Betway Review & Ervaringen

Betway, eens zo geliefd en gekend in onze Lage Landen, heeft een flinke hap uit haar reputatie verloren. Momenteel accepteren ze zelfs geen Nederlandse landgenoten meer. Mja, dat is jammer natuurlijk. Belgen kunnen gelukkig nog wel bij Betway terecht.

Betway België is reeds sinds 2006 actief als bookmaker, eveneens sponsor van West Ham United en de Betway Premier League of Darts en daarmee een zeer betrouwbare partner. Zeker nu Betway Sport met Betway.be een Belgische variant van haar website heeft in het Nederlands en storten met Bancontact mogelijk is, is een aanmelding extra interessant. Als Bookmaker scoort Betway op nagenoeg alle punten bovengemiddeld goed en een beoordeling van 8,5 is dan ook meer dan verdiend!

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld: Bancontact, PaySafeCard, Skrill, Hipay of een bankoverschrijving.

betway

> Bookmakers Nederland Bookmakers België

Betway Ervaringen in 10 stappen

In bovenstaand overzicht heb je kennis kunnen maken met Bookmakers Voetbal & Sport Betway België en onze Betway Ervaringen. Als je graag meer informatie over deze bookmaker leest vind je onderstaand alles terug wat jij wilt weten. Alle bovenstaand genoemde 10 punten worden bekeken en uitgebreid toegelicht aan de hand van onze ervaringen. Je leest onder andere Betway Account Aanmaken, Betway Geld Storten en Betway Bonus informatie terug. Lees nu alles in de Betway Review.

1. Betway Account aanmaken

Betway Voetbal en Sport is speciaal beschikbaar voor wedders uit Belgie. Nederlanders kunnen zich helaas niet aanmelden. Betway heeft zelfs speciaal een website opgericht voor Belgische klanten. Je bereikt de website door op een van de Betway aanmelden banners te drukken. Hierna klik je op de groene ´Wed Nu´ banner en kun je je persoonlijke gegevens invullen in het registratieformulier. Wij raden je zeker aan om ´Ik wil de Welkomstbonus-aanbieding ontvangen en ik accepteer de Bepalingen en Voorwaarden´ en ´Ik wil graag informatie ontvangen over promotionele aanbiedingen en wedstrijden, etc.´ aan te vinken vanwege de top welkomstbonus en de vele interessante promoties.

2. Betway Website

Betway heeft speciaal voor Belgische klanten een Betway.be variant, wat ook direct betekent dat de website in het Nederlands beschikbaar is. Naast Nederlands kun je ook kiezen voor de Engelse en Franse variant van de website. Net als het logo is de gehele huisstijl van Betway met name op een zwarte kleur gebaseerd en dit vind je ook terug in de kleur van de website. De website verder is overzichtelijk en snel genoeg om prettig rond te kijken en jouw weddenschappen te plaatsen.

3. Betway Geld Storten

Met Bookmakers Bancontact / Mister Cash, Neteller, HiPay, PaySafeCard en een reguliere bankoverschrijving biedt Betway België voldoende betaalopties. Zeker het Betway storten met Bancontact is een groot voordeel voor Belgen. Wat ook een voordeel is dat aan een storting geen kosten verbonden zijn. Daarnaast staat je storting direct op je rekening waardoor je direct van start kunt gaan met wedden. Naast de methoden die je hier ziet, zijn ook Skrill, SurePay, Skrill 1-Tap, PayPal wedden en Trustly wedden beschikbaar.

Betway Betaalopties

4. Betway Uitbetalen

Uitbetalen bij Betway België kun je via Neteller of via een bank overschrijving. Als je kiest voor het uitbetalen via Neteller staat het geld direct op je rekening. Als je kiest voor een bankoverschrijving duurt het 2-3 werkdagen totdat het geld op je rekening staat. Voor beide betway uitbetalen-methodes worden geen administratiekosten in rekening gebracht waardoor je dus je netto uitbetaalde bedrag ook ontvangt.

5. Betway Klantenservice

De Betway Klantenservice is bereikbaar via onderstaande kanalen.

  • Live-Chat
  • E-mail: support@betway.be
  • Telefonisch (0800 38 727 NL, 0800 38 983 FR, 0800 38 727 EN)

Betway Voetbal en Sport is een gerenommeerde bookmaker en dat blijkt ook uit de hoeveelheid kanalen waarmee je de Betway Klantenservice kunt bereiken. Allereerst is er de Live-Chat die zeer snel reageert. Daarnaast kun je ook een e-mail sturen in je taal naar wens. Ditzelfde geldt voor als je wenst te bellen. Je kunt kiezen voor het Nederlandse of Franse telefoonnummer. Dit tussen 08.00u en 24.00u. Als je Betway in de nacht wenst te bereiken kun je ook het Engelse nummer bellen. Deze is 24/7 beschikbaar. Aan je oproep zijn geen extra kosten verbonden.

6. Betway Bonus

Helaas, de tijden van betway bonussen zijn voorbij, ook in Belgie. Door een nieuwe bonuswetgeving werd elke vorm van de Betway Bonus onder de tafel geveegd, wat uitermate jammer is. Wij hadden nochtans een exclusieve bonus, speciaal voor jou versierd. Gelukkig kan je wel nog genieten van mooie odds en af en toe ook boosted odds. Je kan ook zelf je weddenschappen samenstellen, dankzij de betyourway builder. Niets dan interessante opties bij Betway dus!

Klik op onderstaande afbeelding en profiteer van degelijke odds:

betway aanmelden

7. Betway Promoties

Niet enkel de welkomstbonus van Betway Voetbal en Sport is zeer aantrekkelijk maar ook de vaste en tijdelijke Betway Gratis Wedden Promoties. Zo profiteer je continu van € 25 cash back acties als je combi weddenschap van 4+ selecties op 1 selectie misloopt, je weddenschap op Amerikaanse Sporten of Paarden races mis is. Ook hebben ze als sponsor van de Premier League of Darts verschillende vaste darts promoties. Daarnaast zijn er veelvuldig promoties speciaal voor bepaalde wedstrijden. Bijvoorbeeld omtrent het EK 2016.

8. Betway Wedden Aanbod

Als je graag op veel sporten wedt, ben je bij Betway Sport aan het juiste adres. Het biedt namelijk maar liefst 30 verschillende sporten aan waarop jij kan wedden. Daarnaast kan je bijvoorbeeld ook op politiek en entertainment wedden. Per wedstrijd heb je vaak meer dan 100 verschillende wedkeuzes wat het wed aanbod van Betway zeer goed maakt. Dit zowel pre-match als live. Ook interessant zijn de esports weddenschappen die Betway aanbiedt. Zo kan je er bijvoorbeeld op StarCraft, LoL, CSGO of FIFA 2020 wedden.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Betway!

FIFA 2020 bij betway wedden

9. Betway Mobiel Aanbod

Betway beschikt net als de meeste andere bookmakers over een mobiele website en mobiele betway app. Het enige nadeel van de mobiele app is inmiddels verdwenen. Deze app was eerst enkel voor iOS gebruikers beschikbaar, maar nu kunnen ook Android gebruikers hun weddenschappen via de zowel de app als de mobiele website dienen te plaatsen. De mobiele website is echter wel uitstekend en je vindt er alle weddenschappen op terug die ook via de desktop versie van de site worden aangeboden.

10. Betway Quoteringen

Wat betreft de quoteringen scoort Betway gemiddeld. Met een quoteringen marge van 4,9% op voetbal en 5,2% over all met alle andere sporten erbij is dit van gemiddeld niveau. Er zijn bookmakers waar je met betere quoteringen kunt wedden, je zult echter niet veel bookmakers vinden die een dusdanig groot wedden aanbod aanbieden als Betway wat de iets lagere quoteringen ruim goed maakt.

Betway Beoordeling & Conclusie: 8,5/10

Betway is een bekende bookmaker waar zeer veel wedders hun weddenschappen bij plaatsen. Dat Betway zo´n grote klantenkring heeft komt, omdat haar aanbod uitstekend in orde is. Allereerst profiteer je van een geweldige welkomstbonus en veel promoties. Je hebt daarnaast de mogelijkheid om op bijna alles te wedden wat je je kunt bedenken. De quoteringen en het mobiel wedden zijn van gemiddeld niveau maar dit wordt mede goed gemaakt door een geweldige klantenservice. Daarnaast is storten en uitbetalen snel en gemakkelijk wat ervoor zorgt dat Betway een totaalscore van 8,5 punten krijgt!