Eurotierce Bonus

Vanwege recente negatieve ervaringen met Eurotiercé raden wij een aanmelding bij deze bookmaker af. Kies voor een alternatief uit onze Bookmaker Bonus lijst. Nederlanders raden we aan om te kiezen voor de Betcity Bonus

De Eurotierce Bonus voor Belgen is van ongekend goed niveau. Je krijgt een stortingsbonus van 100% tot € 100 na je eerste storting. Hierbij hoef je enkel je bonusbedrag 6x rond te spelen. Wat speciaal aan deze bonus is dat je kunt inzetten op alle quoteringen naar wens. Kortom, alle odds van 1.01 of hoger tellen mee! Daarnaast is er ook nog eens geen tijdslimiet aan het vrijspelen verbonden.

Eurotierce Bonus Review
BE Vlag Donker
 Stortingsbonus Goed ★★★ Gemidd. ★★ Matig 
1. Bedrag:
 € 100 ★★★
2. Bonus %:
 100% ★★★
3. Vrijspelen: 6 x bonus ★★★
4. Quotering: 1.01 ★★★
5. Tijdsduur: onbeperkt ★★★
Beoordeling 10/10
Eurotierce be logo 

 

Bovenstaande Eurotierce Bonus krijg je door je aan te melden via een van de Eurotierce buttons op onze website. Alle betaalopties (Bancontact, Visa, Master, Skrill, Neteller, PaySafeCard en HiPay) tellen mee voor het verkrijgen van de bonus.

Eurotierce Welkomstbonus

Bookmaker Bonus Overzicht 

Eurotierce Bonus Voorbeeld

Stel dat je wil profiteren van de maximale bonus. In dat geval maak je een storting van € 100 (of meer). Je ontvangt hierna direct 100% bonus tot een maximum van € 100. Je dient hierna 6x je bonusbedrag in te zetten, kortom een bedrag van € 600. Je mag nu inzetten op alle (type) weddenschappen naar wens en ook kiezen voor alle quoteringen. Nadat je hieraan voldaan hebt, is je bonusgeld omgezet in echt geld. Er is geen enkele tijdslimiet aan het vrijspelen van je bonus verbonden.

Eurotierce Bonus Conclusie

De Eurotierce app ontbreekt dan wel, maar hun welkomstbonus is van uitermate hoge kwaliteit. Allereerst zijn het bonuspercentage van 100% en bonusbedrag van € 100 meer dan prima. Wat de bonus echter zo speciaal maakt zijn de ongekend flexibele voorwaarden. Enkel je bonusbedrag hoef je 6x in te zetten, er is geen tijdslimiet aan het vrijspelen verbonden en alle quoteringen tellen mee voor het vrijspelen. Flexibeler voorwaarden zul je niet snel ergens anders vinden.  Deze Eurotierce Bonus verdient dan ook zonder twijfel de maximum score van 10 punten!

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen Belgie