Betway Uitbetalen

Betway accepteert helaas geen Nederlandse meer. Kies daarom voor een alternatief uit de Bookmakers Nederland lijst. Spelers uit Belgie kunnen nog wel bij Betway terecht.

Nu al een expert in het Betway Storten? Gaan we meteen door met het uitbetalen, want natuurlijk wil je het geld, dat je bij de bookmaker wint, ook echt gebruiken. De beschikbare aanbieders van betaalmethodes zijn identiek aan de stortingsmethodes. Je hebt dus de keuze uit Bancontact, Neteller, HiPay en PaySafeCard. Ook hier is het meteen belangrijk om te weten, dat er geen transactiekosten bij de bookmaker zijn. Kies je voor snelheid van een transactie, dan ga je best voor Neteller, HiPay en PaySafeCard. Maar natuurlijk is er ook niets mis met een uitbetaling naar je bankrekening.

 

Uitbetalen bij bookmaker Betway is helemaal niet moeilijk

Algemene informatie uitbetalen bij Betway

De traditionele methode voor een uitbetaling bij Betway withdrawal is natuurlijk de bankoverschrijving. Deze duurt langer dan de andere methodes, maar je hoeft ervoor geen extra account aan te maken bij een aanbieder. Natuurlijk zorgt Betway voor een bijzonder hoge zekerheid bij het uitbetalen, waardoor je ermee rekening moet houden, dat een eerste uitbetaling iets langer kan duren, zodat je identiteit geverifieerd kan worden. Ook belangrijk om te weten – kies zorgvuldig. Over het algemeen worden uitbetalingen enkel geaccepteerd, als de methode identiek aan de stortingsmethode is. Stort je dus via Neteller, dan is het mogelijk om naar je Neteller account te laten uitbetalen. Neem dus even de tijd om de verschillende aanbieders voor een uitbetaling bij Betway te bekijken.

Betway Bancontact

Bancontact hoort zeker bij de meest traditionele methodes, om geld te laten uitbetalen. Hierbij duurt de transactie iets langer, maar de veiligheid is ook enorm hoog. Zonder transactiekosten ontvang je 100% van het gewenste bedrag ook effectief op je bankrekening. Heb je een account bij ING? Dan is er ook nog ING Home Pay, dat als methode bij Betway wordt gesteund. Zo is het direct mogelijk om je account bij de bookmaker met je bankrekening te verbinden en online te laten uitbetalen.

 • Minimum storting: –
 • Maximum storting: –
 • Transactiekosten: –
 • Stortingsduur: Direct

Betway Neteller/HiPay

Heb je een account bij een van de elektronische portemonnees zoals Neteller en HiPay? Ook deze zijn beschikbaar voor een Betway uitbetaling. Hierbij zijn er geen transactiekosten van de bookmaker, en daarnaast gaan de transacties bijzonder snel. Let er op, deze methodes ook voor het storten te gebruiken, indien je wilt laten uitbetalen met Neteller of HiPay. Naast deze twee aanbieders van e-wallets ontbreken Skrill en PayPal spijtig genoeg bij de bookmaker. Maar er is nog altijd genoeg keuze.

 • Minimum storting: –
 • Maximum storting: –
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

Betway PaySafeCard

Uitbetalen naar je prepaid kaart – dat is mogelijk met PaySafeCard. Dit product van de aanbieder van Neteller combineert online betalingen met een offline kaart. Echter is het gewoon mogelijk, om tegoed op deze kaart te storten. Dit is dus een leuk alternatief bij bankoverschrijving en e-wallets. Ook hier is de veiligheid hoog en gaan de transacties bijzonder snel door.

 • Minimum storting: –
 • Maximum storting: –
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct
Nog een keer alle Betway uitbetalingsopties op een rij

Betway Uitbetalen Conclusie

De bookmaker geeft je de keuze uit prepaid kaart, bankoverschrijving en elektronische portemonnees. Dit is zeker een goed aanbod. Er zijn geen bijkomende transactiekosten van de bookmaker en de veiligheid is ook steeds hoog. Daardoor ontvangt Betway uitbetalen in onze review 80 punten op 100. Dat hadden er ook nog meer kunnen zijn, maar wij missen Skrill en PayPal, die toch ook heel populaire e-wallets zijn. De keuze is dus iets minder dan bij de andere bookmakers, maar natuurlijk zijn Bancontact, Neteller, HiPay ook allemaal top methodes. Uitbetalen bij Betway online is redelijk gemakkelijk.

Wil je nu doorgaan met het aanmaken van je account? Dat is een goed idee, want er wachten steeds weddenschappen op jou die nog niet bestaan! Dat werkt als volgt. Met de BetYourWay Builder kan je zelf je weddenschappen samenstellen. Vervolgens creëert Betway odds voor die weddenschap. Handig, toch? Check dus zeker ook de betyourway builder!

betway aanmelden

> Ga naar Betway Review