Bingoal

Bingoal bonus

Een grote troef die je bij eender welke van de beste bookmakers Nederland graag terugziet als speler, is natuurlijk een mooie bonus. En dan mogen we van geluk spreken, want in België is het bijvoorbeeld niet zo eenvoudig om een bonus vast te krijgen. Daar is het namelijk niet mogelijk om een welkomstbonus vast te krijgen als speler bij een sportwedden-site. Gelukkig hebben wij in Nederland sinds de Kansspelwetgeving van kracht is, hierover meer duidelijkheid gekregen. Een bonus aanbieden mag  en heeft deze bookmaker geweten met een bonus die kan oplopen tot 250 euro. Wil je meer lezen over deze bookmaker ga dan naar onze  Bingoal review. Ben je toch opzoek naar een andere bookmaker bonus dan kan dat ook gerust.

Bingoal Bonus details: 8.6/10
Bonus Type: Risicovrije weddenschap
Bonusbedrag € 10 tot € 250
Percentage 100%
Betaalmethodes voor bonus: Alle betaalmethoden zijn toegestaan die je kunt gebruiken op de site van BinGoal
Minimale storting: € 10
Is er een Bonus Code? Er is geen bonuscode nodig
Voorwaarden kort: Je dient het bedrag 6x rond te spelen op weddenschappen met een minimale quotering van 1.40
Tijdsduur Na het claimen van de bonus heb je 31 dagen om deze rond te spelen.

Bingoal Bonus Voorwaarden Voorbeeld

BinGoal heeft een bonus voor nieuwe spelers op hun platform, je krijgt een free bet die kan oplopen tot 250 euro. Om in aanmerking te komen voor de bonus moet je 24 jaar of ouder zijn. Bij een storting van minimaal 20 euro en maximaal 250 euro krijg je een 100% bovenop je storting. Je moet wel het gestorte bedrag 6x rondspelen op een minimale quotering van 1.40. Je bent vrij om te kiezen op wat voor sporten je deze weddenschappen wilt plaatsen en ook maakt het soort weddenschap niet uit. Om dit bedrag rond te spelen heb je 31 dagen wat wij een prima tijd vinden voor deze bonus. Om deze bonus te claimen ga je na het registreren naar de pagina van promoties en kan je hem claimen door middel van een storing. Bij de eerste storting kan je het ook aanvinken dat je de bonus wilt ontvangen.

Bingoal extra promoties

Wat promoties betreft, voorziet BinGoal wel verschillende leuke kleine odds boost. Deze worden niet vaak gedaan, wat we wel zien bij andere bookmakers. Je kunt op de Dutch-sectie verschillende specials zien van Nederlandse wedstrijden. Daarnaast hebben ze een Verhoogde notering sectie waar soms promoties om komen, maar dit kan heel verwarrend zijn aangezien ze niet tonen wat de eerst genoemde quoteringen waren.

BinGoal welkomstbonus

BinGoal Bonus Conclusie

Wij vinden de bonus van BinGoal uniek je kunt een hele grote free bet krijgen. Normaal gesproken bij andere bookmakers dien het gehele bedrag van de free bet in 1 keer in te zetten. Bij BinGoal kun je meer weddenschappen plaatsen zoals je ze maar boven een odd van 1.40 houdt. Je kunt dus ook allemaal weddenschappen van 20 euro plaatsen als je de maximale storting doet. Wij vinden het een prima bookmaker ondanks dat ze niet vaak een unieke promotie hebben.

BinGoal hoofdpagina

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen België

Bingoal Bonus FAQ

Zijn er ook nog andere BinGoal bonussen beschikbaar voor nieuwe spelers?

Bij BinGoal hebben ze naast een sportbonus met een free bet die kan oplopen tot 250 euro. BinGoal heeft ook nog een casino bonus, die is soortgelijk aan de sportbonus en kan ook oplopen tot 250 euro boven op het gestorte bedrag. Je dient de bonus wel eerst 35x rond te spelen, dit kan je helemaal doen op slots en gedeelteljk op live shows en tafelgames zoals Roulette en Blackjack.

Is de Bingoal bonus ook voor Belgen actief?

Hallo, beste Belgen, ook jullie zijn we niet vergeten. Wat je echter wel mag vergeten vanuit het Belgenland, is je aanmelden bij een bookmaker en een bonus in de plaats krijgen. Het is de bookies namelijk niet toegelaten volgens de kansspel wetgeving om een stortbonus aan te bieden. Jammer dan, of zoals ze in België weleens zeggen: “Ballen, Gerard…” Zij kunnen wel wedden bij een van onze bookmakers Belgie, zij het dan zonder bonus.

Wat zijn de rondspeelvoorwaarden voor de ZeBet welkomstbonus?

De rondspeelvoorwaarden zijn eigenlijk heel erg simpel. Stel je doet een storting van 100 euro, dan krijg je een bonus van 100%.  Voor de rekenwonderen onder ons komen we uit op 200 euro, dit bedrag dien je 6x rond te spelen. Nu we toch zo lekker aan het rekenen zijn 6×200 = 1200 euro dien je rond te spelen. Je mag dit in zoveel bets verdelen als je zelf wint, wel tellen alleen bets met een minimale quotering van 1.40 mee met het rondspelen van de bonus. Als je die 1200 helemaal rond hebt gespeeld binnen 30 dagen dan kan je het resterende bedrag gewoon uit laten cashen.