Betser Ervaringen & Review

Opgelet: Omwille van de Kansspelwetgeving adverteren wij enkel bookmakers met landelijke licenties. Betser heeft geen Nederlandse of Belgische licentie. Alle Nederlandse licentiehouders kan je terugvinden via onze Bookmakers Nederland pagina – wij raden ons BetCity.nl review aan. Belgen kunnen kiezen voor een alternatief uit de Bookmakers België lijst. 

Aanmelden bij BetCity

Onze ervaringen met Betser kon voorheen onze gehele Benelux bekoren, maar momenteel is er geen Betser review meer te bespeuren. Moeten we daarvoor treuren? Dat zullen we nooit weten, aangezien Betser in onze landen al lang is vergeten.

Betser is onderdeel van het Scandinavische Hero Gaming, een bedrijf dat onder andere EGR-award voor meest innovatie startup kreeg. Betser is hiermee een relatief jonge bookmaker maar wel een van grote klasse. Veel promoties, een groot wedden aanbod, prima klantenservice en quoteringen en toegankelijk door iDeal. De mobiele Betser app is vooralsnog enkel voor iOS beschikbaar maar verder scoort Betser met een score van 8 uit 10 uitstekend!

> Bookmakers Nederland Bookmakers België

Betser Ervaringen in 10 stappen

Door middel van bovenstaande tabel heb je een eerste indruk kunnen krijgen van onze Beste Bookmakers Betser Ervaringen. Als je geïnteresseerd bent in meer gedetailleerde informatie dan kun je onderstaand verder lezen. Zo komen onder andere Betser Account Aanmaken en het Betser Voetbal & Sport Wedden aan bod. Ook Betser Mobiel en de Betser Quoteringen worden bespreken. Lees onze volledige Betser Review & Ervaringen en kom alles wat jij wenst te weten!

1. Betser Account aanmaken

Een Betser Account Aanmaken is enorm gemakkelijk. Door op een van de aanmeld buttons op onze website te klikken, kom je direct bij het registratieformulier terecht. Nadat je hier je gegevens hebt ingevuld kun je je registratie voltooien.

2. Betser Website

Zoals eerder aangegeven is Betser een Scandinavische partij. Hierdoor wordt de website onder andere aangeboden in het Zweeds, Noors en Fins. Nederlanders kunnen echter prima kiezen voor de Engelstalige of Duitstalige variant van de website. De Nederlandse taal is helaas nog niet beschikbaar. Je zult werken dat de website zeer overzichtelijk is en snel werkt. Betser doet er alles aan om het gebruiksgemak te vergroten.

3. Betser Geld Storten

Een onderdeel van het vergroten van het gebruiksgemak voor Nederlanders heeft Betser ingevuld door iDeal als betaaloptie aan te bieden. Hiermee behoort het tot de Bookmakers iDeal. Naast iDeal kun je ook ervoor kiezen om een storting met Visa, Mastercard, Skrill of Neteller te doen. Trustly en Zimpler behoren ten slotte ook nog tot de mogelijkheden. Aan geen van de stortingsmethodes zijn kosten verbonden en het geld staat direct in je account.

Betser storten met bijvoorbeeld

betser betaalopties

4. Betser Uitbetalen

Als je wenst uit te betalen bij Betser kun je dit doen via een bankoverschrijving, een terugboeking naar je Visa/Mastercard of via Neteller of Skrill. In de eerste twee gevallen duurt het enkele dagen voordat je het geld ontvangt. In de Neteller en Skrill gevallen staat het geld nagenoeg direct in je online wallet. Aan het terugstorten van geld zijn verder geen extra kosten verbonden.

5. Betser Klantenservice

De Betser Klantenservice is bereikbaar via onderstaande kanalen.

  • E-mail: info@betser.com
  • FAQ Sectie
  • Live Chat

Door het aanbieden van zowel een FAQ als e-mail en live-chat service is de klantenservice uitstekend. Met name over de live-chat zijn wij te bespreken. De medewerkers zijn zeer snel en behulpzaam!

6. Betser Bonus

De Betser Bonus houdt in dat je na je eerste weddenschap van € 20 of meer direct € 10 aan cash cadeau krijgt. Het maakt zowel voor je eerste inzet als de € 10 gratis die je krijgt niet uit op wat voor een weddenschappen of quoteringen je inzet. Je krijgt simpelweg € 10 cadeau die je vrij mag besteden!

€ 10 Betser Bonus

betser welkomstbonus

7. Betser Promoties

Het onderdeel promoties is een van de punten waar Betser op uitblinkt. Het heeft als doel om zoveel mogelijk Gratis Wedden weddenschappen weg te geven. Wekelijks selecteert het voetbalwedstrijden waar jij bij een eventueel verlies je inzet terugkrijgt in de vorm van een Gratis Weddenschap. Ook heeft het voor verschillende andere sport evenementen promoties. Daarnaast profiteer je wekelijks van Combi verzekeringen, 0-0 acties en tweewekelijks van een € 1.000 jackpot. Kortom, een geweldig promotie aanbod!

9. Betser Wedden Aanbod

Betser biedt in totaal 29 verschillende sporten waar je op kunt inzetten. Voor voetbalwedstrijden biedt het veelal meer dan 100 verschillende selecties per wedstrijd wat ervoor zorgt dat zowel de hoeveelheid sporten als selecties uitstekend zijn. Je kunt er daarnaast zowel voor kiezen om pre-match als live te spelen. Interessant is dat je ook kunt wedden op veel Scandinavische sporten zoals bijvoorbeeld vloerbal en curling.

 9. Betser Mobiel Aanbod

Het enige waar Betser eigenlijk nog directe verbetering in kan aanbrengen is het ontwikkelen van een app voor Android. Momenteel heeft net namelijk enkel een app voor iOS beschikbaar. Wel dienen we te vermelden dat de mobiele website zeer goed geoptimaliseerd is. Ook zonder Betser App kun je prima je weddenschappen mobiel plaatsen.

10. Betser Quoteringen

Kijkend naar voetbalwedstrijden zien we dat Betser een quoteringen marge aanhoudt die zo rond de 5,4% gemiddeld ligt. Voor alle sporten bij elkaar is het percentage zo´n 6%. Hiermee heeft het ietwat betere quoteringen dan de meeste andere bookmakers en kunnen we daarom de quoteringen dus als goed bestempelen.

Betser Beoordeling & Conclusie: 8/10

Bovenstaand heb je alle benodigde informatie over Betser kunnen lezen. Allereerst is het zeer toegankelijk door haar goede website, het aanbieden van iDeal en de top support. Het enige verbeterpunt op dit vlak is nog het aanbieden van een Nederlandstalige website. Een app voor Android zou het gebruiksgemak nóg meer vergroten maar de mobiele website is opzicht al voldoende geoptimaliseerd. Het wedden aanbod is verder meer dan uitstekend en ook de quoteringen zijn fair. De welkomstbonus is met een maximum van € 10 ietwat aan de lage kant maar dit wordt ruim gecompenseerd door de oneindig grote hoeveelheid aan promoties. Een score van 8 uit 10 is dan ook zeker verdiend!

Meld je aan bij Betser!

betser welkomstbonus