Campeonbet

Campeonbet Bonus

De Campeonbet Bonus is een welkomstbonus van een mooie 100% tot € 100. Je moet na het krijgen van deze bonus, 8 maal je stortings- en bonusbedrag in zetten op odds van 2.00(+) binnen de 30 dagen om je bonusgeld om te wisselen in echt cash geld. Zeker en vast een deftige bonus! Blijf zeker nog verder lezen om aanvullende informatie te lezen over deze promotie.

Campeonbet Bonus Review
NL en BE Donker
 Stortingsbonus Goed ★★★ Gemidd. ★★ Matig 
1. Bedrag:
 € 100 ★★★ 
2. Bonus %:
 100% ★★★
3. Vrijspelen: 8 x storting
8 x bonus
★★
4. Quotering: 2.00 ★★
5. Tijdsduur: 30 dagen ★★
Beoordeling 7/10campeonbet Logo

 

De 100% bonus krijgt je meteen na je eerste storting. Een storting van € 100 levert je een sterke speelbalans van € 200 op! Opgelet wel, want deze bonus kan je echter niet rondspelen op Baseball,  handicaps, tennis en draw/no bet markten. Ondanks dit, is het toch een fijne bonus.

Campeonbet Welkomstbonus

Bookmaker Bonus Overzicht 

Campeonbet Bonus Voorbeeld

De Campeonbet Welkomstbonus biedt je 100% extra aan tot € 100 op na de eerste storting. Stort je € 100 dan krijg je dus ineens € 100 bonus met een totaal speeltegoed van € 200. Nu moet je dan het stortingsbedrag 8x in te zetten (= 8 x 100 = € 800) en je bonusbedrag 8x (= 8 x 100 = € 800). Nadat je dus voor € 1600 hebt gespeeld op odds van 2.00 of hoger dan word je € 100 bonusgeld omgezet in echt geld. Zeker en vast zal dit vlot gaan binnen de gegeven tijdsduur van 30 dagen. Probeer vandaag dus je nog te registreren, en speel hem meteen rond op je voorkeur voor wed sporten.

Campeonbet Bonus Conclusie

De Campeonbet Welkomstbonus is een redelijk sterke stortingsbonus. Allereerst is het bonuspercentage en bonusbedrag van een hoog niveau. Daarnaast is het 8 keer rondspelen van je stortings- en bonusbedrag best wel gemiddeld. De tijdsduur van 30 dagen is wellicht ook wat aan de langere kant vergeleken met de concurrentie maar voor het slechts 8x rondspelen is dit toch nog wel best haalbaar. De minimum quotering van 2.00 is tot slot echt niet zo goed, waardoor de Campeonbet Bonus toch een behoorlijke 8 scoort bij ons. De Campeonbet stortingsbonus is bij ons dus zeker een aanrader, dus ga je vandaag nog gerust aanmelden en waag zelf je kans! Met het geluk wat aan je kant, valt er een mooie winst mee pakken.

Nu aanmelden bij CampeonbetCampeonbet Welkomstbonus

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen Belgie