Betsafe bonus

Betsafe accepteert momenteel geen Nederlandse en Belgische spelers meer. We raden je aan om een alternatief uit de Bookmaker Bonus lijst te kiezen Nederlanders gaan best voor de Betcity Bonus, een gratis weddenschap ter waarde van 20 euro! Veel beter dan de onbeschikbare Betsafe bonus.

De Betsafe bonus is van een gemiddeld niveau wat bedrag betreft. Je krijgt bij Betsafe een stortingsbonus van 100% tot € 25 op je eerste storting. Je hoeft vervolgens enkel het bonusbedrag 5x rond te spelen, dat is dan weer erg sterk. In totaal krijg je daar bij Betsafe 30 dagen de tijd voor. Groot voordeel is dat alle bets op quoteringen vanaf 1.50 bij Betsafe al meetellen voor je rondspelen. Daarnaast kan je ook nog eens een  € 10 gratis stortingsbonus claimen!

Betsafe Bonus Review
NL Vlag Licht
 Stortingsbonus Goed ★★★ Gemidd. ★★ Matig 
1. Bedrag:
 € 25
2. Bonus %:
 100% ★★★
3. Vrijspelen: 5 x bonus ★★★★
4. Quotering: 1.50 ★★★
5. Tijdsduur: 30 dagen ★★
Beoordeling 9/10 

 

  • De € 10 free bet krijg je automatisch gekrediteerd, wanneer je de welkomstbonus voor sport hebt geactiveerd. Deze € 10 free bet dient dan weer binnen de 7 dagen al te worden ingezet, zoniet komt deze te vervallen.
  • Wanneer je een weddenschap ziet die je interessant lijkt voor je gratis weddenschap van Betsafe, doe je het volgende. Op je bet slip zie je een check box, een vakje dat je kan aanduiden, met ‘free bet’. Deze dien je aan te vinken, om je gratis weddenschap bij Betsafe te benutten. Zie je dat vakje niet? Herlaad dan even de pagina en voeg je weddenschap opnieuw toe.

betsafe bonus aanbod

Bookmaker Bonus Overzicht 

Betsafe Bonus Voorbeeld

Stel je maakt een storting bij Betsafe van € 25 met iDeal, Visa, Mastercard of een PaySafeCard. Vervolgens ontvang je direct een bonus van € 25 in je account. Je dient dan dit bonusbedrag 5x in te zetten. In totaal komt dat dus neer op een bedrag van € 250. Al jouw inzetten op weddenschappen met odds van 1.50 of hoger tellen voor deze rondspeelvoorwaarden mee. Je krijgt de tijd van 30 dagen om je hele bonus vrij te spelen.

Betsafe Bonus Conclusie

De Betsafe Welkomstbonus is dankzij de faire rondspeelvoorwaarden erg geliefd onder bonus hunters. Dit omdat het bedrag niet zozeer hoog is, maar vooral de rondspeelvoorwaarden spreken menig speler in hun voordeel. Ook de weddenschappen op odds van 1.50 en hoger die reeds meetellen voor je wagering, is erg voordelig. De duur van 30 dagen is dan weer wat minder ruim, maar de overige gunstige rondspeel condities maken dit echter wel goed. Ook het feit dat je een gratis weddenschap tot 10 euro krijgt spreekt tot de verbeelding van vele gokkers. Wij waarderen de Betsafe Bonus dan ook met 9 punten, mocht hij nog te claimen zijn. We wachten af tot er weer legaal wedden met bonus mogelijk is in onze landen.

25 bonus betsafe

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen Belgie