Intertops Review & Ervaringen

Opgelet: Omwille van de Kansspelwetgeving adverteren wij enkel bookmakers met landelijke licenties. Intertops heeft geen Nederlandse of Belgische licentie. Alle Nederlandse licentiehouders kan je terugvinden via onze Bookmakers Nederland pagina – wij raden ons BetCity.nl review aan. Belgen kunnen kiezen voor een alternatief uit de Bookmakers België lijst. 

Aanmelden bij BetCity

Intertops is een Amerikaans bedrijf dat reeds meer dan 20 jaar actief is als aanbieder van weddenschappen. Na groot succes op de Amerikaanse markt heeft het met een EU-variant van haar website ook de Europese markt betreden. Mede door middel van een top klantenservice, mooie welkomstbonus en prima promoties probeert het nieuwe klanten aan te trekken. De grootte van het weddenschappenaanbod en de hoogte van de voetbalodds vallen helaas wel wat tegen. De quoteringen van overige sporten zijn wel prima, net als de Intertops app. Zodoende scoort deze bookmaker met een 6.2/10 alsnog een voldoende.

Aanmelden bij Intertops en storten met o.a.:
Visa/Mastercard, Neteller, Skrill of PaySafeCard.

Intertops Startpagina

>> Bookmakers Nederland <<   >> Bookmakers België <<

Intertops Ervaringen in 10 stappen

Als je op zoek bent naar meer gedetailleerde informatie en verdere uitleg bij  Intertops, kan je beneden verder lezen. De 10 belangrijkste punten die een bookmaker toebehoren, worden hier verder besproken. Zo gaan we na wat de mogelijkheden zijn om geld te storten en op te nemen, en bespreken we de Intertops Voetbal & Sport quoteringen. Lees dus verder en maak kennis met deze bookmaker in het Beste Bookmakers Intertops review & ervaringenoverzicht.

1. Intertops Account aanmaken

Intertops is beschikbaar voor alle spelers die woonachtig in Nederland zijn. Belgen kunnen helaas niet bij deze bookmaker terecht. Door op de Intertops aanmeldknop hieronder te klikken, kom je direct bij het registratieformulier terecht. Hier kan je vervolgens je persoonlijke gegevens invullen en je registratie voltooien.

2. Intertops Website

De Intertops-website is zowel in het Engels- als Duitstalig beschikbaar. Wat ons met name opvalt is dat deze zeer overzichtelijk is en erg snel werkt. Het design is mooi en de zwart/grijs/rode huisstijl van Intertops komt op de pagina terug.

3. Intertops Geld Storten

Intertops Voetbal & Sport biedt verschillende betaalopties aan. Zo kun je storten met een Visa of Mastercard, of via bankoverschrijving. Daarnaast kan je ook een aantal online betaalopties gebruiken, zoals ecoPayz, Skrill en Neteller. Verder is een PaySafeCard nog een mogelijkheid, en zelfs een aantal crypto’s worden aanvaard als betaaloptie: denk daarbij aan BitCoin, BitCoin Cash en Litecoin. Helaas behoort Intertops niet tot de Bookmakers iDeal. Je kunt reeds storten vanaf € 10 en hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Storten bij Intertops kan met onder meer:

storten bij intertops

4. Intertops Uitbetalen

Als uitbetaalopties geldt de algemene regel dat je zal worden uitbetaald via de methode waarmee je stort. Soms lukt dat niet, in gevallen van PaySafe of sommige bitcoin wallets. Dan kun je bij Intertops kiezen voor een uitbetaling via Skrill, Neteller of een reguliere bankoverschrijving. In het geval je een uitbetaling via Skrill en Neteller aanvraagt, staat het geld vaak binnen enkele uren tot enkele minuten op je rekening. Een reguliere bankoverschrijving duurt doorgaans enkele werkdagen en is verder niet aan extra kosten verbonden.

5. Intertops Klantenservice

De Intertops Klantenservice kan je vinden via onderstaande kanalen:

  • E-mail: bet@intertops.eu
  • Live chat
  • Telefoon – 1-268-484-3100
  • FAQ-sectie
  • Skype

Zoals je kunt zien is Intertops via tal van kanalen te bereiken. Zeker het feit dat Intertops bereikbaar is via Skype is uniek en zorgt ervoor dat je gegarandeerd een snel antwoord ontvangt. De support is verder erg kordaat.

6. Intertops Bonus

Zoals eerder aangegeven is de Intertops bonus een van de onderdelen die een aanmelding erg interessant maakt. Bij het maken van je storting kun je kiezen uit 3 verschillende bonuscodes:

  • ROOKIE50 – 50% tot € 200 – 4x eerste storting + 4x bonus inzetten
  • ROOKIE100 – 100% tot € 100 – 6x eerste storting + 6x bonus inzetten
  • ROOKIE200 – 200% tot € 50 – 8x eerste storting + 8x bonus inzetten

Afhankelijk van de bonuscondities en grootte die jij prefereert kies je je bonus. In alle gevallen zijn de voorwaarden behoorlijk gunstig. Zeker aangezien je 90 dagen de tijd hebt om aan de voorwaarden te voldoen en alle weddenschappen met quoteringen van 1.50 of hoger reeds meetellen. Wij willen je enkel nog graag er even op wijzen dat je in het geval van een eerste storting met Neteller geen bonus ontvangt. Kies daarom beter voor Visa, Mastercard, Skrill of bankoverschrijving.

Klik op onderstaande afbeelding en profiteer van  een bonus tot € 200!promo codes intertops

7. Intertops Promoties

Naast de Intertops Welkomstbonus biedt deze provider ook nog tal van andere promoties. Zo kun je een cashback ontvangen bij een combi bet die je verliest op 1 selectie, en kan je extra geld winnen als jouw combi bet de meeste winst heeft opgeleverd in een strijd met andere spelers. Daarnaast heeft het ook nog Free Bets omtrent NFL en regelmatig stortingsbonussen op donderdagen. Van Gratis Wedden tot stortingsbonussen, je vindt het telkens bij Intertops!

8. Intertops Aanbod Weddenschappen

Tot dusverre heb je veel positieve punten over Intertops kunnen lezen. Helaas is niet alles geweldig aan deze website. Met een 16-tal sporten is de hoeveelheid aangeboden sporten eerder beperkt ten opzichte van andere bookmakers. Ook de hoeveelheid markten die je per wedstrijd kunt selecteren vallen lichtelijk tegen. Mocht je dus graag op minder klassieke weddenschappen als corners, ingooien etc. spelen of op minder bekende sporten, kan je beter niet voor Intertops kiezen. Een leuke extra is overigens wel dat je bijvoorbeeld op politiek of beursgerelateerde weddenschappen kunt spelen.

 9. Intertops Mobiel Aanbod

In navolging van de zeer flexibele en snelle website heeft Intertops ook een app ontwikkeld. Deze intertops app is zowel op Android als iOS beschikbaar en werkt razendsnel. De app kun je downloaden via de Intertops-website. Ook kun je gebruik maken van de mobiele variant van haar website.

10. Intertops Quoteringen

Zoals eerder aangegeven is Intertops een Amerikaans bedrijf. Het probeert dan ook met name competitieve odds te bieden op de markten waar veel Amerikaanse spelers op wedden. Over alle sporten bekeken scoort het met een gemiddelde quoteringsmarge van 4.8% zeker niet slecht. De odds voor voetbal zijn met een marge van 7,9% wel aan de erg hoge kant.

Intertops Beoordeling & Conclusie: 6.2/10

Tot dusver heb je onze ervaringen met Intertops kunnen lezen. We kunnen concluderen dat het haar randfaciliteiten zoals storten, uitbetalen, website, klantenservice en mobiele app uitermate goed in orde heeft. Het wedaanbod en de quoteringen vallen dan weer tegen. Gelukkig wordt dit nog gecompenseerd met een mooie welkomstbonus en vele aantrekkelijke promoties. De speler die op zoek is naar een enorm groot wedaanbod of de scherpste odds, is bij Intertops niet aan het juiste adres. Voor wie graag een mooie bonus ontvangt en een plezierige wedomgeving prefereert, is een aanmelding zeker een goede keuze. Met een 6.2/10 score scoort Intertops immers voldoende om bij de gemiddelde bookies van Nederland te behoren.

Klik hier en meld je aan bij Intertops:Intertops Welkomstbonus