Big Bet World Review & Ervaringen

BigBetWorld Ervaringen

We raden een aanmelding bij Big Bet World af. Wil je toch sportwedden bij een betrouwbare bookmaker? Kies daarom voor een alternatief uit de Bookmakers Nederland of Bookmakers Belgie lijst.

Onderstaand vind je in één oogopslag onze ervaringen met Big Bet World terug op basis van de 10 belangrijkste elementen van een bookmaker. Past Big Bet World bij jou? Meld je dan direct aan via de gele button onder aan het schema. Voor meer informatie kun je ook verder lezen en al onze BigBetWorld ervaringen terugvinden.

Big Bet World Review
BE Vlag Donker
1. Aanmelden NLD X BEL
2. Taal website NLD X ENG 
3. In | 4. Uitbet. iDeal
X |X
Bancontact
X | X
Neteller
 
Skrill
 
Boeking
 
PaySafe
 X
5. Klantenservice Telefoon   Chat
6. Big Bet World Bonus ★★
7. Promoties ★★
8. Wed Aanbod
9. Big Bet World App
10. Quoteringen
Beoordeling 8,5/10
bigbetworld logo klein

 

Big Bet World Voetbal & Sport is sinds 2015 actief op de wedmarkt en daarmee een relatief jonge bookmaker. Het heeft haar zaken echter goed voor elkaar en is uiterst betrouwbaar. Je maakt kennis met Big Bet World via een enorm aantrekkelijke welkomstbonus en profiteert direct van zeer hoge quoteringen en combi weddenschappen promoties. Met 22 sporten is het wed aanbod van Big Bet World gemiddeld, het blinkt daarentegen weer uit met veel weddenschappen per wedstrijd en een super klantenservice. Big Bet World België beoordelen wij dan ook verdiend met 8,5 punt!

Klik op de afbeelding en meld je aan bij Big Bet World:

Big Bet World Website

> Bookmakers Nederland Bookmakers België

Big Bet World Ervaringen in 10 stappen

In bovenstaand schema heb je op een snelle manier kennis kunnen maken met Bookmaker Big Bet World Sport. Als je graag meer gedetailleerde informatie terugleest kun je onderstaand verder lezen. Wij bekijken bovenstaande 10 genoemde Beste Bookmakers punten nader en lichten deze uitgebreid toe. Dit varieert van het Big Bet World account aanmaken tot bijvoorbeeld de Big Bet World Bonus. Ook lees je alles over Big Bet World Mobiel en de BigBetWorld Quoteringen. Lees nu onze BigBetWorld Review.

1. Big Bet World Account aanmaken

BigBetWorld accepteert wedders uit België. Door op een van de aanmeld banners te klikken kom je direct op de website van BigBetWorld terecht. Erna klik je op de oranje ´Join Now´ banner en kun je je persoonlijke gegevens invullen. Je hoeft geen Coupon Code in te vullen om van de welkomstbonus te profiteren. Na je aanmelding ontvang je per e-mail een bevestigingslink. Na het drukken op de deze link is je registratie succesvol.

2. Big Bet World Website

Je kunt kiezen om de website van BigBetWorld in het Engels of Duits te bekijken. Wat gelijk opvalt aan de website is dat deze zeer overzichtelijk is en daarnaast ook nog eens heel erg snel. Beide facetten vergroten het gebruiksgemak enorm en maken het een prettige website om je weddenschappen bij te plaatsen. Net zoals de kleur van het logo is ook de website voornamelijk met zwart en grijstinten ingericht. Belangrijke buttons zijn in het blauw en oranje beschikbaar waardoor je direct ziet waar je dient te klikken.

3. Big Bet World Geld Storten

Met als betaalopties Visa/MasterCard, Neteller, Skill, PaySafeCard of een reguliere bank overschrijving biedt BigBetWorld België voldoende betaalopties aan. Ongeacht voor welke betaalmethode jij kiest, zijn er geen kosten aan je storting verbonden. Op een bank overschrijving na, staan bij alle betaalopties je tegoeden direct op je rekening na je storten en kun je gelijk aan de slag gaan met het plaatsen van je bets. BigBetWorld behoort helaas niet tot de Bookmakers iDeal.

BigBetWorld Betaalopties

4. Big Bet World Uitbetalen

Bij BigBetWorld heb je de mogelijkheid om geld uit te betalen via Neteller, Mastercard, Visa, Skrill of een reguliere bankoverschrijving. Bij Neteller, Visa, mastercard en Skrill staan je terugstortingen direct op je rekening en bij een bank boeking is dit uiterlijk binnen enkele werkdagen het geval. Voor al terugstort methodes geldt dat er geen kosten zijn verbonden aan het maken van een uitbetaling. Op die manier kun je dus terugstorten wanneer je wilt en hoef je geen rekening te houden met eventuele bijkomende kosten. Een groot voordeel van BigBetWorld België.

5. Big Bet World Klantenservice

Als je de Big Bet World Klantenservice wenst te contacteren kan dit via:

  • Live-Chat
  • E-mail: support@bigbetworld.com
  • Telefonisch: +356 277 613 13
  • FAQ Sectie

Groot voordeel van BigBetWorld Voetbal is dat zij een live-chat aanbieden waarbij je altijd direct terecht kan en die nagenoeg nooit een wachttijd kent. Dat ze daarnaast ook telefonisch bereikbaar zijn is een plus. Op die manier weet je dat ze open staan voor contact en als je dit contact hebt, is dit ook altijd goed. Een e-mail wordt gemiddeld binnen 24 uur beantwoord. De FAQ sectie is tenslotte ook behoorlijk uitgebreid.

6. Big Bet World Bonus

De BigBetWorld Bonus is een van de beste wed bonussen die op de wedmarkt beschikbaar is. Het is een stortingsbonus van 100% tot € 100 met zeer flexibele bonus voorwaarden. Door het inzetten van 3x je stortingsbedrag en 3x je bonusbedrag speel je de bonus reeds vrij. Alle gemaakte weddenschappen op 2.00+ odds, zowel enkelvoudig, combi, pre-match en live tellen mee voor het vrijspelen. Je hebt daarnaast ook maar liefst 90 dagen de tijd hiervoor wat de bonus extra interessant maakt.

Contacteer na je storting onmiddellijk de klantenservice via de chat om je bonus te verkrijgen. Wacht tot je de bonus hebt ontvangen, voordat je begint te spelen. De support bekijkt hoeveel je hebt gestort en verdubbelt direct dit bedrag tot € 100!

Klik op onderstaande afbeelding en geniet van de bonus:

Big Bet World Bonus

7. Big Bet World Promoties

Big Bet World is een bookmaker die geen tijdelijke promoties aanbiedt. Daarnaast heeft het wel 2 aantrekkelijke vaste promoties waarvan jij kunt profiteren. Allereerst ontvang je bij winnende combinatieweddenschappen met 4 of meer selecties een extra winstpercentage door de BigBetWorld SuperPay Promotie. Dit kan oplopen tot 80% extra Gratis Wedden winst. De extra ontvangen winst kent geen enkele bonus voorwaarden. Daarnaast verdien je met al je weddenschappen BigBetPoints. Deze kun je direct inruilen voor echt geld. Door het spelen van combinatie weddenschappen verdien je opnieuw een extra, namelijk meer Big Bet Points.

8. Big Bet World Wedden Aanbod

Met een aanbod van 22 sporten is het wedden aanbod van Big Bet World Sport en Voetbal gemiddeld. De meest populaire sporten worden echter aangeboden waardoor er voldoende evenementen zijn om op te wedden. Als we gaan kijken op hoeveel verschillende selecties je per wedstrijd kunt spelen zien we dat dit daarentegen enorm veel is. Voor de meeste voetbalwedstrijden kun je kiezen uit meer dan 300 verschillende selecties. Van corners tot ingooien en kaarten tot doelpunten.

 9. Big Bet World Mobiel Aanbod

Mobiel Wedden bij BigBetWorld België is zeer gebruiksvriendelijk. Ze hebben een speciale app gecreëerd die je zeer gemakkelijk kunt toevoegen op je bureaublad. Zowel Android als iOS gebruikers kunnen surfen naar mobile.bigbetworld.com. Android gebruikers klikken op ´Menu´, dan ´Bookmark/Shortcut´ en erna ´Done´. iOS gebruikers gaan naar ´Browser Options´ en selecteren ´Add to Home Screen´´. Net als de reguliere website gaat de mobiele versie zeer snel en vind je al de weddenschappen terug die je ook via de desktop versie kunt plaatsen.

10. Big Bet World Quoteringen

De hoogte van de quoteringen is een van de zaken waar Big Bet World zeker mee uitblinkt. Met een quoteringen marge van 3,2% op BigBetWorld voetbal en 4,6% op alle sporten in totaal scoort Big Bet World bovengemiddeld goed. Zeker in combinatie met de vele weddenschappen die je per evenement kunt spelen is dit zeer interessant!

Big Bet World Beoordeling & Conclusie: 8,5/10

Bovenstaand hebben we jou kennis laten maken met onze BigBetWorld Ervaringen. Deze relatief jonge bookmaker heeft direct op ons en de wedmarkt gemaakt. Het mag dan ook geen verassing heten dat deze bookmaker steeds populairder wordt. De enige punten waarmee Big Bet World minder dan goed scoort zijn de tijdelijke promoties en het wedden aanbod. Dit wordt echter gecompenseerd door goede vaste promoties en veel verschillende weddenschappen op de sporten die het wel aanbiedt. De welkomstbonus is daarnaast zeer goed, de support veelzijdig bereikbaar en de quoteringen maken het af! Met 8,5 punten behoort BigBetWorld tot de beste bookmakers voor Belgen.

Klik op de afbeelding en meld je aan:

Big Bet World Bonus