Betsson

Betsson Bonus

Betsson accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische spelers meer. We raden je aan om een alternatief uit de Bookmaker Bonus lijst te kiezen. Of profiteer direct van de Betcity Bonus. Daar staat je 20 euro gratis wedden te wachten.

De Betsson Bonus is van prima niveau. Je krijgt een stortingsbonus van 100% tot € 75 op je eerste storting. Je hoeft hierna enkel het bonusbedrag 10x rond te spelen. Het stortingsbedrag hoef je niet in te zetten. In totaal heb je hier 30 dagen de tijd voor. Groot voordeel is dat alle bets op quoteringen vanaf 1.50 reeds meetellen. Daarnaast krijg je ook nog eens een 100% tot € 50 stortingsbonus op je tweede storting, dit met precies dezelfde voorwaarden!

Betsson Bonus Review
NL Vlag Licht
 Stortingsbonus Goed ★★★ Gemidd. ★★ Matig 
1. Bedrag:
 € 75 ★★★
2. Bonus %:
 100% ★★★
3. Vrijspelen: 10 x bonus ★★★
4. Quotering: 1.50 ★★★
5. Tijdsduur: 30 dagen ★★
Beoordeling 9/10
Betsson logo small 

 

Bovenstaande Betsson Bonus is exclusief beschikbaar bij stortingen via iDeal, Visa, Mastercard en een PaySafeCard. Bij stortingen met Neteller en Skrill ontvang je de bonus niet. Na je eerste storting kun je kiezen om te storten met Skrill en Neteller.

Betsson Welkomstbonus

Bookmaker Bonus Overzicht 

Betsson Bonus Voorbeeld

Stel je maakt een storting van € 75 met iDeal, Visa, Mastercard of een PaySafeCard ontvang je direct een bonus van € 75 in je account. Je dient nu dit bonusbedrag 10x in te zetten. In totaal is dit een bedrag van € 750. Al je inzetten op weddenschappen met odds van 1.50 of hoger tellen mee. Je hebt 30 dagen de tijd om je gehele bonus vrij te spelen. Ditzelfde geldt voor de 100% stortingsbonus op je tweede storting, enkel dan tot € 50.

Betsson Bonus Conclusie

De Betsson Welkomstbonus is zoals eerder aangegeven van prima niveau. Dit begint met het bonuspercentage van 100%. Een maximum bonusbedrag van € 75 is ten opzichte van andere bookmakers ook van prima niveau. Het feit dat je je stortingsbedrag niet hoeft rond te spelen, enkel je bonusbedrag 10x, maakt de bonus zeer flexibel. Zeker nu al je weddenschappen op odds van 1.50 en hoger reeds meetellen. De rondspeelduur van 30 dagen is niet heel ruim, de overige gunstige rondspeel condities maken dit echter weer ruim goed en het feit dat je een bonus op je tweede storting krijgt natuurlijk ook. Wij waarderen de Betsson Bonus dan ook met 9 punten.

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen Belgie