Bingoal Review & Ervaringen

Bob de Ronde
12.10.2021
Bingoal

Bingoal Review & Ervaringen

totaalscore
Zeer Slecht
0
  • Licentie in Nederland
  • Uitgebreid sportsbook
  • Odds kunnen beter
  • Lastig om bonus vrij te spelen

Over BinGoal
Bingoal, vele spelers kennen de site al, maar waren er nooit eerder in geinteresseerd. Vroeger boodt de site enkel weddenschappen aan op paardenrennen, dat verklaart veel natuurlijk. Nu hun sportsbook geupdatet is, wordt het wel interessanter voor wie van wedden op sport houdt. We leggen in dit review uit waarom dat zo is.

Storten
Sinds de markt in Nederland is opengegaan, kunnen we ook storten bij Bingoal. Als Nederlander kan dat uiteraard via de vertrouwde methode iDEAL, die gekoppeld is aan je bank. Voor Belgen kan gestort worden via Bancontact. Er kan ook gebruik gemaakt worden van bekende ewallets, zoals Neteller, Klarna en Skrill.

Uitbetalen
Betalen bij Bingoal naar je account? Algemeen genomen gaat dat langs de laatste gebruikte methode waar je mee stortte. Geef je bankrekeningnummer op, en je zal je geld binnen de 3 werkdagen terug gestort krijgen.

Wedmarkten
Ontdek alles over het wedaanbod bij Bingoal.nl hier op de site. Lees het aantal sporten en meer. Ze hebben over het algemeen een prima wedaanbod, niet zo breed als andere bookmakers maar zeker prima. 

Klantenservice
Je kan ook de klantendienst van Bingoal bereiken via een aantal manieren. We doen je hier alles uit de doeken over de customer service, de kwaliteit ervan en meer.

Bingoal is al jarenlang bekend als bookmaker, maar in Nederland kwamen ze pas onlangs op de markt als legale wedaanbieder. Ze zijn vooral bekend als aambieder van paardenrace-bets, maar daar kraait eigenlijk geen haan om. Wij zijn vooral excited dat er weer een bookmaker op de Nederlandse markt is bijgekomen! Maar of Bingoal ook een geschikte partij is voor jou om bij te spelen, dat gaan we hier nog even uitpluizen. We bekijken verschillende aspecten van de website en analyseren hem vanuit ons stappenplan.

Bookmakers Nederland Bookmakers België

BinGoal hoofdpagina

BinGoal Ervaringen in 10 stappen

Warempel, eindelijk Bingoal ook bij ons in Nederland. Laten we hun website eens onder de loep nemen en bekijken of deze bookmaker ook werkelijk alles heeft om tot de beste bookmakers Nederland te behoren. Dat pluizen we hier uit aan de hand van de 10 belangrijkste factoren.

Aanmelden bij BinGoal

1. BinGoal Account aanmaken

Bij BinGoal kun je gemakkelijk registeren je dient de volgende gegevens in te vullen: e-mailadres, je postcode, huisnummer en je mobiele telefoonnummer. Als je dit hebt ingevuld kan je kiezen tussen 2 verschillende opties, handmatig je identiteit laten verifiëren doormiddel van iDin. Als alle documenten zijn ingevuld en goedgekeurd zijn kan je gaan beginnen met BinGoal.

2. Bingoal Website

De site van deze bookmaker doet het prima, en dat zowel op desktop als via mobiel. Een Bingoal app bestaat op dit ogenblik niet, en de kans is klein dat ze er een zullen ontwikkelen. Gelukkig hebben wij spelers dat niet nodig, aangezien bingoal prima draait via de browser. Hoewel we niet meteen fan zijn van de kleurencombo en de lettertypes op hun site, gaan we daar niet over struikelen. Verder zit de site prima in elkaar en doet hij waarvoor het gemaakt is: sportweddenschappen aanbieden.

BinGoal promoties

3. Bingoal Storten

Wat betreft geld storten bij Bingoal, is het net zo eenvoudig. Belgen kunnen er storten met Bancontact-Mister Cash, de meest vertrouwde methode voor hun land. In Nederland kan je daarbij nog gebruik maken van iDEAL. Maar er is meer, want Bingoal aanvaardt ook stortingen per bankoverschrijving, PaySafe, en nog de online wallets Klarna, Skrill en Neteller.

4. Bingoal Uitbetalen

Het aloude verhaaltje gaat ook hier weer de ronde. Uitbetalen gebeurt doorgaans via de laatst gekozen stortmethode. In Nederland komt het nu voor dat je soms enkel kan gebruik maken van de klassieke methode van de bankoverschrijving om je te laten uitbetalen.

5. Bingoal Klantenservice

Kan je het weer niet zelf, heb je hulp nodig ja? Dat kan bij Bingoal via het contactformulier, daarnaast hebben ze een uitgebreide FAQ sectie. Overigens is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met deze bookmaker dit kan via : 0800-0225825

6. Bingoal Bonus

Bingoal biedt nieuwe klanten uit Nederland een interessante bonus aan. De stortingsbonus met 100% die kan oplopen tot 250 euro. Je dient voor de bonus 24 jaar of ouder te zijn en je hebt 1 maand om hem vrij te spelen. Je speelt de bonus rond door 6x het gestorte bedrag in te zetten op een odd van minimaal @1.40. Je kunt de weddenschappen op alle soorten weddenschappen en competities te plaatsen. Storten voor de bonus kan doormiddel van iDeal en VISA/Mastercard.

Aanmelden bij BinGoal

7. BinGoal Promoties

Wat promoties betreft, voorzien ze wel leuke odds boosts en specials in de Dutch-sectie in hun sportsbook. Daar kan je vaak wedden met extra voordelige kansen op wedstrijden die voor ons interessant zijn. Wij houden jullie altijd op de hoogte over de oddsboost op deze website.

8. Bingoal Wedaanbod

Ze hebben vooral werk gemaakt van een uitgebreide selectie aan verschillende sporten bij Bingoal, maar dit gaat wel ten kosten van hun kwaliteit. Het aantal markten per match lijkt hierbij minder belangrijk. Wel zijn er massa’s voetbalbets terug te vinden, en zeg nu zelf, dat is toch waarvoor je naar een bookmakersite gaat.

We vinden het ook leuk dat ze als bookmakers live streams aanbieden, maar zouden toch echt meer willen zien dan de paardenraces die we daar voornamelijk terug zien.

9. BinGoal Mobiele versie

Wij zijn niet heel erg tevreden over de mobiele versie van BinGoal. Het is heel erg klein gemaakt en lastig op te klikken op de juiste knop. In de onderstaande afbeelding is duidelijk te zien hoe de website niet mobielvriendelijk is gemaakt. Wel is de navigatie zoals bij andere bookmakers ingedeeld, erg logisch met links in het scherm sporten en bovenin zijn verschillende categorieën gemaakt. Er zijn nog geen plannen om de website van BinGoal over te zetten in een app die beschikbaar zal zijn op IOS en Android.

Bingoal start screen

10. BinGoal Quoteringen

De marges bij BinGoal liggen tussen de 5 en 5,5%, wat iets lager is dan het gemiddelde op de Nederlandse markt. De odds voor het voetbal liggen wel aanzien hoger dan bij sporten waar minder op gewed wordt zoals basketbal. Ze hebben vaak prima odds boost, die het mogelijk maken om wellicht een hele mooie odd te pakken.

Bingoal Beoordeling & Conclusie: 8.6/10

Moeilijk een oordeel vellen als deze bookmaker nog maar pas op de NL markt is verschenen? Dat dacht je maar. Wij globetrotters kennen Bingoal immers al een tijdje langer, in de eerste plaats vanuit onze ervaringen in Belgie natuurlijk. Sinds ze ook bij ons actief zijn, is het echter een heus pak gebeterd met hun website. We zijn blij met hun aanbod, maar zien nog wat werk aan de winkel als het neerkomt op hun aantal weddenschappen voor nationale wedstrijden. Ook de kansen kunnen beter, deze liggen ietwat aan de lage kant. Toch zijn we over het algemeen best tevreden over Bingoal en is hun bonus ook aan de hoge kant alleen is het lastig rond te spelen. Meld je aan met de onderstaande link.

Aanmelden bij BinGoal