BetRebels

BetRebels Bonus

De BetRebels bonus is een stortingsbonus van 50% tot maximaal 100 euro. De minimale notering van je bets dienen 1.75 te zijn. Als rondspeel voorwaarden hanteert BetRebels vijf keer je inzet plus bonus en dit binnen de 90 dagen. Lees hieronder ale details over deze BetRebels bonus.

BetRebels Bonus Review
NL en BE Donker
 Stortingsbonus Goed ★★★ Gemidd. ★★ Matig 
1. Bedrag:
 € 100 ★★
2. Bonus %:
 50% ★★
3. Vrijspelen: 5 x storting
5 x bonus
4. Quotering: 1.75 ★★★
5. Tijdsduur: 90 dagen ★★★
Beoordeling 7,5/10
BetRebels Klein Logo 

 

De BetRebels bonus is een welkomstbonus van 50% tot maximaal 100€. Elke Nederlander of Belg kan zich aanmelden bij BetRebels en storten kan je vervolgens doen via Visa, Mastercard, Paysafecard, Skrill of Neteller. Stuur na je storting een email naar de klantensupport en je zal een code ontvangen. Die code geeft je dan recht op een bonus van 50%. Ga vervolgens naar je account, klik op history en daarna bonus. Hiermee ontvang je de bonus. Wil je de bonus vrijspelen? Dan zal je vijfmaal je bonus + storting dienen rond te spelen en dit op minimale odds van 1.75. In totaal heb je hiervoor 90 dagen de tijd.

BetRebels Welkomstbonus

Bookmaker Bonus Overzicht 

BetRebels Bonus Voorbeeld

Stel dat je de maximale bonus wenst te ontvangen, dan dien je minstens 200 euro te storten. Na ontvangst van de code en de invoering ervan in je account, krijg je dan 100€ bonusgeld. Plaats combo of single bets, met een odd van minstens 1.75, anders tellen je weddenschappen niet mee voor je bonus. Je zal een totaal van € 300 (200 storting + 100 bonus) vijfmaal dienen in te zetten. Dit kunnen kleinere bets zijn natuurlijk, zolang het eindtotaal van je geplaatste bets wel € 1.500 is. Je hebt 90 dagen om hieraan te voldoen.

BetRebels Bonus Conclusie

De BetRebels bonus is een goede bonus met een mooi bedrag van € 100. Jammer is dat het bonuspercentage beperkt is tot 50% en je verschillende stappen dient te ondernemen om de bonus te verkrijgen. Wel goed is dan weer de minimale odd van 1.75 en de omspeeltijd die je ter beschikking hebt, namelijk 90 dagen. Ook het aantal keren dat je je bonus en gestort bedrag dient rond te spelen is goed. Daarom krijgt deze BetRebels bonus een score van 7,5 op 10.

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen Belgie