Betway Bonus

De Betway Bonus is een exclusieve stortingsbonus van 100% tot € 100. Door een samenwerking tussen de Beste-Bookmakers.com en Betway profiteer jij van extra flexibele voorwaarden! Het inzetten van 3x je stortings- en bonusbedrag op quoteringen van 1.75 of hoger volstaat reeds om je bonus vrij te spelen. Je hebt hiervoor maar liefst 90 dagen de tijd en storten met o.a. Bancontact is mogelijk!

Betway Bonus Review
BE Vlag Donker
 Stortingsbo. Goed ★★★ Gemidd. ★★ Matig 
1. Bedrag:
 € 100 ★★★
2. Bonus %:
 100% ★★★
3. Vrijspelen: 3 x storting
3 x bonus
★★★
4. Quotering: 1.75 ★★★
5. Tijdsduur: 90 dagen ★★★
Beoordeling 10/10
betway logo klein 

Nu aanmelden en € 100 Bonus ontvangen

Naast weddenschappen op odds van 1.75 of hoger heb je met de Betway Welkomstbonus ook de mogelijkheid om te wedden op lagere quoteringen en je bonus vrij te spelen. Weddenschappen op quoteringen van 1.30 tot 1.74 tellen ook voor 1/8e deel mee voor het vrijspelen van je bonus. Meespelen kan reeds vanaf € 10 en aanmelden kan direct via onderstaande banner.

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld: Bancontact, Neteller, Skrill, Hipay of een bankoverschrijving.
Tipbet € 5 Gratis

Bookmaker Bonus Overzicht 

Betway Bonus Voorbeeld

De Betway Welkomstbonus is een exclusieve stortingsbonus van 100% tot € 100. Als je bijvoorbeeld een bedrag van € 100 stort, ontvang je direct € 50 gratis bonusgeld. De Betway Bonus Voorwaarden zijn zo dat je 3x de waarde van je storting en 3x de waarde van je ontvangen bonus in dient te zetten om je bonusgeld om te zetten in echt geld. In het geval van een € 100 storting betekent dit dat je in totaal € 600 dient in te zetten om de bonus vrij te spelen. Al je weddenschappen op quoteringen van 1.75 of hoger tellen mee. In de tussentijd kun je ook andere weddenschappen spelen waarbij inzetten op 1.30-1.74 ook voor 1/8e deel meetellen. Zet je bijvoorbeeld € 80 in op deze weddenschappen telt in totaal € 10 mee als vrijgespeeld bedrag. In totaal heb je door onze exclusieve deal maar liefst 90 dagen vrijspeeltijd.

Betway Bonus Conclusie

De Betway Welkomstbonus scoort op alle punten goed. Zowel het bonusbedrag als bonuspercentage zijn met € 100 en 100% bovengemiddeld. Wat de bonus extra interessant maakt zijn de Betway Bonus Voorwaarden. Door onze exclusieve samenwerking met Betway hoef je je stortings- en bonusbedrag slechts 3x in te zetten en 1.75+ quoteringen tellen reeds mee. Zelfs weddenschappen op 1.30-1.74 odds tellen nu deels mee en je hebt maar liefst 90 dagen de tijd. Een betere bonus kunnen we ons amper voorstellen en een score van 10 is dan ook verdiend!

Nu aanmelden met € 100 Betway Bonus

 

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen Belgie