Bingoal Review & Ervaringen

Bingoal is al jarenlang bekend als bookmaker, maar in Nederland kwamen ze pas onlangs op de markt als legale wedaanbieder. Ze zijn vooral bekend als aambieder van paardenrace-bets, maar daar kraait eigenlijk geen haan om. Wij zijn vooral excited dat er weer een bookmaker op de Nederlandse markt is bijgekomen! Maar of Bingoal ook een geschikte partij is voor jou om bij te spelen, dat gaan we hier nog even uitpluizen. We bekijken verschillende aspecten van de website en analyseren hem vanuit ons stappenplan.

bookmaker bingoal

Bingoal Ervaringen

Warempel, eindelijk Bingoal ook bij ons in Nederland. Laten we hun website eens onder de loep nemen en bekijken of deze bookmaker ook werkelijk alles heeft om tot de beste bookmakers Nederland te behoren. Dat pluizen we hier uit.

Bingoal Website

De site van deze bookmaker doet het prima, en dat zowel op desktop als via mobiel. Een Bingoal app bestaat op dit ogenblik niet, en de kans is klein dat ze er een zullen ontwikkelen. Gelukkig hebben wij spelers dat niet nodig, aangezien bingoal prima draait via de browser. Hoewel we niet meteen fan zijn van de kleurencombo en de afschuwelijke lettertypes op hun site (met schreven…), gaan we daar niet over struikelen. Verder zit de site prima in elkaar en doet hij waarvoor het gemaakt is: sportweddenschappen aanbieden.

Bingoal Wedaanbod

Ze hebben vooral werk gemaakt van een uitgebreide selectie aan verschillende sporten bij Bingoal, maar dit gaat wel ten kosten van hun kwaliteit. Het aantal markten per match lijkt hierbij minder belangrijk. Wel zijn er massa’s voetbalbets terug te vinden, en zeg nu zelf, dat is toch waarvoor je naar een bookmakersite gaat. Als het aan ons lag zouden we de meeste van die andere sporten eruit stampen, en ons meer focussen op belangrijke wedstrijden odds.

We vinden het ook leuk dat ze als bookmakers live streams aanbieden, maar zouden toch echt meer willen zien dan de paardenraces die we daar voornamelijk terug zien.

Bingoal Account

We kunnen wel blijven woorden vuil maken aan hoe je je kan aanmelden bij Bingoal, maar eigenlijk is het zo simpel als groot is. Bovendien is ons doelpubliek niet bepaald 80-jarigen die nog nooit op het internet hebben gezeten, dus laten we het hierbij houden. Ja, je kan je registreren bij Bingoal, en ja, dat kan via de knop alhier. Meer moet dat niet zijn, toch.

Bingoal Storten

Wat betreft geld storten bij Bingoal, is het net zo eenvoudig. Belgen kunnen er storten met Bancontact-Mister Cash, de meest vertrouwde methode voor hun land. In Nederland kan je daarbij nog gebruik maken van iDEAL. Maar er is meer, want Bingoal aanvaardt ook stortingen per bankoverschrijving, PaySafe, en nog de online wallets Klarna, Skrill en Neteller.

Bingoal Uitbetalen

Het aloude verhaaltje gaat ook hier weer de ronde. Uitbetalen gebeurt doorgaans via de laatst gekozen stortmethode. In Nederland komt het nu voor dat je soms enkel kan gebruik maken van de klassieke methode van de bankoverschrijving om je te laten uitbetalen. Hierover meer binnenkort.

Bingoal Klantenservice

Kan je het weer niet zelf, heb je hulp nodig ja? Dat kan bij Bingoal via het contactformulier, en uitsluitend die methode. Hun mailadres blijft precies goed verborgen.

Bingoal Bonus & Promoties

We zouden hier maar al te graag een leuk verhaaltje ophangen over hoe geweldig de Bingoal bonus voor nieuwe klanten wel is. Helaas hebben ze ons teleurgesteld op dit vlak, en bieden ze geen bonus aan voorlopig. Hopelijk komt hier wel gauw verandering, want de competitie is niet mals. Bij andere bookies kunnen we sinds kort ook in Nederland wel een legale bookmaker bonus claimen. Dus kom maar op Bingoal, maak ons trots en laat ons nou een bonus scoren.

Wat promoties betreft, voorzien ze wel leuke odds boosts en specials in de Dutch-sectie in hun sportsbook. Daar kan je vaak wedden met extra voordelige kansen op wedstrijden die voor ons interessant zijn.

Bingoal Beoordeling & Conclusie: 7.5/10

Moeilijk een oordeel vellen als deze bookmaker nog maar pas op de NL markt is verschenen? Dat dacht je maar. Wij globetrotters kennen Bingoal immers al een tijdje langer, in de eerste plaats vanuit onze ervaringen in Belgie natuurlijk. Sinds ze ook bij ons actief zijn, is het echter een heus pak gebeterd met hun website. We zijn blij met hun aanbod, maar zien nog wat werk aan de winkel als het neerkomt op hun aantal weddenschappen voor nationale wedstrijden. Ook de kansen kunnen beter, deze liggen ietwat aan de lage kant. Toch zijn we over het algemeen best tevree over Bingoal, en slapen wij op onze twee oren nu ze een vergunning hebben in Nederland. Meld je aan via de knop.