GoldenPalace Review & Ervaringen

GoldenPalace Review

Wij raden GoldenPalace af als Bookmaker. Kies daarom voor een alternatief uit de Bookmakers Nederland of Bookmakers Belgie lijst.

In onderstaand schema maak je kennis met onze GoldenPalace Ervaringen. Wij bekijken de 10 belangrijkste punten die tot een bookmaker beoordeling leiden. Past GoldenPalace bij jou? Klik dan op de gele button onder het schema en meld je aan. Heb je liever nog wat meer uitgebreid informatie? Lees dan onderstaand een uitgebreide toelichting op elke benoemd punt.

GoldenPalace Review
NL en BE Donker
1. Aanmelden NLD  BEL
2. Taal website NLD ENG 
3. In | 4. Uitbet. iDeal
X | X
Bancontact
| X
Neteller
X | X
Skrill
X | X
Boeking
 
PaySafe
√ | X
5. Klantenservice Telefoon X  Chat X
6. G.Palace Bonus
7. Promoties ★★
8. Wed Aanbod
9. GoldenPalace App
10. Quoteringen
Beoordeling 7,5/10
GoldenPalace logo small

 

GoldenPalace is een Belgische Bookmaker die reeds meer dan 50 jaar actief is en ook tientallen fysieke speelhallen beheert. Hiermee is het een zeer betrouwbare partij die ook Nederlandse spelers aanvaardt. Het heeft een geweldige welkomstbonus pakket, vele promoties en kent ook een zeer uitgebreid wedden aanbod. Ten slotte zijn ook de quotering van uitstekend niveau wat ervoor zorgt dat GoldenPalace een totaalscore van 7,5 van de 10 punten behaald.

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld:
Bancontact, Visa/Mastercard, HiPay of PaySafeCard.

GoldenPalace Banner

> Bookmakers Nederland Bookmakers België

GoldenPalace Ervaringen in 10 stappen

In bovenstaande tabel heb je op een snelle wijze kennis kunnen maken met onze Beste Bookmakers GoldenPalace Ervaringen. Voor meer gedetailleerde informatie raden je aan onderstaand verder te lezen. Wij bekijken elk van de 10 punten die van belang zijn voor het bepalen van een bookmaker waardering. Van GoldenPalace Account Aanmaken tot het GoldenPalace Sport & Voetbal Aanbod. De GoldenPalace Quoteringen en GoldenPalace Mobiel Wedden komt ook aan bod. Bekijk de GoldenPalace Review en leer meer over onze GoldenPalace Ervaringen!

1. GoldenPalace Account aanmaken

GoldenPalace is zowel voor Nederlandse als Belgische wedders beschikbaar. Door op een van de GoldenPalace buttons op onze website te drukken kom je op de GoldenPalace website terecht. Hierna klik je rechtsboven op ´word nu lid´ en kun je je persoonlijke gegevens invullen en het registratieproces afronden.

2. GoldenPalace Website

Door het feit dat GoldenPalace een Belgische bookmaker is, is de website ook in het Nederlandstalig beschikbaar. Daarnaast kun je ook kiezen voor de Engelstalige of Franstalige variant van de website. De website kent zwart en goudtinten, voortvloeiend uit de huisstijl en is snel en gemakkelijk navigeerbaar.

3. GoldenPalace Geld Storten

GoldenPalace Voetbal & Sport biedt helaas een relatief beperkt aanbod aan betaalopties. Je kunt kiezen tussen Bancontact, Visa, Mastercard, HiPay en PaySafeCard. Stortingen met Neteller en Skrill zijn helaas niet mogelijk en ook behoort GoldenPalace niet tot de Bookmakers iDeal. Wat wel positief is, is dat je reeds vanaf € 10 kunt storten en er geen extra kosten aan een storting verbonden zijn.

Nu Aanmelden bij GoldenPalace en storten met bijvoorbeeld:

GoldenPalace Betaalopties

4. GoldenPalace Uitbetalen

Net als een relatief beperkt aanbod aan stortingsmethodes is ook het aantal uitbetaalopties beperkt. Je kunt namelijk enkel uitbetalen via een bankoverschrijving. Gelukkig zijn hier verder geen kosten aan verbonden. Binnen enkele dagen na het aanvragen van je uitbetaling kun je het geld op je rekening verwachten.

5. GoldenPalace Klantenservice

De GoldenPalace Klantenservice is bereikbaar via onderstaande kanalen:

  • E-mail: support@goldenpalace.be
  • Webformulier
  • Social Media

Mocht je een directe vraag hebben aan GoldenPalace dien je deze te stellen via het wedformulier of door een e-mail te sturen. Het ontbreken van een live chat of telefoonnummer gaat ten koste van de reactiesnelheid. Gelukkig zijn de antwoorden die je krijgt wel kordaat en is het sinds kort ook mogelijk om GoldenPalace via social media te benaderen.

6. GoldenPalace Bonus

Een van de punten waarin GoldenPalace uitblinkt is het welkomstpakket. Zo kun je kiezen tussen 2 verschillende welkomstbonussen en krijg je door het toesturen van je ID kaart na je aanmelding € 5 gratis bonusgeld.

De eerste bonusoptie is een stortingsbonus van 100% tot maar liefst € 250. Direct na je storting met de bonus code GP500 krijg je de stortingsbonus. Hierna hoef je enkel je bonusbedrag 20x in te zetten op odds van 1.70 of hoger binnen 60 dagen. Ook kun je ervoor kiezen om bij je storting de bonus code GPSPORTS in te geven. In dat geval krijg je bij een verloren eerste weddenschap op een 1.70(+) odd je inzet tot € 40 binnen 24 uur terug. Het cashback bedrag dien je erna 5x in te zetten op odds van 1.70 of hoger.

Klik op onderstaande afbeelding en profiteer van € 500 Bonus!

GoldenPalace Welkomstbonus

7. GoldenPalace Promoties

Naast de keuze tussen 2 zeer mooie welkomstbonussen en het mooie € 5 Gratis Wedden geschenk biedt GoldenPalace ook veelvuldig mooie promoties. Mede doordat het sponsor van Sint Truiden en Antwerp FC is heeft het veelal promoties omtrent duels van deze ploegen. Ook biedt het vaak competities voor zowel casino als sportweddenschappen spelers waarin mooie prijzen te winnen zijn. Variërend van bonusgeld tot gratis voetbaltickets.

8. GoldenPalace Wedden Aanbod

Bij GoldenPalace zijn er 20 verschillende sporten waar jij je weddenschappen op kunt plaatsen. Ook kun je ervoor kiezen om te wedden op eSports. Niet zozeer de hoeveelheid sporten die GoldenPalace aanbiedt maar vooral de hoeveelheid selecties waar jij per wedstrijd op kunt wedden maakt het wedden aanbod zeer interessant. Voor vele voetbalevenementen zijn er meer dan 500 selecties waar jij op kunt wedden! Naast een pre-match wedden aanbod biedt GoldenPalace ook live weddenschappen aan.

9. GoldenPalace Mobiel Aanbod

Veel bookmakers kiezen ervoor om een mobiele app voor bijvoorbeeld Android en iOS aan te bieden. GoldenPalace heeft zo´n app helaas niet. Ze kiezen er echter voor om hun mobiele website te optimaliseren en voor elk besturingssysteem prettig toegankelijk te maken. In dit concept is met zeker geslaagd. Als alternatief voor een app is de mobiele website dan ook zeker geen tegenvaller.

10. GoldenPalace Quoteringen

Als we de GoldenPalace Quoteringen bekijken zien we dat het een gemiddeld quoteringen marge van zo´n 4,9% inhoudt op voetbalwedstrijden. Hiermee behoort het tot de betere bookmakers op de wedmarkt. De gemiddelde quoteringen marge over overige sporten bekeken ligt op zo´n 5,9%. Dit is een gemiddelde waarde ten opzichte van andere bookmakers. Zeker het plaatsen van voetbalweddenschappen loont dus op de langere termijn bij GoldenPalace.

GoldenPalace Beoordeling & Conclusie: 7,5/10

Bovenstaand hebben we je kennis laten maken met onze GoldenPalace Ervaringen. In de hoeveelheid stortings- en uitbetalingsopties kan GoldenPalace zich nog verbeteren. Het niet aanbieden van iDeal, Neteller en Skrill is een gemis. Ook een live-chat of telefoonnummer om de klantenservice te bereiken zou het service niveau verhogen. Dit zijn echter ook de enige punten die wij kunnen benoemen die minder goed bij deze bookmaker zijn. Met een flexibele website, top welkomstbonus pakket, veel promoties, een groot wedden aanbod en goede quoteringen heeft GoldenPalace tal van punten die bovengemiddeld goed zijn en een aanmelding de moeite waard maken. Een score van 7,5 uit 10 punten heeft GoldenPalace dan ook zeker verdiend!

GoldenPalace Welkomstbonus