Big Bet World Bonus

We raden een aanmelding bij Big Bet World af. Wil je toch sportwedden bij een betrouwbare bookmaker? Kies daarom voor een alternatief uit de Bookmakers Nederland of Bookmakers Belgie lijst.

De Big Bet World Bonus is een stortingsbonus van 100% tot € 100. De bonus is zeer interessant door haar enorm flexibele voorwaarden. Het inzetten van 3x je stortings- en bonusbedrag op quoteringen van 2.00 volstaat reeds voor het geheel vrijspelen van je bonus. Daarnaast heb je hiervoor maar liefst 90 dagen de tijd!

Big Bet World Bonus Review
BE Vlag Donker
 Stortingsbonus Goed ★★★ Gemidd. ★★ Matig 
1. Bedrag:
 € 100 ★★★
2. Bonus %:
 100% ★★★
3. Vrijspelen: 3 x storting
3 x bonus
★★★
4. Quotering: 2.00 ★★
5. Tijdsduur: 90 dagen ★★★
Beoordeling 9/10
bigbetworld logo klein 

 

Je verkrijgt de Big Bet World Bonus door na je storting contact op te nemen met de live-chat of e-mailservice van Big Bet World. Als je aangeeft welk bedrag je gestort hebt, ontvang je direct je 100% Big Bet World Welkomstbonus tot € 100. Je kunt deze Bonus vervolgens inzetten op alle sporten en type weddenschappen! Storten bij BigBetWorld kan reeds vanaf een bedrag van € 10!

Big Bet World Bonus

> Bookmaker Bonus / Sportweddenschappen Bonus Overzicht 

BigBetWorld Bonus Voorbeeld

De Big Bet World Welkomstbonus is een stortingsbonus van 100% tot € 100. Dit betekent dat als je bijvoorbeeld € 100 stort dat je € 100 gratis aan bonusgeld ontvangt. De Big Bet World Bonus Voorwaarden leren ons dat je hierna je stortings- en bonusbedrag 3x dient in te zetten om je bonusgeld om te zetten in echt geld. Dit betekent in dit voorbeeld dat een inzet van € 600 volstaat voor het vrijspelen van de BigBetWorld Welkomstbonus. Hierbij tellen al je weddenschappen op 2.00 quoteringen mee en krijg je in totaal maar liefst 90 dagen de tijd hiervoor.

Big Bet World Bonus Conclusie

De Big Bet World Welkomstbonus is een zeer aantrekkelijke bonus. Het scoort eigenlijk op alle punten bovengemiddeld goed. Het enige punt dat gemiddeld scoort is de quotering waarop je dient in te zetten om je bonus vrij te spelen. Dit is een quotering van 2.00 en hoger. Je hebt echter maar liefst 90 dagen de tijd en alle mogelijke weddenschappen tellen mee. Met de grote hoeveelheid aan selecties die je op wedstrijden kunt wedden en het live aanbod van Big Bet World is dit zeer goed te doen. Zeker aangezien je je stortings- en bonusbedrag slechts 3x rond hoef te spelen. Het hoge bonusbedrag en de flexibele Big Bet World Bonus Voorwaarden zorgen ervoor dat deze bonus een score van 9 punten krijgt!

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen Belgie