemd maar dit zou je kunnen instellen in je account. Er worden geen kosten in rekening gebracht

 • Minimum storting: € 5
 • Maximum storting: niet bekend
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

PayPal

Paypal is sinds korte tijd ook mogelijk bij Betfair. Ook hier geldt een minimum van € 5 en wordt het maximale stortingsbedrag niet vermeld. Betfair zal geen transactiekosten aanrekenen maar het kan wel zijn dat PayPal zelf kosten in rekening brengt. De storting staat wel direct in je account.

 • Minimum storting: € 5
 • Maximum storting: € 10.000
 • Transactiekosten: 0% (PayPal kan wel kosten aanrekenen)
 • Stortingsduur: Direct

Paysafe

Je kunt bij Betfair ook storten met de prepaid “credit” card Paysafe. Volledig anoniem en zonder gebruik van je eigen bank stort je hier minmaal € 5. Paysafe werkt verder hetzelfde als een reguliere creditcard en daarom gelden dezelfde voorwaarden

 • Minimum storting: € 5
 • Maximum storting: niet bekend
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

Trustly

Trustly lijkt bijna de nieuwe norm te worden voor bookmakers en Betfair blijft dan ook niet achter. Betfair geeft je de keuze met Trustly te spelen zonder dat je een account bij Betfair aanmaakt. Goed voor je privacy dus!

 • Minimum storting: € 5
 • Maximum storting:  niet bekend
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

Neteller en Skrill

Hoewel deze twee methoden niet meer zo populair zijn als enkele jaren geleden, worden ze nog steeds aangeboden bij Betfair. Dezelfde minimum bedragen als bij de andere betalingsopties zijn van toepassing maar je ziet wel dat de maximale bedragen gelimiteerd zijn.

 • Minimum storting: € 5
 • Maximum storting:  tot € 10.000 per transactie
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

Conclusie Geld Storten bij Betfair

Er staan eigenlijk wel genoeg betalingsmogelijkheden voor je klaar bij Betfair. De meest gangbare methoden vind je hier wel terug maar toch ontbreken er ook wel een aantal. iDEAL is niet beschikbaar maar dat is logisch omdat ze niet in Nederland actief zijn. Ook Apple Pay wordt nog niet aangeboden. Genoeg opties maar het mag wat ons betreft net wat meer worden. Helemaal aangezien Skrill en Neteller de enige twee wallets zijn.

Is er ook een Betfair Welkomstbonus?

Een grote Britse bookmaker, dat betekent natuurlijk flinke bonussen. er worden er op dit moment in andere landen heel wat aangeboden en de verwachting is dan ook dat je veel van deze bonussen in Nederland terug zal vinden. Omdat Betfair nu nog niet actief is in onze landen, is een Betfair welkomstbonus ook nog niet verkrijgbaar. Alle info over Betfair uitbetalen vind je onder de link. Voor eventuele storingen of dergelijke, kan je je oor te luisteren leggen bij de Betfair klantenservice.

FAQ - Alles over Betfair storten

Hoe kan ik bij Betfair storten?

EJe kunt nu al op flink wat verschillende manieren storten bij Betfair. Denk hierbij aan Trustly maar ook Paypal, Paysafe en Skrill en Neteller. In de toekomst zal dit zeker nog kunnen worden uitgebreid wat ons betreft. Welicht dat er nog wat wallets en betalignsopties worden toegegoegd tegen de tijd dat de lancering in Nederland een feit is.   

Kan je bij Betfair storten met iDEAL?

Omdat Betfair niet in Nederland actief is, zien we hier (nog) geen iDEAL terug. Dit kan natuurlijk nog veranderen maar voorlopig zul je het moeten doen met andere betalingsmogelijkheden zoals bijvoorbeeld Trustly, Paysafe of Paypal

Is er een Betfair stortingsbonus beschikbaar?

Betfair biedt in andere landen erg veel bonussen aan. Voor onze landen is het echter nog even gissen wat de stortingsbonus gaat worden en of die er uberhaupt komt. Wil je nu al wedden met een goede bonus? Dan raden we je aan een alternatief te zoeken op onze bookmaker Nederland en Bookmaker Belgie pagina’s


> Ga naar ons Betfair review