Guts Bonus

Guts accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische wedders meer. Kies daarom voor een alternatieve Bookmaker Bonus. Nederlanders kunnen meteen voor de Betcity.nl bonus gaan.

De Guts Bonus is een welkomstbonus gekoppeld aan je eerste storting. Guts zal je eerste storting verdubbelen tot maximaal € 100 als je de code NL100 gebruikt. Om de bonus vrij te spelen, kan je dan achtmaal je storting en bonus rondspelen en dit op odds van minstens 1.50. In totaal heb je hiervoor 30 dagen de tijd.

Guts Bonus Review
NL Vlag Donker
 Stortingsb. Goed ★★★ Gemidd. ★★ Matig 
1. Bedrag:
 € 100 ★★★ 
2. Bonus %:
 100% ★★★
3. Vrijspelen: 8 x bonus +
8 x storting
4. Quotering: 1,50 ★★★
5. Tijdsduur: 30 dagen
Beoordeling 7/10
Guts small Logo 

De Guts welkomstbonus is een leuke bonus van 100% tot en met € 100. De code die je hiervoor moet gebruiken is NL100. Niet storten via Skrill of Neteller, anders heb je geen recht op de bonus. Je zal de bonus en de storting, achtmaal moeten inzetten voordat je het bedrag kan laten uitbetalen. Jammer genoeg heb je slechts 30 dagen de tijd om hierin te slagen. Daarom is het best dat je grote bedragen speelt om dit zo snel mogelijk rond te spelen. De quoteringen moeten daarbij wel 1.50 overschrijden om geldige bets te plaatsen, maar dit is voor de meeste wedders geen enkel probleem.

Guts welkomstbonus

Bookmaker Bonus Overzicht 

Guts Bonus Voorbeeld

Bovenstaand gaven we je reeds een voorbeeld van de Guts Welkomstbonus en we zullen dit hier nogmaals uitgebreid doen. Stel je stort € 50 via Visa met de stortingscode NL 100, dan zal je binnen enkele ogenblikken een bijkomende 50 euro ontvangen. Je hebt in totaal dan € 100 op je spelers account. Om dit te laten uitbetalen, moet je in totaal 8 x € 100 rondspelen op odds van 1,50. Je kan hiervoor enkel – of meervoudige wedstrijden selecteren en dit binnen een periode van 30 dagen. Let er op dat de wedstrijden afgelopen zijn, binnen de tijdslimiet anders verlies je de bonus.

Guts Bonus Conclusie

De Guts Welkomstbonus is een gemiddelde bonus, met een hoog percentage en een mooi maximaal bedrag van € 100. Ook de minimale odds van 1,50 zijn een pluspunt en gemakkelijk te realiseren. Enkel het achtmaal rondspelen van de bonus en de storting is aan de hoge kant. Omdat je beperkt bent in tijd, 30 dagen, kan dit toch moeilijk zijn. Als je graag wedt en de bonus selecteert, raden we je aan om de tijd van 30 dagen niet uit het oog te verliezen.

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen Belgie