BetRebels Bonus

De BetRebels bonus is een stortingsbonus van 100% tot maximaal 150 euro. De minimale notering van je bets dienen 1.75 te zijn. Als rondspeel voorwaarden hanteert BetRebels vijf keer je inzet plus bonus en dit binnen de 90 dagen. Lees hieronder ale details over deze BetRebels bonus.

Opgelet: Wij adverteren enkel bookmakers met landelijke licenties. BetRebels behoort daar niet toe. Nederlanders nemen best een kijkje op onze bookmakers Nederland-pagina. Belgen kunnen een bookmaker kiezen uit de beste bookmakers België.  Nederlanders raden we aan om te kiezen voor bookmaker Betcity Bonus

De BetRebels Bonus details: 9/10
Bonus Type: Eerste Stortingsbonus
Min Storting: € 10
Percentage 100%
Maximum Bedrag € 150
Is er een Bonus Code? Nee
Voorwaarden kort: 5 x bonus + 5 x storting op 1.75(+) odds
Tijdsduur + Voorbeeld

Vanaf het moment van je storting krijg je nog 90 dagen om de bonus 5 x met storting erbij rond te spelen op 1.75 of meer odds.

(150 x 5)  + (150 x 5) = € 1500

 

De BetRebels bonus is een welkomstbonus van 100% tot maximaal € 150. Elke Nederlander of Belg kan zich aanmelden bij BetRebels en storten kan je vervolgens doen via Visa, Mastercard, Paysafecard, Skrill of Neteller. Stuur na je storting een email naar de klantensupport en je zal een code ontvangen. Die code geeft je dan recht op een bonus van 100%. Ga vervolgens naar je account, klik op history en daarna bonus. Hiermee ontvang je de bonus. Wil je de bonus vrijspelen? Dan zal je vijfmaal je bonus + storting dienen rond te spelen en dit op minimale odds van 1.75. In totaal heb je hiervoor 90 dagen de tijd. Je kan ook de betrebels mobiele site gebruiken om vrij te spelen, maar geen betrebels app.

Met de € 150 BetRebels Bonus zit je heel goed!

Bookmaker Bonus Overzicht 

BetRebels Bonus Voorbeeld

Stel dat je de maximale bonus wenst te ontvangen, dan dien je minstens 150 euro te storten. Na ontvangst van de code en de invoering ervan in je account, krijg je dan € 150  bonusgeld. Plaats combo of single bets, met een odd van minstens 1.75, anders tellen je weddenschappen niet mee voor je bonus. Je zal een totaal van € 300 (150 storting + 150 bonus) vijfmaal dienen in te zetten. Dit kunnen kleinere bets zijn natuurlijk, zolang het eindtotaal van je geplaatste bets wel € 1.500 is. Je hebt 90 dagen om hieraan te voldoen.

BetRebels Bonus Conclusie

De BetRebels bonus is een goede bonus met een mooi bedrag van € 150. Jammer is dat het bonuspercentage beperkt is tot 100% en je verschillende stappen dient te ondernemen om de bonus te verkrijgen. Wel goed is dan weer de minimale odd van 1.75 en de omspeeltijd die je ter beschikking hebt, namelijk 90 dagen. Ook het aantal keren dat je je bonus en gestort bedrag dient rond te spelen is goed. Daarom krijgt deze BetRebels bonus dus een prima score!

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen Belgie