Betway Aanmelden

Opgelet: Betway is een van onze Beste bookmakers België. Betway accepteert helaas geen Nederlandse wedders meer. Betway heeft momenteel geen Nederlandse licentie. Legaal online wedden kan in Nederland enkel met Toto en ZEturf. De Kansspelwetgeving biedt vanaf 1 oktober 2021 meer licentiehouders voor Nederlanders.

Nog niet geregistreerd bij bookmaker Betway? Dan ben je maar enkele minuten verwijderd van het aanmaken van het account bij de bookmaker. Lees eerst een keer in detail de informatie op deze pagina en ga dan via onze link naar de site van de bookmaker. Helemaal bovenaan rechts vind je het veld ‘registreren’. Hier is het mogelijk om in 1 stap en in 5 minuten je account bij de bookmaker te openen. Indien je al een account hebt, kun je gewoon met je gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Wij vertellen je nu, hoe je voor de eerste keer een account bij Betway opent.

Ben je nu bereid om je account bij Betway aan te maken? Dan geraak je via onze link meteen naar de juiste pagina bij de bookmaker, door hier op de afbeelding te klikken.

Hier begin je met het registreren bij bookmaker Betway

Hoe kan ik me bij Betway registreren?

  • Het begint meteen goed, want de homepage van deze bookmaker is helemaal beschikbaar in het Nederlands. Dus ook het aanmelden zelf. Ga naar de homepage van Betway. Rechts boven klik je op ‘registreren’. Nu opent er een pagina, waarin je in maar 1 stap je account kunt openen.
  • Het intikken van de informatie duurt wel enkele minuten, maar dan is je account ook meteen gereed. We beginnen met je gebruikersnaam, wachtwoord, e-mail, voor- en achternaam, geboortedatum. Dan kies je een voorkeurstaal, de juiste valuta en laat je je rijksregisternummer achter. Kies je type beroep, geboorteplaats en vul dan je adres in. Helemaal aan het einde moet je ook nog een mobiel nummer achterlaten, zodat de bookmaker je kan contacteren.
  • En dat was het eigenlijk ook al. Nu moet je kiezen, of je de welkomstbonus van de bookmaker wilt ontvangen. Omdat het hier om een fantastische bonus van € 150 gaat, zou het zonde zijn, om deze te laten schieten. Je moet ook nog een keer bevestigen, dat je oud genoeg bent, om legaal te wedden, de algemene voorwaarden accepteren en dan kiezen, of je updates van de bookmaker wilt ontvangen. Dit is bijvoorbeeld via e-mail, telefoon en post mogelijk.
  • Nu is je account helemaal klaar, en vanaf nu kun je bovenaan rechts met je wachtwoord en gebruikersnaam inloggen. Nadat je bent ingelogd, is het mogelijk, om een eerste keer te storten. Helaas hangt daar geen bonus meer aan vast.

Storten bij Betway

Voordat je een eerste keer stort bij deze bookmaker, moet je natuurlijk een methode kiezen. Verschillende betalingsmethodes zijn bij Betway beschikbaar. Kies dus de methode, die het beste bij je past. Elke methode komt met haar eigen voor-en nadelen. Let bijvoorbeeld op de transactieduur, die kan verschillen. Qua zekerheid zijn ze allemaal goed. Een klein minpunt is, dat Betway iDeal niet beschikbaar is. Maar je hebt nog altijd de keuze uit:

  • Neteller,  HiPay, Bancontact, PaySafeCard, bankoverschrijving.

Heb je zin om meer te weten te komen over deze stortingsmethodes? Daar hebben we natuurlijk ook voor gezorgd op een speciale pagina. Alle details over het storten bij Betway vind je op onze Betway Geld Storten pagina. Neem dus even de tijd om deze te bekijken, voordat je een eerste keer bij de bookmaker stort.

De verschillende betaalopties om bij Betway te storten

Claim nu € 150 Betway welkomstbonus!

Update: Door een Belgische wetgevingswijziging is deze paragraaf niet meer relevant. Bonussen worden namelijk niet meer toegelaten. Wel kan je profiteren van de buildyourbet-builder, waar je zelf je bets kan samenstellen.

Het aanmaken van je Betway account is dus in een enkele stap en binnen een paar minuten mogelijk. Ga dus naar de homepage van de bookmaker en klik op ‘registreren’. Vul je informatie in en accepteer de algemene voorwaarden van de bookmaker. Nadat je klaar bent met alle informatie en het openen van je account is er ook nog een leuk cadeau voor je. Namelijk de welkomstbonus van de bookmaker. Voor je eerste storting ontvang je 100% van het stortingsbedrag als bonus. En deze kan oplopen tot niet minder dan € 150. Stort je dus € 150, dan ontvang je het maximale bedrag. Maar ook met een storting van € 100 ontvang je dus al € 100. Nu moet je wel nog aan de bonuscondities van de bookmaker voldoen. Speel het bedrag in Total 6 keer. De minimale quotering voor het vrijspelen van de bonus is telkens 1.75. Daarvoor heb je 30 dagen tijd. Profiteer dus van een heel leuk welkomstaanbod bij bookmaker Betway!

betway

> Ga naar Betway Review