Campeonbet App

Campeonbet accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische spelers meer. We raden je aan om een alternatief uit de Bookmaker Apps lijst te kiezen.

De website van Campeonbet ziet er behoorlijk goed uit op de desktop versie. Nog beter is dat de webpagina net even goed werkt via eender welk mobiel. aparaat. Een minpunt is wel dat een Campeonbet App voorlopig nog niet bestaat. Hierdoor gaan we in de onderstaande tekst eerder de Campeonbet mobile website bespreken. Lees dus zeker verder!

Campeonbet Mobiele Website

De Campeonbet mobile website ziet er heel goed uit.  Als je bekend bent met de desktop versie dan herken je meteen dat hij er bijna helemaal hetzelfde uitziet. Bovenaan zie je een slider waarbij alle belangrijke promoties verschijnen. Rechtsboven kan je inloggen in je account, of je eenvoudig registreren. Via het menu linksboven, is het navigeren naar andere delen van de website ook heel eenvoudig. Ten laatste hebben we rechtsonder, ook nog de live chat optie, die helaas niet 24/7 beschikbaar is momenteel. Al bij al, oogt de mobiele versie van de Campeonbet site heel mooi en kunnen we er dan ook weinig slechts over zeggen.

campeonbet mobile website screenshot homepage

Campeonbet App downloaden

Jammer genoeg is er momenteel nog geen Campeonbet App beschikbaar voor zowel Iphone als voor Android. Vanaf het moment deze beschikbaar wordt dan leggen we het hier meteen uit hoe je deze zou kunnen installeren na het downloaden.

Campeonbet Android App

Spijtig is de Campeonbet Android App nog niet beschikbaar. Zodra de Campeonbet Android App volledig klaar is, dan vind je hier meteen onze ervaringen met de app. Kijk dus zeker later terug voor meer nieuws.

Campeonbet App Iphone

Zo snel als er een update is over de Campeonbet App Iphone status, dan vind je dat hier meteen terug. We houden het voor je in de gaten en passen de pagina aan bij elke nieuwe ontwikkeling.

Campeonbet App Ervaringen

Zoals je al weet is er nog geen Campeonbet App beschikbaar. We gaan dus vooral onze ervaringen met de Campeonbet Mobile website toelichten. De eenvoudig te navigeren website heeft een heel modern jasje. Je hoeft absoluut geen computer genie te zijn om deze vlot te kunnen gebruiken. Alles werkt heel vanzelfsprekend en steekt logisch in elkaar. Het enige echte minpunt is natuurlijk wel het gebrek aan app. Als klant is het natuurlijk altijd handiger om een custom app te hebben bij je Bookmaker. Maar de Campeonbet bonus maakt veel goed.

Klik op onderstaande afbeelding en ga Campeonbet Mobiel
Campeonbet Welkomstbonus> Bekijk alle Mobiel Wedden apps

Bookmakers Nederland > Bookmakers Belgie