GGPoker Review & Ervaringen

GGPoker

GGPoker Review & Ervaringen

total rating
Goed
80
  • bekende pokersite
  • mooie bonus
  • enkel poker

GGPoker is aan het uitgroeien tot de bekendste pokersite online. Ook in Nederland krijgt de aanbieder aantrek van pokerspelers. We gaan onze GGpoker ervaringen hier overlopen, lees je mee?

Betalen bij GGPoker kan je met iDEAL, de grootste en meest gebruikte methode in Nederland. Daarnaast kan je ook nog betalen via een overschrijving bij de bank of met je bankkaart (VISA of Mastercard).

Uitbetalen bij GGpoker passeert zoals het storten, en ook via dezelfde (laatst benutte) methode. Heb je dus met iDEAL gestort, dan zal je geld terug worden geschreven langs diezelfde weg. Lees hieronder meer over uitbetalen. 

Wedden op sport bij GGpoker zit er helaas niet in, maar je kan er uiteraard wel terecht voor poker. Er zijn tientallen varianten van het spel te vinden, dus liefhebbers vinden er ongetwijfeld wel hun favoriete poker games tussen.

De klantendienst is te bereiken via een Nederlands telefoonnummer, dat je hier in ons review kan terugvinden. Daarnaast kan je hen ook aanspreken via discord, een populair chatplatform dat de meeste gamers ongetwijfeld wel kennen.

GGpoker Review

GGPoker.nl accepteert geen Belgische spelers. Kies daarom voor een alternatief uit de Bookmakers België lijst. Voor Nederlanders is de site inmiddels opnieuw toegankelijk.

GGPoker, je kent ze waarschijnlijk niet. Maar daar komt bij deze verandering in. Ze zijn namelijk aan een inhaalbeweging bezig, als het op naambekendheid komt. Misschien komt de naam je al wel bekend voor, als je weleens graag poker online speelt. Ze focussen nog steeds op poker.

GG is een welbekende afkorting in de wereld van poker en esports. Mocht je het nog niet beseffen, staat dat wel degelijk ergens voor. Good game, namelijk. Het wordt gezegd door spelers onder elkaar, nadat het spel is afgelopen. Dat gezegd zijnde hopen wij ten zeerste dat ook de Nederlandse spelers tevreden zullen zijn van de site, en er bovendien tal van good games beleven.

GGPoker Ervaringen

We wachten stiekem nog af, tot GGPoker.nl dan ook eindelijk online staat in Nederland. Ze hebben nu hun vergunning wel in Nederland, maar van de website zelf is nog niets te bespeuren. We nemen aan dat er nog wat werk te verzetten staat.

GGPoker Website

Nu de poker-site eindelijk online staat, kunnen we hem ook beoordelen. De site ziet er overzichtelijk uit, en we zien opvallend veel spellen staan. Het gaat natuurlijk om poker, en voorlopig lijkt het er niet op dat GG ook sportsbook-weddenschappen zal aanbieden.

GGPoker Wedaanbod

Hoeveel pokerspellen er op de site staan en dergelijke, is moeilijk te tellen. Er zijn natuurlijk snel de pokervarianten terug te vinden. Wat hun sportaanbod betreft, zijn we natuurlijk niet echt tevreden. Daarvoor kijken we best even bij de beste bookmakers Nederland.

GGPoker Account aanmaken

Zoals steeds is het aanmaken van je account best eenvoudig. Met een klik op de daarvoor bestemde knop registreer je je bij GGPoker.nl. Zorg er trouwens voor dat de gegevens die je aldaar opgeeft, helemaal correct zijn en in overeenstemming met de persoonsgegevens op je id-kaart. Deze zal je namelijk later moeten uploaden, ter verificatie van je leeftijd.

GGPoker Storten & Uitbetalen

Als een van de IDEAL bookmakers kan je uiteraard storten met iDEAL bij GGPoker..nl, dat is al het voornaamste voor Nederlanders. Welke andere methoden ze nog in hun mouw hebben steken, kwamen wij pas te weten. VISA en Mastercard behoren tot de mogelijkheden. Of ze weldra ook Trustly bookmaker zullen worden, valt nog af te wachten.

GGPoker Klantenservice

Heb je een euvel met uitcashen, storten of wat dan ook? Niet getreurd, want bij GGPoker.nl kan je terecht met al je vragen bij hun klantendienst. Die kan je bereiken via de volgende kanalen.

  • Telefonisch: via het nummer +31 97010254681.
  • beperkte FAQ sectie
  • Discord id: GGPoker

GGPoker Bonus & Promoties

Valt er ook een mooie GGPoker bonus te rapen? En wat met promoties, doen ze weleens aan odds boosts? Misschien komt er zelfs een risk-free bet onze richting uit. Sinds kort weten we daar ook het antwoord op, en de bonus is niet mis! Je kan er voor 85 euro aan gratis tickets claimen voor spin & gold-rondes, of je hebt ook de keuze uit een welkomstbonus van 100% tot maar liefst 500 euro. Lees meer op onze bonuspagina.

ggpoker.nl bonus

GGPoker Beoordeling & Conclusie: 8/10

Lekker dan, die GGPoker.nl site die nog maar net live is. We weten nu dat de mannen bij GG een aardig pak ervaring hebben in het aanbieden van online poker. Wij spelen zelf nog weleens poker, maar zijn toch eerder gebrand op sportwedden. Daarom wachten we nog af, of GGPoker ons in de toekomst ook een sportsbook zal leveren.  Wat hun site tot dusver betreft, vinden we dat ze uitstekend hun best doen om nieuwe spelers aan te trekken. We vragen ons alleen af of poker niet een verzadigde markt is in Nederland. De tijd zal het zeggen. Wil je zelf spelen bij GGpoker.nl?