BetRebels Ervaringen & Review

BetRebels

BetRebels Review

Geüpdatet op: 03.06.2019
76
Goed

Experts Waardering

BetRebels
Kevin Been
03.06.2019
76

Ervaringen met BetRebels

Conclusie:
BetRebels verdient een totaalscore van 76 punten. Meld je nu aan of lees onderstaand meer over de andere onderdelen van BetRebels!

BetRebels is reeds bijna 10 jaar actief als bookmaker en verdient een score van 76 punten. Het blinkt mede uit met mooie promoties en een zeer uitgebreid wedden aanbod. Lees onderstaand meer over storten, wedden, klantenservice en uitbetalen bij Betser. Erna komen ook de punten aanmelden, website, bonus, promoties, mobiel wedden en quoteringen aan bod. Zowel Nederlanders als Belgen kunnen zich aanmelden bij Betser. 

Storten:
Je kunt bij Betser kiezen om te storten met Visa/Mastercard, Skrill, Neteller of PaySafeCard. Dit kan kosteloos. Helaas behoren iDeal, Bancontact en PayPal niet tot de betaalopties bij Betser. 

Uitbetalen:
Via dezelfde methodes waarmee je kunt storten (Visa/Mastercard, Skrill en Neteller) kun je ook uitbetalen. Het geld staat direct op je rekening. Enkel via PaySafeCard kun je helaas geen uitbetaling aanvragen. Aan een uitbetaling zijn geen kosten verbonden. 

Wedden:
In totaal zijn er 27 verschillende sporten waar je op kunt inzetten bij Betser. Dit is van uitstekend niveau en daarnaast heb je ook voor voetbalduels vaak nog eens de keuze uit 500 verschillende selecties. Dit is erg veel! Ernaast kan je ook nog weddenschappen op eSports, politiek en entertainment plaatsen. 

Klantenservice:
De klantenservice van Betser mag oprecht van goed niveau genoemd worden. Je kunt ze  bereiken via e-mail (cs@betrebels.com), telefoon (+356 2704 0188) of live chat. Niet enkel de bereikbaarheid is goed maar ook het service niveau ligt erg hoog. 

Op deze pagina kun je kennis maken met onze BetRebels Ervaringen gebaseerd op de 10 belangrijkste onderdelen van een bookmaker. Is BetRebels voor jou een geschikte bookmaker? Dan kun je je direct via de gele button beneden van de tabel aanmelden. Ook kun je onder de tabel verder lezen over onze gedetailleerde BetRebels Ervaringen.

BetRebels Review
NL Vlag Licht
1. Aanmelden NLD  BEL X
2. Taal website NLD X ENG 
3. In | 4. Uitbet. iDeal
X | X
Bancontact
X | X
Neteller
 
Skrill
 
Boeking
 
PaySafe
√ | X
5. Klantenservice Telefoon   Chat
6. BetRebels Bonus
7. Promoties ★★
8. Wed Aanbod
9. BetRebels App
10. Quoteringen
Beoordeling 7,5/10
Small logo betrebels

 

BetRebels is onderdeel van de BetRebels.com groep en zij zijn een Europese Groep, gebaseerd in Malta. Ze zijn nu al een achtal jaar actief op de online wedden wereld. Met hun jarenlange ervaring, klantgerichtheid en een goed product hebben ze klanten van over de hele wereld. Of je nu een VIP of een beginnende speler bent, iedereen krijgt dezelfde behandeling. Daarom is de klantensupport ook een sterke troef van hen. Ook het aantal soorten evenementen waar je op kan wedden, een goede bonus en degelijke promoties werken hier aan mee. Daarom krijgt BetRebels een verdiende 7,5 op 10 op zijn rapport.

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld:
Visa, Mastercard, Skrill, PaySafeCard of Hipay.BetRebels Hoofdpagina

> Bookmakers Nederland Bookmakers België

BetRebels Ervaringen in 10 stappen

Bovenstaand heb je een goede indruk kunnen krijgen van onze Beste Bookmakers waardering van Bookmaker BetRebels. Graag geven we je echter ook meer gedetailleerde informatie over onze BetRebels Ervaringen. Zo bespreken we onder andere hoe BetRebels Account Aanmaken in zijn werk gaat en gaan we verder in op het BetRebels Voetbal & Sport Wedden Aanbod. Dit en veel meer lees je terug in ons uitgebreid BetRebels Review & Ervaringen Overzicht.

1. BetRebels Account aanmaken

Nederlanders kunnen zich aanmelden bij BetRebels. Hoe? Heel simpel, klik hier op deze pagina, op een BetRebels logo of foto en je komt onmiddellijk op de juiste pagina terecht. Vul hier je persoonlijke gegevens, je gewenste gebruikersnaam en wachtwoord in en klik vervolgens op aanmaken of register. De website is niet beschikbaar in het Nederlands, maar je kan wel kiezen uit Engels of Duits.

2. BetRebels Website

Zoals hierboven beschreven is Nederlands niet beschikbaar, maar buiten dit is de BetRebels website van een heel hoge kwaliteit. Op de startpagina heb je een duidelijk menu zichtbaar, met sport, casino, live betting, promoties enzo. Als je op sport klikt, krijg je aan de linkerzijde alle verschillende evenementen, met de opkomende events eerst. Een bet plaatsen is simpel, klik op je gewenste odd en klaar is kees.

3. BetRebels Geld Storten

Geld storten bij BetRebels kan jammer genoeg niet met iDeal. Wel kan je ervoor kiezen om te storten met Visa, Mastercard, een bankoverschrijving, Neteller, Paysafecard of Skrill. De meeste transacties zijn binnen een paar seconden verwerkt en zijn kosteloos.

Nu Aanmelden bij BetRebels en storten met bijvoorbeeld:

BetRebels Storten

4. BetRebels Uitbetalen

Net zoals bij elke online bookmaker, zal je ook bij BetRebels je account moeten verifiëren vooraleer je een uitbetaling kan laten doen. Dit houdt in dat je dan je ID, bewijs van storting en je adres documenten zal moeten doorgeven. Eenmaal dit gedaan is, gebeuren de uitbetalingen soepel en efficiënt. Je hebt de keuze tussen een bankoverschrijving, Visa/Mastercard, Skrill of Neteller. Aan een uitbetaling zijn verder geen extra kosten verbonden.

5. BetRebels Klantenservice

De klantenservice BetRebels is van een heel hoge kwaliteit en is een sterke troef. Iedereen heeft wel eens vraag en daarom is het goed dat deze online bookmaker zijn klanten niet in de steek laat. Je kan de klantenservice bereiken via de volgende kanalen.

  • Email : cs@betrebels.com
  • Tel : +356 2704 0188
  • Live Chat
  • FAQ

6. BetRebels Bonus

De BetRebels Bonus is een bonus van 50% tot maximaal 100€. Stel dat je de maximale bonus wenst, dan zal je dus minimaal 200 euro dienen te storten. Na je storting dien je mailtje te sturen naar bonus@betrebels.com met als onderwerp ´bonus of first deposit´. Hierna krijg je van BetRebels een code toegestuurd, die je kan invoegen in je account bij ´History´ en vervolgens ´Bonus´ selecteren. De omspeelvoorwaarden om deze bonus later te kunnen laten uitbetalen zijn heel goed. Met minimale noteringen van 1.75 scoren ze goed in vergelijking met andere bookmakers. In totaal heb je ook 90 dagen de tijd om aan deze BetRebels bonus voorwaarden te voldoen.  Je hoeft slechts vijfmaal je storting en bonus rondspelen en dan slaag je reeds.

Klik op onderstaande afbeelding en profiteer van € 100 BetRebels BonusBetRebels Welkomstbonus

7. BetRebels Promoties

Naast de goede BetRebels bonus, maakt deze bookmaker ook werk van geode promoties. Er zijn een paar vaste promoties zoals het BetRebels loyalty programma en de boost your combo bets. Bij elk combo bet, krijg je een extra bonus. Ook is er een insurance bet, op basket of bij tennis. Dus je neemt weinig risico’s, met bepaalde bets of met een combo wordt je nog eens extra beloond voor de moeilijkheidsgraad van je bet.

8. BetRebels Wedden Aanbod

BetRebels Wedden aanbod is ruim en gaat tot ongeveer 27 evenementen. We hebben gemakkelijkheidshalve het esport aanbod als 1 evenement geteld. Daarnaast kan je ook wedden op speciale events, zoals politiek of entertainment. De meeste aandacht gaat wel uit naar voetbal, wat logisch is. Soms heb je ook tot 500 verschillende sub weddenschappen op 1 voetbalwedstrijd. Dus meer dan keuze genoeg!

9. BetRebels Mobiel Aanbod

Het minpuntje aan BetRebels, is het ontbreken van een mobiele app. Er is nog geen BetRebels Android App of BetRebels iOS App. Wel kan je zonder problemen wedden of gokken op de mobiele website van BetRebels, maar hier houdt het dan ook op.

10. BetRebels Quoteringen

Als laatste puntje in onze test, hebben we het over de BetRebels quoteringen. Die zijn gemiddeld in vergelijking met andere bookmakers. Soms hebben ze een heel goede aanbieding, soms wat minder. Over het algemeen scoort BetRebels een 5,2% op voetbal en op sport algemeen een 5,7%.

BetRebels Beoordeling & Conclusie: 7,5/10

Deze bookmaker is een goede versterking voor de Nederlandse markt. We hebben BetRebels een score van 7,5 op 10 gegeven omwille van degelijk rapport. Minder punten aan deze bookmaker zijn het uitblijven van een mobiele app en het niet aanbieden een Nederlandstalige website. Ook het ontbreken van iDeal en Bancontact werken de niet mee voor een betere score. Sterke punten zijn de klantenservice, promoties, de welkomstbonus en het wedden aanbod. We raden iedereen aan om zich hier in te schrijven, want buiten deze punten zijn ze ook heel betrouwbaar en secuur.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij BetRebels!BetRebels Welkomstbonus