Eurotierce Ervaringen & Review

Eurotierce Review

Opgelet: Omwille van de Kansspelwetgeving adverteren wij enkel bookmakers met landelijke licenties. Eurotierce heeft geen Nederlandse of Belgische licentie. Alle Nederlandse licentiehouders kan je terugvinden via onze Bookmakers Nederland pagina – wij raden ons BetCity.nl review aan. Belgen kunnen kiezen voor een alternatief uit de Bookmakers België lijst. 

Aanmelden bij BetCity

In onderstaand overzicht vind je onze ervaringen met Eurotierce terug op basis van de 10 belangrijkste punten die bij een bookmaker beoordeling horen. Is Eurotierce een geschikte bookmaker voor jou? Meld je dan direct aan via de button onder de tabel. Wil je eerst wat meer te weten komen over over deze bookmaker? Lees dan onder de tabel onze gedetailleerde Eurotierce Ervaringen.

Eurotiercé is van oudsher bekend als een aanbieder van weddenschappen op paardenrennen. Het beschikt over alle benodigde licenties om tevens als bookmaker op de Belgische wedmarkt te opereren en doet dit sinds 2014. Het blinkt met name uit door haar ongekend goede en flexibele welkomstbonus. Deze verkrijg je door een storting te maken met de tal van aangeboden betaalopties. Promoties en een app zul je niet vinden bij Eurotierce, het wedden aanbod en de quoteringen zijn daarnaast echter wel van voldoende niveau. Eurotierce bereikt een totaalscore van 6,5 punten.

Eurotierce Hoofdpagina

> Bookmakers Nederland Bookmakers België

EuroTierce Ervaringen in 10 stappen

Via bovenstaand schema heb je op een snelle manier een indruk kunnen krijgen van de sterke en minder sterke Bookmakers Voetbal & Sport punten van Eurotierce. Wil je graag meer informatie over de verschillende punten lezen? Lees dan onderstaand verder. Wij bekijken namelijk elk van de 10 punten nogmaals en beschrijven deze uitgebreid. Van een Eurotierce Account aanmaken tot Eurotierce Voetbal & Sport Wedden. Je leest het allemaal in onze uitgebreid Eurotierce Ervaringen & Review overzicht.

1. Eurotierce Account aanmaken

Eurotierce is exclusief beschikbaar voor wedders uit België. Door op een van de Eurotierce buttons op onze website te klikken kom je direct op de Eurotierce website terecht. Vervolgens klik je rechtsboven op ´ik registreer´. Je vult het registratieformulier volledig in en klik ten slotte op ´valideren´. Je gegevens wordt gecontroleerd en je account wordt aangemaakt. Hierna kun je overgaan tot het maken van een storting.

2. Eurotierce Website

De Eurotierce website is beschikbaar in het Nederlands. Ook kun je kiezen voor de Franse of Engelstalige variant van de website. De website zelf heeft door haar witte tint een frisse uitstraling. Ook de navigatie is eenvoudig te begrijpen en werkt de website behoorlijk snel. Je wedervaring is daarmee ook erg plezierig.

3. Eurotierce Geld Storten

Eurotierce biedt een groot scala aan betaalopties aan. Zo kun je storten met Bookmakers Bancontact, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, HiPay, PaySafeCard en een reguliere bankoverschrijving. Storten kan reeds vanaf € 15 en aan geen van de genoemde betaalopties zijn extra kosten verbonden. Direct na je storting staat het bedrag direct in je account. Enkel bij een bankoverschrijving kan het wat langer duren.

Eurotierce Betaalmethodes

4. Eurotierce Uitbetalen

Waar je bij Eurotierce met veel verschillende methodes kunt storten is het qua uitbetalen helaas wat minder gesteld. De enige methode waarmee je kunt uitbetalen is via een reguliere bankoverschrijving. Dit duurt gemiddeld zo´n 2 tot 3 werkdagen. Het voordeel is wel dat er geen transactiekosten aan je uitbetaling verbonden zijn.

5. Eurotierce Klantenservice

Mocht je Eurotierce Voetbal & Sport willen contacteren kan dit helaas enkel via het mail formulier op de website of je bekijkt het FAQ overzicht. Een live-chat of telefonische klantenservice zijn helaas niet beschikbaar.

  • Webformulier (mail)
  • FAQ

Mocht je ervoor kiezen om het web formulier te gebruiken, ben je er wel van verzekerd dat je snel antwoord hebt. Vaak is dit reeds binnen 24 uur.

6. Eurotierce Bonus

De Eurotierce Bonus is het paradepaardje van Eurotierce. Je krijgt namelijk een bonus van 100% tot € 100 op je eerste storting. Wat zo speciaal aan deze bonus is, is dat je enkel je bonusbedrag 6x hoeft in te zetten en dat hier geen enkele tijdslimiet aan verbonden is. Wat daarnaast nog specialer is, dat al je weddenschappen meetellen. De minimum quotering is daarmee 1.01 en dit zul je niet snel bij een andere bookmaker tegenkomen!

Eurotierce Welkomstbonus

7. Eurotierce Promoties

Waar de welkomstbonus van Eurotierce Belgie van ongekend goed niveau is, zul je hierna helaas geen Gratis Wedden promoties bij Eurotierce meer tegenkomen. De enige ´special´ waarmee je extra kunt winnen is door het invullen van de ´rasters´. Door het selecteren van een grote hoeveelheid weddenschappen speel je mee voor de jackpot van 1 miljoen euro.

8. Eurotierce Wedden Aanbod

Eurotierce biedt 21 sporten aan waarop jij je weddenschappen kunt plaatsen. Variërend van de populaire sporten als voetbal en tennis tot minder populaire sporten als waterpolo en snooker. Met meer dan 100 verschillende selecties die je op de grotere voetbalwedstrijden kunt spelen is het wedden aanbod per wedstrijd behoorlijk uitgebreid. Je kunt er voor kiezen om zowel je weddenschappen pre-match als live te spelen. Daarnaast kun je bij Eurotierce uitstekend terecht om paardenweddenschappen te spelen. Het aanbod hierin is zeer uitgebreid.

9. Eurotierce Mobiel Aanbod

Waar veel bookmakers een mobiele app aanbieden is dit bij Eurotierce helaas niet het geval. Mocht je via je mobiele telefoon of tablet een weddenschap willen plaatsen kun je wel terechte op de mobiele website van Eurotierce. Deze werkt prima maar het ontbreken van een app is op vandaag wel een manco.

10. Eurotierce Quoteringen

De quoteringen van Eurotierce zijn van een aardig niveau. Met een quoteringen marge van 5,5% op voetbalweddenschappen en 6,1% op overige weddenschappen doet het niet onder ten opzichte van het grootste deel van de concurrentie.

Eurotierce Beoordeling & Conclusie: 6,5/10

Bovenstaand heb je uitgebreid onze bevindingen met Eurotierce België kunnen lezen. We kunne concluderen dat deze bookmaker zowel goede als zwakke punten heeft. Zo heeft het een goede website met veel betaalopties. Daartegenover staat echter dat een mobiele app ontbreekt en dat je enkel via een bankoverschrijving kunt uitbetalen. Promoties zul je niet vinden bij Eurotierce maar de welkomstbonus is dan wel weer van een geweldig niveau. Ten slotte is het wedden aanbod prima en zijn de quoteringen fair. Een voldoende is verdiend en we geven Eurotierce 6,5 punten.

Eurotierce Welkomstbonus