Campeonbet Ervaringen & Review

Campeonbet

Campeonbet Review

Geüpdatet op: 03.06.2019
69
Gemiddeld

Experts Waardering

Campeonbet
Kevin Been
03.06.2019
69

Ervaringen met Campeonbet

Conclusie:
Campeonbet ontvangt van ons een totale score van 69 punten. Schrijf je nu in of lees verder voor meer info over Campeonbet.

69 punten met zijn vele positieve punten inclusief een goede welkomstbonus. Lees onderstaand meer over het storten, wedden, de klantenservice en uitbetalen bij Campeonbet. Ook zullen we even over de onderwerpen; aanmelden, website, bonus, promoties, mobiel wedden en quoteringen gaan. Zowel Nederlanders als Belgen kunnen zich registreren bij Campeonbet.

Storten: 
Storten kan bij Campeonbet met vele opties zoals bv iDeal, Neteller, Skrill, Paysafecard, Visa en Mastercard of een overschrijving. De minimum storting om een bonus te ontvangen is € 20. Er komen uiteraard ook geen administratieve kosten bij eender welke stortingen, die buiten met een bankoverschrijving altijd ineens op je account komen te staan.

Uitbetalen:
Via Bankoverschrijving, Skrill, Neteller, en kredietkaarten kan je uitbetalen bij Campeonbet. Zoals bij elke bookmaker moet je wel eerst je account laten verifieren vooraleer je geld kan laten uitbetalen. Hierbij worden geen extra kosten aangerekend. Bij een bankoverschrijving of kredietkaart duurt het enkele dagen terwijl de andere methodes direct verwerkt worden. Zeker en vast genoeg snelle methodes aldus!

Wedden:

Wedden bij Campeonbet kan op een groot aanbod van 40+ sporten wat prima is. Ook heb je de mogelijkheid om nog eens op een aantal tv evenementen zowel als op de politiek te betten. Zelfs op E-sports kan er gewed worden!

 

Klantenservice:
De Campeonbet klantenservice kan je contacteren via e-mail (support@campeonbet.com) en Live-Chat. Ook nog heb je een FAQ waar veel van je mogelijke vragen meteen opgelost worden. Let wel op dat de live chat enkel aanwezig is tussen 09:00 en 01:00 CET.

Op deze pagina kan je al onze ervaringen over Campeonbet terugvinden op basis van de 10 belangrijkste elementen van een bookmaker. Is Campeonbet jou ideale bookmaker? Ontdek het hier via onze Campeonbet Review. Je kan je jezelf meteen ook inschrijven via de link onderaan de tekst. Voor nog extra informatie kun je ook nog verder lezen en al onze diepgaande Campeonbet ervaringen terugvinden. Lees dus zeker verder over Campeonbet Nederland.

Campeonbet Review
NL Vlag Licht
1. Campeonbet Aanmelden NLD  BEL X
2. Campeonbet Taal website NLD X ENG 
3. Campeonbet Storten & iDeal
 | X
Bancontact
X | X
4. Campeonbet Uitbetalen Neteller
 
Skrill
 
Boeking
 
PaySafe
 | X
5. Campeonbet Klantenservice Telefoon X  Chat
6. Campeonbet Bonus ★★
7. Campeonbet Promoties ★★
8. Campeonbet Wedden
9. Campeonbet App
10. Campeonbet Quoteringen
Beoordeling 6,5/10campeonbet logo

 

Campeonbet is een Bookmaker die als doel een hoge kwaliteit van gok ervaringen wil leveren. Dit proberen ze ondermeer te doen via een focus op de integriteit van al hun spelen en weddenschappen. Of dat effectief ook gebeurt kunnen we hier terugvinden. Lees gerust nog verder om meer te weten over het storten, wedden, klantenservice, en uitbetalingen bij Campeonbet. Hierna lichten we ook verder toe over aanmelden, website, promoties, mobiel wedden, en quoteringen aanbod. Nederlanders  krijgen toegang tot de site, wat ook weer mooi meegenomen is.

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld:
iDeal, Visa/Master, Neteller, Skrill, of PaySafeCard.Campeonbet bookmaker hoofdpagina

> Bookmakers Nederland Bookmakers België

Campeonbet Ervaringen in 10 stappen

Je kon snel even over de details van onze review gaan via het bovenstaande schema met onze Beste Bookmakers Campeonbet Ervaringen. Misschien heb je graag nog meer informatie? Lees dan onderstaand verder. Graag lichten wij namelijk elk van de 10 benoemde punten voor jou nogmaals extra toe. Alles in onze Campeonbet Review over zaken zoals Campeonbet Bonus, Campeonbet storten en afhalen, en

1. Campeonbet Account aanmaken

Het creëren van een Campeonbet account is heel eenvoudig en duurt slechts enkele minuten. Klik bovenaan op “Register” en volg de verschillende instructies en stappen. Na het invoeren van een paar persoonlijke gegevens in, is je account aangemaakt en kan je meteen overgaan tot een storting. Let wel op want natuurlijk moeten je gegevens allemaal wel correct ingevoerd worden, dus zorg even dat dit correct gedaan wordt.

2. Campeonbet Website

De Campeonbet website is enkel beschikbaar in het Engels en heeft een donkere stijl met witte tekst. De site is uiterest makkelijk om te navigeren. Alles kan snel terug gevonden worden dankzij een simpel te gebruiken menu, dat een overzicht geeft van alle live weddenschappen op de sportsbook. Ze klagen hier dus zeker niet over, aangezien alles heel vanzelfsprekend werkt bij Campeonbet.

3. Campeonbet Geld Storten

Campeonbet biedt vele mogelijkheden aan om geld te storten op je rekening. De belangrijkste voor ons is natuurlijk iDeal. Daarnaast behoren ook de gebruikelijk Visa, Mastercard, Neteller, Skrill, of Paysafecard tot de mogelijkheden. Campeonbet rekent nooit kosten aan voor een storting, maar als het toch zou gebeuren dan staat het vermeld bij de methode. Keuze genoeg om te storten bij Campeonbet aldus.

Nu Aanmelden bij Campeonbet en storten met bijvoorbeeld:campeonbet betalingsmiddelen

4. Campeonbet Uitbetalen

Er zijn verschillende opties om je geld te laten uitbetalen. Zoals op elke andere bookie wordt het geld altijd terug gestort op de gebruikte storting methode. Dus als je storting via Neteller doet, kan je ook via Neteller laten uitbetalen. Een uitbetaling via overschrijving duurt ongeveer 3 werkdagen en via krediet of debit kaart, kan het vijf dagen duren. Campeonbet rekent uiteraard ook geen kosten aan voor transacties.

5. Campeonbet Klantenservice

De Campeonbet sport klantendienst is te bereiken als volgt:

  • support@campeonbet.com
  • FAQ sectie
  • Live chat – beschikbaar van 9:00 – 01:00 CET

Er zijn dus genoeg manieren om contact op te nemen met de Campeonbet klantendienst indien je vragen of problemen hebt bij Campeonbet. Een minpunt is wel dat de live chat niet altijd beschikbaar is.

6. Campeonbet Bonus

De Campeonbet bonus is een mooie bonus, met een hoog percentage van 100%. Als je 100 euro stort, heb je dan direct de maximum bonus van 100 euro op zak. Om de Campeonbet bonus vrij te spelen moet je achtmaal je bonus en stortingsbedrag rond spelen en dit op minimale noteringen van 2.00. Om deze bonus rond te spelen krijg je van Campeonbet dertig dagen de tijd. Zeker genoeg tijd om het rustig op je eigen tempo te doen. De Campeonbet welkomstbonus is zeker een aanrader.

Klik op onderstaande afbeelding en profiteer van 100% tot € 100 Campeonbet Bonus!

campeonbet welkomstbonus

7. Campeonbet Promoties

Campeonbet heeft een groot aanbod aan beschikbare promoties. In totaal zijn er 5 unieke promoties met de welkomstbonus erbij gerekend. Meteen krijg je al een reload bonus voor 25% tot € 100.  Ook nog krijg je altijd de mogelijkheid om tot 30% extra odds te krijgen op al je combinatie weddenschappen. Tot slot, ontvang je ook nog eens wekelijks 10% van je verlies tot € 150 terug als een free bet. Tot slot is er wekelijks een Risk Free bet. Opties zat dus, bij Campeonbet. We kunnen zeker niet klagen over de promoties bij Campeonbet.

8. Campeonbet Wedden Aanbod

Met 40 plus verschillende sporten biedt Campeonbet een ruim aanbod aan de wedders. De populairste sporten zijn allemaal beschikbaar.  Ook heb je de keuze om te gokken op 6 verschillende e-sports, en soms ook tv-programma’s. Tijdens een Champions League wedstrijd krijg je meestal de keuze tussen rond de 300 weddenschappen.  Keuze genoeg, lijkt ons alvast. Via onze onderstaande link kan je zelf ook eens op Campeonbet rondkijken en misschien vind je zelfs een mooie weddenschap om op in te zetten. Ga nu bij Campeonbet wedden!

9. Campeonbet Mobiel Aanbod

Helaas heeft Campeonbet momenteel nog geen App. De website is wel perfect geoptimaliseerd voor gebruik via mobiele aparaten. Het maakt niet uit of je een Iphone, android, tablet of PC gebruikt, de webpagina’s worden mooi weergegeven op elk apparaat. Zeker dus geen schrik hebben dat je apparaat niet compatibel is met de Campeonbet website, want dat probleem hebben wij alvast niet gemerkt tijdens onze Campeonbet Mobile test.

10. Campeonbet Quoteringen

De quoteringen van Campeonbet zijn best behoorlijk goed. Op voetbal kan je wedden met een bookmaker winstmarge van rond de 5%, terwijl voor andere sporten zoals basketbal en tennis je eerder naar de 8% marge bij de odds gaat.

Campeonbet Beoordeling & Conclusie: 6.5/10

Er zijn een aantal positive punten bij Bookmaker Campeonbet: de aanmeldingsprocedure is eenvoudig, over het algemeen is de site heel overzichtelijk, met ook nog eens veel stortingsmogelijkheden. Ook heeft Campeonbet ook nog een redelijke mooie bonus van 100% tegen behoorlijk goede bonusvoorwaarden. Mobiel wedden is jammer genoeg enkel mogelijk via de mobiele versie van de website aangezien er dus nog altijd geen app is. Met een groot aanbod aan verschillende weddenschappen in diverse sportdisciplines en competities zijn we ook wel tevreden, de quoteringen en odds voor voetbal gokken zijn tot slot ook nog in lijn met de concurrentie. Klagen doen we dus niet te veel over Campeonbet. Deze bookmaker is dan best wel een redelijk betrouwbare aanrader. Schrijf je dus nu nog in, en misschien wordt dit wel je nieuwe favoriete bookmaker.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Campeonbet!campeonbet welkomstbonus