Betser App

Betser accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische wedders meer. Kies daarom voor een alternatieve Mobiel Wedden App.

Omdat Betser onderdeel is van een heel grote en ervaren groep, namelijk Hero Gaming, is ook de mobiele website een groot pluspunt. Hieronder zullen we de Betser App en Betser mobiele website bespreken. Wil je dit overslaan? Dan kan je onmiddellijk hier op de nu bij Betser aanmelden.

Betser Mobile Website

De mobiele Betser website is te bereiken via je mobiel en tablet. Je hoeft enkel betser.com in te typen en je komt op de mobiele versie uit. Je krijgt dan de promotie en de sign up of log in buttons te zien. Onderaan zie je het sport, casino, league, offers en coupon te zien. Heel overzichtelijk en ideaal in gebruik. Eenmaal in de sport, krijg je ook hier weer alle details en sub evenementen in het sub menu.

Betser App Downloaden

Wil je de Betser App downloaden? Je kan zonder problemen de Betser iOS app downloaden en installeren. Er is jammer genoeg nog geen Android Betser App te verkrijgen. Wel raden we aan, om eerst je account te creëren zodat de registratie makkelijker verloopt.

Betser App Android

Betser heeft nog geen Betser Android App op de markt gebracht. Google Play Store aanvaardt geen apps waar je met echt geld kan wedden. Hoogstwaarschijnlijk is dit een reden van uitblijven van Android Betser App. Echter de mobiele website werkt ook super op een Android mobiele telefoon.

Betser App iPhone

De Betser iOS app is heel makkelijk om op je iPhone te installeren. Ga hiervoor enkel naar de iTunes store en klik op Betser downloaden.

Betser App Ervaringen

Zowel de kleuren als het menu in de Betser app zijn goed en duidelijk zichtbaar. Het voordeel van de bet coupon in het hoofdmenu te plaatsen, vinden heel veel gebruikers super. Zo kan je gemakkelijk nakijken of de bet volledig is en/of je een wedstrijd per ongeluk hebt geselecteerd. Aan alle iOS gebruikers die graag mobiel wedden, raden we aan om deze Betser iOS App te installeren. Zo kan je ook je betser bonus vrijspelen!

Download de Betser App
Betser wedden app

> Bekijk alle Mobiel Wedden apps

Bookmakers Nederland > Bookmakers Belgie