GoldenPalace Bonus

Vanwege recente negatieve ervaringen met GoldenPalace raden wij een aanmelding bij deze bookmaker af. Kies voor een alternatief uit onze Bookmaker Bonus lijst. Nederlanders kunnen meteen voor de Betcity bonus van 20 euro risk-free kiezen.

GoldenPalace geeft je de keuze uit 2 welkomstbonussen. De meest aantrekkelijke wordt beoordeeld in de tabel. Onder de tabel lees je het alternatief. De meest aantrekkelijke bonus is de 100% tot € 500 stortingsbonus. Geef bij je storting de bonus code GP500 in en je ontvangt direct de 100% bonus tot € 500. Door je bonusbedrag 20x in te zetten binnen 60 dagen op odds van 1.70 of hoger speel je de gehele bonus reeds vrij.

GoldenPalace Bonus Review
NL en BE Donker
 Stortingsbonus Goed ★★★ Gemidd. ★★ Matig 
1. Bedrag:
 € 500  ★★★
2. Bonus %:
 100% ★★★
3. Vrijspelen: 20 x bonus ★★
4. Quotering: 1.70  ★★★
5. Tijdsduur: 60 dagen ★★★
Beoordeling 8/10
GoldenPalace logo small 

 

Door bij je storting de bonus code GP500 ontvang je bovenstaande bonus. Ook kun je ervoor kiezen om te storten met de bonuscode GPSPORTS. In dat geval kun je een eerste weddenschap plaatsen op een quotering van 1.70 of hoger en ontvang je bij verlies je inzet tot € 40 terug. Het terug ontvangen bedrag dien je vervolgens 5x in te zetten op quoteringen van 1.70 of hoger. Ongeacht voor welke stortingsbonus je kiest wacht er ook nog € 5 gratis bonus op jou nadat je GoldenPalace een kopie van je ID toestuurt.

GoldenPalace Welkomstbonus

Bookmaker Bonus Overzicht 

GoldenPalace Bonus Voorbeeld

Stel je kiest voor Bonus Code GP500 en stort een bedrag van € 150. Dit betekend dat je € 150 bonus ontvangt. Hierna dien je je bonusbedrag 20x in te zetten binnen 60 dagen op 1.70(+) odds. Dit betekent dus dat na een inzet van € 3.000 je bonus is vrijgespeeld. Kies je voor de bonus code GPSPORTS en verliest bijvoorbeeld je eerste weddenschap met een inzet van € 30 dan ontvang je binnen 24 uur € 30 terug in bonusgeld. Om dit bonusgeld om te zetten dien je je cashback bedrag 5x in te zetten op 1.70(+) odds. Hieraan is geen tijdslimiet verbonden. Kortom na een inzet van € 150 is je bonus vrijgespeeld en omgezet in echt geld.

GoldenPalace Bonus Conclusie

Allereerst is het interessant dat je tussen 2 verschillende welkomstbonus(types) kunt kiezen. Ook is de € 5 gratis een mooie extra. Wat de welkomstbonus GP500 vooral zo speciaal maakt is de hoogte van het bonusbedrag van € 500. Dit is echter niet het enige speciale. De bijbehorende bonus voorwaarden van 60 dagen en 1.70 zijn ook zeer behoorlijk. Ditzelfde geldt voor de voorwaarden van de GPSPORTS cashback bonus. Een zeer mooi bonuspakket biedt GoldenPalace daarmee, en dit beoordelen wij met 8 van de 10 punten! We wachten nog op een GoldenPalace app en dan is het feest compleet.

 

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen Belgie