DozenSpins

DozenSpins Bonus

Helaas is DozenSpins niet meer beschikbaar vanaf Nederlandse IP-adressen. Je kan dus enkel nog bij DozenSpins wedden vanuit het buitenland. Kies daarom voor een alternatief uit de Bookmakers Nederland of Bookmakers Belgie lijst. Nederlanders raden we aan om te kiezen voor de Betcity Bonus

Ontdek alles wat je maar kan over de DozenSpins bookmaker bonus, hier op deze pagina. Hieronder zie je meteen alle details over de bonus. Wil je nog meer informatie, lees dan deze pagina en ontdek ook ons Dozenspins review!

De DozenSpins Bonus details: 7.5/10
Bonus Type: Eerste Stortingsbonus
Min Storting: € 20
Percentage 120%
Maximum bedrag € 200
Is er een Bonus code? BONUS120
Voorwaarden kort: 6 x bonus- en stortingsbedrag op 1.50(+) odds
Tijdsduur + voorbeeld  

Na je storting krijg je 30 dagen de tijd om in totaal 6 maal je bonus- en je stortingsbedrag in te zetten op odds van ten minste 1.50.

(166.67 x 6) + (200 x 6)  = € 2200

 

Wie als Nederlander een account wil aanmaken bij DozenSpins, kan dat zowel doen via desktop als mobiel. Een klik op de knop op deze pagina neemt je direct naar de DozenSpins welkomstpagina. Rechtsboven klik je op ‘Registration’, alwaar je je gegevens kan achterlaten. Daar zie je twee tabbladen” Account information en Personal information. Vul hier je gewenste gebruikersnaam in, en uiteraard je correcte adresgegevens. Dit is van belang wanneer je later je bonus wil rondspelen, en vooral als je wil uitcashen. Er wordt eveneens gevraagd voor een Promo Code. Dit vakje kan je opvullen met de bonuscode BONUS120, aangezien je deze promo bonus code nodig hebt voor de DozenSpins bonus tot 120%. Het betreft hier een exclusief aanbod, want de standaard bonus biedt slechts 100% aan. Deze kan je claimen wanneer je je eerste storting maakt. Dan wordt je de keuze gevraagd, of je de casino- of de sportsbook bonus verkiest. Het antwoord op die vraag mail je voordat je je eerste storting maakt naar hen door. via de live chat of per mail naar support@dozenspins.com.

De exclusieve sportsbook bonus bedraagt 120% tot 200 euro bovenop je eerste storting. Natuurlijk moet je die ook rondspelen. De voorwaarden om de DozenSpins bonus te vrijwaren, zijn ongeveer gemiddeld te noemen. Concreet krijg je dertig dagen de tijd om 6 keer je stortings- en bonusbedrag rond te spelen. Dat is niet heel veel tijd, maar ook niet onhaalbaar. Vrijspelen kan je op odds van minimaal 2.00 quotering, indien je voor single bets kiest. Maar het mooie is, dat je ook multiple bets kan toevoegen aan je betslip. Als je van meervoudige weddenschappen gebruik wil maken om de bonus te wageren, dan kan dat op voorwaarde dat elke selectie odds van 1.50 of meer heeft.

Daar kunnen we mee leven, maar vergeet de kleine lettertjes niet. Daarin zien we dat slechts de eerste bet per event geldt voor je rondspeelbonus, en dat het maximum bedrag 50 euro per event per weddenschap bedraagt. Bovendien worden ook handicap bets, Over/Under bets, Beide Ploegen Scoren, Odd/Even, Totaal aantal Doelpunten en free bets uitgesloten van de rondspeling. Dat zijn een pak voorwaarden, maar niettemin nog steeds mogelijk om vrij te spelen. Zoals meestal gokken wij sowieso op ourights, dus dit is voor ons een goede push in motivatie om de bonus bij DozenSpins te vrijwaren.

exclusieve dozenspins bonus 120%

DozenSpins Bonus Voorbeeld

Als we voor de maximale Dozenspins sportsbook bonus van 120% bovenop de eerste storting van 166.67 euro gaan, komen we aan het maximum bedrag van € 200 bonus dat we kunnen claimen. De minimale storting om deze sportbonus te kunnen claimen, is € 20. Je dient in te zetten op minimum odds van 1.50 per selectie voor meervoudige weddenschappen. Speel je liever enkelvoudige weddenschappen, dan kies je voor outright odds van minstens 2.00. In totaal dien je 6 x het stortings- en het bonusbedrag in te zetten om je bonus te claimen. Je dient dus in dit geval 166.67 x 6 + 200 x 6 = het totale bedrag van € 2200 rond te spelen. Daarin word je beperkt in tijd: slechts 30 dagen heb je om je DozenSpins bonus vrij te spelen. Als je dat lukt, verdien je wel je 200 euro bonus.

DozenSpins Bonus Conclusie

Als bookmakers bonus bedrag is 200 euro een mooie beloning voor nieuwe klanten. De rondspeelvoorwaarden zijn bovendien gemiddeld te noemen. Wie de bonusvoorwaarden bij DozenSpins goed doorleest, schrikt misschien aanvankelijk van de kleine letters en beperkingen. We toonden je al de vele weddenschappen die niet in aanmerking komen voor het vrijwaren van je DozenSpins bonusbedrag. Maar op zich vallen die voorwaarden nog mee, en ze zijn conform met andere bookmakers. We zijn al blij dat de minimum quotering van 1.50 per selectie geldt voor multiple bets. Dat maakt het voor ons makkelijker om vrij te spelen, hoewel iets riskanter. Het alternatief zijn single bets van 2.00 of meer, wat ook nog haalbaar is. De rondspeeltijd is weliswaar beperkt; dertig dagen is niet lang te noemen voor toch een redelijk bedrag rond te krijgen. Deze bonus is daarom voor ons precies gemiddeld. Met een degelijk bedrag maar redelijk strakke timing zal je flink moeten doorspelen om de Dozen Spins bonus op tijd te kunnen claimen. Vergeet niet om je exclusieve promo code in te vullen bij aanmelden: BONUS120. Als je hem niet onmiddellijk geactiveerd ziet, kan je best de klantendienst contacteren.

>> Online Voetbal Gokken Sites Nederland <<   >> Sportweddenschappen België  <<