BuffBet Bonus

Hier vind je alles terug wat je hoeft te weten over de BuffBet welkomstbonus en de rondspeelvoorwaarden. Verder bieden we je nog informatie over storten en uitbetalen.  Lees gauw meer en ontdek jouw BuffBet bonus! Meer info nodig over deze bookie? Lees ook snel onze Buffbet review!

Opgelet: Wij adverteren enkel bookmakers met landelijke licenties. BuffBet behoort daar niet toe. Nederlanders nemen best een kijkje op onze bookmakers Nederland-pagina. Belgen kunnen een bookmaker kiezen uit de beste bookmakers België. Nederlanders raden we aan om te kiezen voor Betcity Bonus

De BUFF.bet Bonus details: 6/10
Bonus Type: Eerste Stortingsbonus
Min Storting: € 10
Percentage 100%
Maximum Bedrag € 100
Is er een Bonus Code? Nee
Voorwaarden kort: 10 x bonus + 10 x storting op 1.70(+) odds
Tijdsduur + Voorbeeld Binnen de 30 dagen moet je in totaal 10 keer bonus & storting inzetten op 1.70(+) odds.

(100 x 10) + (100 x 10) = € 2000

Opgelet: Momenteel is er een max cash out clausule die heel slecht is gezien de hoge rondspeelvoorwaarden!

 

Wil je een account aanmaken bij BuffBet, raden we je aan dit te doen via de knop hier op de pagina. De welkomstbonus zou dan worden geactiveerd nadat je geregistreerd bent. Deze bedraagt tot 100 euro en dient best veel rond te worden gespeeld, namelijk 20 x in totaal. Gelukkig kan je bij Buff.bet makkelijk op esports wedden als je weet waarover je spreekt.

Casinospelers kunnen evenwel genieten van een grotere bonus, maar deze moet ook vaker rondgespeeld worden. Voor sport en gaming-gokkers is er gelukkig ook een cashback aanbod tot 25 euro. Daarnaast houdt BuffBet ook een combi-promotie, waarbij je tot 60% bonus kan vangen op je combinatieweddenschappen. Alle informatie en de bonuscodes voor deze promoties vind je terug op de Buffbet Bonus & Promoties-pagina. Speel jij je bonus helemaal rond?

Buffbet stortingsbonus

Bookmaker Bonus Overzicht 

Buffbet Bonus Voorbeeld

Bij deze voorzien we je van het voorbeeld aan de hand van de maximale 100% storting van € 100. De minimum odds waarop je dient in te zetten, zijn 1.70. Omdat je deze bonus en je inzet beide 10x dient in te zetten, komt dit dus op een totaalbedrag van € 2000 dat je moet rondspelen. Pas als dat gebeurd is, kan je de bonus van € 100 claimen. Om dat te doen, krijg je bij Buff.bet 30 dagen de tijd.

BuffBet Bonus Conclusie

Hoewel deze bonus niet meteen om over naar huis te schrijven is door zijn wilde rondspeelvoorwaarden, is het niet onmogelijk. De minimale odds van 1.70 en de periode van 30 dagen zorgen hier mede voor. Als je er dus in slaagt om je € 2000 rond te spelen, heb je die € 100 bonus dubbel en dik verdiend. We raden je ook zeker aan om de andere sportwedden promoties bij BuffBet te checken. Zo kan je € 25 cashback en tot 60% extra bonus incasseren op je combi-weddenschappen.

Online bookmakers > Sportweddenschappen Belgie