GoldenPalace Review & Ervaringen

Wij raden GoldenPalace af als bookmaker, omdat ze geen landelijke licentie hebben. Kies daarom voor een alternatief uit de Bookmakers Nederland. Wij raden ons BetCity.nl review aan. Belgen kunnen kiezen voor een alternatief uit de Bookmakers België lijst. 

Aanmelden bij BetCity

GoldenPalace is een Belgische Bookmaker die al langer dan 55 jaar actief is en ook tientallen fysieke speelhallen beheert. Hiermee was het een zeer betrouwbaar bedrijf dat ook Nederlandse spelers aanvaardt. Het had een geweldig welkomstbonuspakket, vele promoties en kent ook een zeer uitgebreid wedaanbod. Ten slotte zijn ook de quoteringen van redelijk niveau, wat ervoor zorgt dat GoldenPalace een totaalscore van 7,5 van de 10 punten behaalde in het verleden.

Wat is er gebeurd met goldenpalace, dat ze toen zo degelijk scoorden en nu zwaar teleurstellen?  Een getuige aan het woord. “Heb je al eens iets gewonnen, maar alleen tegenkracht ontvangen toen je wilde uitbetalen? Ze deden er precies alles aan om tegen te werken, onbegrip te tonen en onnodig moeilijk te doen. Ondanks het volgen van procedures en dergelijke, alles was in orde. Onbegrijpelijk.”

het ooit zo gerenommeerde goldenpalace in verval:

GoldenPalace Banner

> Bookmakers Nederland Bookmakers België

GoldenPalace Ervaringen in 10 stappen

In bovenstaande tabel heb je op een snelle wijze kennis kunnen maken met onze Beste Bookmakers GoldenPalace Ervaringen. Voor meer gedetailleerde informatie raden we je aan verder te lezen. Wij bekijken elk van de 10 punten die van belang zijn voor het bepalen van een bookmaker waardering. Van GoldenPalace Account Aanmaken tot het GoldenPalace Sport & Voetbal Aanbod. De GoldenPalace Quoteringen en GoldenPalace Mobiel Wedden komt ook aan bod. Bekijk de GoldenPalace Review en leer meer over onze GoldenPalace Ervaringen!

1. GoldenPalace Account aanmaken

GoldenPalace is zowel voor Nederlandse als Belgische gokkers beschikbaar. Door op een van de buttons op onze website te drukken kom je op de GoldenPalace website terecht. Hierna klik je rechtsboven op ´word nu lid´ en kun je je persoonlijke gegevens invullen en het registratieproces afronden.

2. GoldenPalace Website

Door het feit dat GoldenPalace een Belgische bookmaker is, is de website ook in het Nederlandstalig beschikbaar. Daarnaast kun je ook kiezen voor de Engelstalige of Franstalige variant van de website. De website kent zwart- en goudtinten, voortvloeiend uit de huisstijl. Bovendien is deze site snel en gemakkelijk navigeerbaar.

3. GoldenPalace Geld Storten

GoldenPalace Voetbal & Sport biedt helaas een relatief beperkt aanbod aan betaalopties. Je kunt kiezen tussen Bancontact, Visa, Mastercard, HiPay en PaySafeCard. Stortingen met Neteller en Skrill zijn helaas niet mogelijk en ook behoort GoldenPalace niet tot de Bookmakers iDeal. Wat wel positief is, is dat je reeds vanaf € 10 kunt storten en er geen extra kosten aan een storting verbonden zijn.

Storten bij goldenpalace kan met

GoldenPalace Betaalopties

4. GoldenPalace Uitbetalen

Net als een relatief beperkt aanbod aan stortingsmethodes is ook het aantal uitbetaalopties beperkt. Je kunt namelijk enkel uitbetalen via een bankoverschrijving. Gelukkig zijn hier verder geen kosten aan verbonden. Het grootste nadeel hieraan is de wachttijd. Binnen enkele dagen na het aanvragen van je uitbetaling kun je het geld op je rekening verwachten.

5. GoldenPalace Klantenservice

De GoldenPalace Klantenservice is bereikbaar via onderstaande kanalen:

  • E-mail: support@goldenpalace.be
  • Webformulier
  • Sociale media

Mocht je een directe vraag hebben aan GoldenPalace dien je deze te stellen via het wedformulier of door een e-mail te sturen. Het ontbreken van een live chat of telefoonnummer gaat ten koste van de reactiesnelheid. Gelukkig zijn de antwoorden die je krijgt wel kordaat en is het sinds kort ook mogelijk om GoldenPalace via sociale media te benaderen.

6. GoldenPalace Bonus

Een van de punten waarin GoldenPalace uitblinkt, is het welkomstpakket. Zo kan je kiezen tussen 2 verschillende welkomstbonussen. Bovendien krijg je door het versturen van een kopie van je ID-kaart € 5 gratis bonusgeld na je aanmelding.

De eerste GoldenPalace bonus-optie is een stortingsbonus van 100% tot maar liefst € 250. Direct na je storting met de bonus code GP500 krijg je de stortingsbonus. Hierna hoef je enkel je bonusbedrag 20x in te zetten op odds van 1.70 of hoger binnen 60 dagen. Ook kun je ervoor kiezen om bij je storting de bonus code GPSPORTS in te geven. In dat geval krijg je bij een verloren eerste weddenschap op een 1.70(+) odd je inzet tot € 40 binnen 24 uur terug. Het cashback bedrag dien je erna 5x in te zetten op odds van 1.70 of hoger.

De vergane glorie bonus van goldenpalace:

GoldenPalace Welkomstbonus

7. GoldenPalace Promoties

Naast de keuze tussen 2 zeer mooie welkomstbonussen en het mooie € 5 Gratis Wedden geschenk biedt GoldenPalace ook veelvuldig mooie promoties. Mede doordat het sponsor van Sint Truiden en Antwerp FC is heeft het veelal promoties omtrent duels van deze ploegen. Ook biedt het vaak competities voor zowel casino als sportweddenschappen spelers waarin mooie prijzen te winnen zijn. Variërend van bonusgeld tot gratis voetbaltickets.

8. GoldenPalace Wedden Aanbod

Bij GoldenPalace zijn er 20 verschillende sporten waar jij je weddenschappen op kunt plaatsen. Ook kun je ervoor kiezen om te wedden op eSports. Niet zozeer de hoeveelheid sporten die GoldenPalace aanbiedt maar vooral de hoeveelheid selecties waar jij per wedstrijd op kunt wedden maakt het wedden aanbod zeer interessant. Voor vele voetbalevenementen zijn er meer dan 500 selecties waar jij op kunt wedden! Naast een pre-match wedden aanbod biedt GoldenPalace ook live weddenschappen aan.

9. GoldenPalace Mobiel Aanbod

Veel bookmakers kiezen ervoor om een mobiele app voor bijvoorbeeld Android en iOS aan te bieden. Zo´n GoldenPalace app vind je helaas niet. Ze kiezen er echter voor om hun mobiele website te optimaliseren en voor elk besturingssysteem prettig toegankelijk te maken. In dit concept is met zeker geslaagd. Als alternatief voor een app is de mobiele website dan ook zeker geen tegenvaller.

10. GoldenPalace Quoteringen

Als we de GoldenPalace Quoteringen bekijken zien we dat het een gemiddeld quoteringen marge van zo´n 4,9% inhoudt op voetbalwedstrijden. Hiermee behoort het tot de betere bookmakers op de wedmarkt. De gemiddelde quoteringen marge over overige sporten bekeken ligt op zo´n 5,9%. Dit is een gemiddelde waarde ten opzichte van andere bookmakers. Zeker het plaatsen van voetbalweddenschappen loont dus op de langere termijn bij GoldenPalace.

GoldenPalace Beoordeling & Conclusie: 7,5/10

Bovenstaand hebben we je kennis laten maken met onze GoldenPalace Ervaringen. In de hoeveelheid stortings- en uitbetalingsopties kan GoldenPalace zich nog verbeteren. Het niet aanbieden van iDeal, Neteller en Skrill is een gemis. Ook een live-chat of telefoonnummer om de klantenservice te bereiken zou het service niveau verhogen. Dit zijn echter ook de enige punten die wij kunnen benoemen die minder goed bij deze bookmaker zijn. Met een flexibele website, top welkomstbonus pakket, veel promoties, een groot wedden aanbod en goede quoteringen heeft GoldenPalace tal van punten die bovengemiddeld goed zijn en een aanmelding de moeite waard maken. Een score van 7,5 uit 10 punten heeft GoldenPalace dan ook zeker verdiend!