Betway Storten

Betway accepteert helaas geen Nederlandse wedders meer. Kies daarom voor een alternatief uit de Bookmakers Nederland lijst. Belgische wedders kunnen nog wel bij Betway terecht.

Binnen enkele minuten is het mogelijk om je Betway account te openen. Daarna wordt het pas echt leuk. Want vanaf nu is het mogelijk om bij de bookmaker te storten. Daarom geven we op deze pagina een overzicht van Betway deposit. Je hebt er de keuze uit verschillende methodes en aanbieders, telkens met eigen voor- en nadelen. Zo vind je in ieder geval een passende mogelijkheid om bij Betway te storten. Bij deze methodes vinden we Betway iDeal spijtig genoeg niet terug. Maar ook zonder deze populaire stortingsmethode is er nog genoeg keuze. We presenteren elke methode in het kort en daarnaast geven we je ook nog informatie bij de bonus, die er op je wacht. Voor je eerste storting bij de bookmaker ontvang je namelijk tot € 150. Het gaat hierbij om 100% van je eerste storting bij Betway online.

betway

Wil je nu meteen storten bij Betway en de bonus winnen? Doe dat gewoon door op de link te klikken.

Betway Bancontact

Gebruik gewoon je creditcard om bij de bookmaker te storten. Een Betway deposit via Bancontact is vooral veilig en gemakkelijk. Je hebt geen extra account bij een andere aanbieder nodig, en er zijn ook geen transactiekosten van Betway. In het beste geval ontvang je dus 100% van het bedrag ook effectief op je rekening.

 • Minimum storting: –
 • Maximum storting: –
 • Transactiekosten: –
 • Stortingsduur: Direct
De beschikbare betaalopties voor het storten bij Betway online

Betway Neteller/HiPay

Bij aanbieders van betalingsmethodes mogen de e-wallets natuurlijk niet ontbreken. Deze elektronische portemonnees werken net als een echt portemonnee, maar dan volledig online. In het geval van een Betway storting heb je de keuze tussen Neteller en HiPay. Allebei aanbieders met heel wat ervaring in elektronische betalingen. HiPay is internationaal iets minder vertegenwoordigd dan Neteller. Kies dus de e-wallet, die het beste bij je past. Een groot voordeel van elektronische portemonnees is de snelle transactie. Je hoeft dus niet zoals bij een bankoverschrijving dagen te wachten op je geld.

 • Minimum storting: –
 • Maximum storting: –
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

Betway PaySafeCard

Van dezelfde aanbieder als Neteller is er ook PaySafeCard. Dit is een ander concept van betaling – je koopt een prepaid kaart in een winkel. Daarna is het mogelijk om op deze kaart geld te storten en dus ook van deze kaart naar de bookmaker te storten. Ervaring zat bij de aanbieder en ook hier gaan de transacties bijzonder snel door. Ga dus op zoek naar een winkel in jouw buurt waar je een PaySafeCard kunt kopen.

 • Minimum storting: –
 • Maximum storting: –
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

Conclusie Betway Geld Storten

Bij Betway deposit heb je de keuze tussen creditcard, prepaid kaart en e-wallet. Alle deze aanbieders bieden een bijzonder hoge veiligheid. Daarnaast zijn transacties via Neteller, HiPay en PaySafeCard ook bijzonder snel. De bookmaker zelf hanteert geen transactiekosten, zodat je 100% van het bedrag effectief in je account kunt storten. Een minpunt bij stortingen naar je Betway account – iDeal, Skrill en PayPal zijn in tegenstelling tot vele andere bookmakers hier niet beschikbaar.

Betway BuildYourBet: stel je eigen weddenschap samen

Dit was de meest belangrijke informatie over het Betway storten. Normaal gezien zouden we je hier nog verrassen met een exclusieve Betway welkomstbonus, maar dat sprookje heeft de Belgische overheid stopgezet. Zij hebben een nieuwe wet ingevoerd, waardoor dat niet meer mogelijk is. Wel willen we je graag wijzen op de BuildYourBet optie van Betway, waar je zelf je weddenschappen kan samenstellen. Betway voorziet vervolgens odds voor jouw zelf samengestelde bet! Cool, toch?

betway aanmelden

> Ga naar Betway Review