GGPoker

GGPoker bonus

Zoals het bij ieder van de beste bookmakers Nederland zou horen, zien wij graag een bonus terug voor nieuwe spelers. Vandaag kijken we naar de GGPoker bonus. Enige ding is dat GGPoker.nl op dit moment nog maar pas actief is, dus ook een aantrekkelijke bonus in petto heeft. Neem intussen gerust een kijkje om een andere bookmaker bonus te claimen.

GGPoker Bonus details: 8.8/10
Bonus Type: Welkomstbonus
Bedrag tot € 500
Percentage 100%
Bookmaker logo ggpoker
Is er een Bonus Code?
Voorwaarden kort: keuze uit 100% tot 500 euro of 85 euro in tickets
Tijdsduur Je krijgt 90 dagen de tijd om je bonus rond te spelen

GGPoker Bonus Voorwaarden Voorbeeld

De ggpoker.nl bonus is er intussen, en het is niet de minste. Nieuwe spelers krijgen de keuze uit enkele tickets voor spin&gold-pokerspellen tot 85 euro, ofwel 100% tot 500 euro bonus. Dat is een hoog bedrag, maar deze hangt natuurlijk wel aan voorwaarden vast.

Per ingezette 5 dollar aan rake of deelname-fees, krijg je daarop een dollar terug. Zo wordt je bonusbalans tot 500 euro langzaam vrijgespeeld. Alle voorwaarden lees je terug op de site van ggpoker.nl.

GGPoker extra promoties

We zien tot onze verbazing ook enorm veel promo-acties op de site. Zo kan je dagelijks een freebee krijgen, maar ook een loyaliteitsbonus. Er worden ook maandelijks giveaway’s gehouden, waarbij er miljoenen dollars worden uitgedeeld. Echte pokerpro’s kunnen het ook schoppen tot de leaderboards in bepaalde toernooien of pokerdisciplines. Die krijgen vaak ook een extraatje toegestopt.

GGPoker Bonus Conclusie

We waren erg blij wanneer we hoorden dat een van de gelukkige bookmakers met een licentie in Nederland GGpoker.nl was. Maar toen we lazen over hun bonus en de voorwaarden, werden we nog enthousiaster. Hoewel we niet direct warmlopen van poker zoals we dat doen van voetbalweddenschappen, werden we toch overtuigd om een account aan te maken en nog eens een potje te pokeren, voor old time’s sake. En dat ging ons best goed af. Wij kozen voor de 500 euro bonus bij ggpoker.nl, en spelen hem op dit moment langzaam maar zeker vrij. Kan jij het ook?

Online Voetbal Gokken Sites Nederland 

GGpoker Bonus FAQ

Is er een GGpoker bonus beschikbaar voor nieuwe spelers?

Die is er zeker, meer zelfs. Je krijgt de keuze of je voor een 100% stortingsbonus wil gaan bovenop je eerste deposit, en dit kan zelfs oplopen tot 500 euro. Daarnaast kan je ook voor de eenvoudige optie gaan, waarbij je 85 euro aan poker tickets kan claimen. Aan jou de keuze.

Is de GGPoker bonus eveneens beschikbaar voor Belgen?

Belgen en hun telgen kunnen niet spelen bij GGPoker vanuit hun land. Daarmee is meteen die overbodige vraag beantwoord. We sturen jullie in de plaats daarvan wel graag door naar de bookmakers Belgie, waar je wel kan wedden. Maar dit wel zonder bonus, want dat mag niet in BE.

Wat is het GGpoker bonus alternatief in Nederland?

Nu onze GG.Poker bonus ook effectief online staat, zijn we maar wat beginnen pokeren om onze bonus vrij te spelen. Gelukkig zijn er ook nog andere bookmakers waar je wel eenvoudig op sport kan wedden met een bonus als nieuwe klant. Denk aan Betcity bonus bijvoorbeeld, waar je gratis kan wedden met 20 euro. Check het.