Betway Klantenservice

Betway accepteert helaas geen Nederlandse wedders meer. Kies daarom voor een alternatief uit de Bookmakers Nederland lijst, zoals bijvoorbeeld Wallacebet.

Ben je bezig met je sportweddenschappen bij bookmaker Betway en heb je een probleem? Dan wacht er een uitstekende Betway Helpdesk op je. Deze is helemaal in het Nederlands beschikbaar, net als de homepage van de bookmaker. Je hebt de keuze uit support via e-mail, telefonische klantenservice en helpdesk via live-chat. Of je dus direct wilt communiceren of liever een e-mail stuurt, de medewerkers van de bookmaker zijn er voor je. Ga dus naar de homepage van de bookmaker en gebruik de live-chat. Of contacteer de medewerkers via telefoon of e-mail. Ga je meteen door naar de pagina van de bookmaker? Dan is er ook nog eens een uitstekende bonus van € 150 voor je. Gebruik gewoon onze link via de afbeelding!

betway

Betway Klantenservice Algemeen

Om de klantenservice van Betway te bereiken, kun je op de homepage naar beneden scrollen. Daar vind je onder meer het contact. De klantenservice van de bookmaker is er 24/7 voor je. En dat meestal ook in het Nederlands – want Betway heeft tussen 8 en 24 uur gewoon een klantenservice in het Nederlands. De Betway helpdesk in het Engels is zelfs 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Indien er dus een keer bijzonder snel een oplossing moet worden gezocht, ben je hier aan het juiste adres. Via de contactpagina is het bijvoorbeeld mogelijk om de live-chat te openen. Daarnaast vind je hier ook het e-mailadres alsook een link naar het help center in het Engels.

De beschikbaarheid van de helpdesk is dus fantastisch, en dat ook nog een keer in het Nederlands. Daar komt nog een keer bij, dat je voor het bellen niet hoeft te betalen – tenminste niet in België. Of je nu de live-chat, de telefonische klantenservice of een e-mail gebruikt voor je vraag, je ontvangt zo snel mogelijk een antwoord van een competente medewerker. Daarom haalt de klantenservice bij ons uitstekende 90 punten op 100. Heel vergelijkbaar met de geweldige Bwin Klantendienst.

De klantenservice van Betway bereik je ook via e-mail

Betway Klantenservice Conclusie

Een sterk punt van de bookmaker is meteen dat zowel de homepage alsook de klantenservice helemaal in het Nederlands beschikbaar zijn. Daarnaast heb je de keuze tussen Betway klantenservice via e-mail, telefoon of live-chat. De klantenservice is dan ook nog bijzonder beschikbaar. Zo is er 16 uur per dag iemand in het Nederlands te bereiken. En heb je in het midden van de nacht toch een probleem, dan is de Engelse klantenservice 24/7 bereikbaar. Net als bij de sportweddenschappen biedt Betway dus ook bij de klantenservice een bijzonder hoge kwaliteit.

Betway Algemene Informatie

Heb je nog geen account bij Betway? Dan wordt het nu tijd. Er wacht weliswaar geen Betway bonus op je. Die mooie dagen zijn voorbij, want de Belgische wetgeving heeft ervoor gezorgd dat Belgische bookmaker bonussen niet meer mogen. We kunnen je dus niet langer verheugen met een exclusief aanbod. Wel kunnen we de Betway BuildYourBet Builder aanprijzen. Deze laat je toe om zelf weddenschappen door te spelen aan Betway. Zij op hun beurt gaan dan de odds voor je na, en plaatsen deze op de site. Aarzel dus niet langer en profiteer nu van dit aanbod bij bookmaker Betway!

betway aanmelden

> Ga naar Betway Review

Betway Contact

Wat is het Betway mail adres?

Vele mensen gebruiken graag een e-mail om een vraag te stellen, omdat je daar niet aan de telefoonlijn moet wachten. Gebruik je het adres supportdutch@betway.be, dan kom je direct terecht bij de klantenservice in het Nederlands. Let er bij de Betway helpdesk op dat je de vragen zo precies mogelijk formuleert, zodat de medewerkers je rap kunnen helpen. In de meeste gevallen ontvang je binnen de 24 uur een oplossing voor je probleem.

Kan ik Betway ook telefonisch bereiken?

Indien je liever direct contact met de klantenservice hebt, dan is dit via telefoon of live-chat mogelijk. Gebruik gewoon het nummer 0800 38 727. Dit is ook weer het gratis nummer voor de Betway klantenservice in het Nederlands. Deze is er elke dag van de week tussen 8 en 24 uur. Voor een dringend probleem buiten deze tijden kom je altijd terecht bij de klantenservice in het Engels. Nederlandse site nodig? Kijk ook eens naar de Unibet Contact opties.

Is er een Betway live chat klantendienst?

De live-chat open je via de contactpagina van de bookmaker. Hierbij moet je je naam, e-mailadres, gebruikersnaam en spel kiezen – kies in jouw geval sport of casino. Dan is het mogelijk om een bericht in de live-chat te sturen, en je wordt direct verbonden met een medewerker. Dat is vooral praktisch als je nog verdere vragen hebt. Zo ontvang je onmiddellijk een antwoord.