Intertops Review & Ervaringen

Intertops

Intertops Review

Geüpdatet op: 06.11.2018
63
Gemiddeld

Experts Waardering

Intertops
Kevin Been
06.11.2018
63

Ervaringen met Intertops

Conclusie:
Intertops verdient een totaalscore van 63 punten. Meld je nu aan of lees onderstaand meer over de andere onderdelen van Intertops!

Intertops is een Amerikaanse Bookmaker die bekend staat om haar zeer uitgebreide aanbod aan Amerikaanse Sporten. Intertops verdient een score van 63 punten. Lees onderstaand meer over storten, wedden, klantenservice en uitbetalen bij Intertops. Erna komen ook de punten aanmelden, website, bonus, promoties, mobiel wedden en quoteringen aan bod. Nederlanders kunnen zich aanmelden bij Intertops.

Storten:
Je kunt bij Intertops storten met Visa/Mastercard, Skrill, Neteller of een PaySafeCard. Dit is kosteloos. Storten met iDeal of PayPal behoort helaas niet tot de mogelijkheden. 

 

Uitbetalen:
Uitbetalen bij Intertops kan via een bankoverschrijving, Skrill of Neteller. Bij een bankoverschrijving duurt het gemiddeld enkele dagen tot het geld op je rekening staat. Bij een Skrill of Neteller overboeking is dit direct het geval.

Wedden:
Met een wedden aanbod van 16 sporten is het aanbod mager bij Intertops. Zoals eerder aangegeven is Intertops met name gespecialiseerd in de Amerikaanse sporten zoals honkbal, basketbal en American Football. Met name voor deze sporten vind je dan ook een grote hoeveelheid aan selecties terug. Voor de andere sporten is dit minder.

Klantenservice:
De klantenservice van Intertops is te bereiken via e-mail (bet@intertops.eu), telefoon (1-268-484-3100), live chat en Skype. Diverse kanalen dus waarbij de voertaal Engels is. Een Nederlandstalige klantenservice is helaas niet beschikbaar. 

Bekijk in onderstaand schema direct onze Intertops Ervaringen op basis van de 10 belangrijkste punten die van belang zijn bij het kiezen voor een geschikte bookmaker. Is Intertops voor jou een geschikte bookmaker? Klik dan direct op de gele button onder het schema en meld je aan. Heb je liever meer informatie? Lees dan gerust onder het schema verder en leer meer over Intertops.

Intertops Review
NL Vlag Donker
1. Aanmelden NLD  BEL X
2. Taal website NLD X ENG 
3. In | 4. Uitbet. iDeal
X | X
Bancontact
X | X
Neteller
 
Skrill
 
Boeking
 
PaySafe
√ | X
5. Klantenservice Telefoon X  Chat
6. Intertops Bonus ★★
7. Promoties ★★
8. Wed Aanbod
9. Intertops App ★★
10. Quoteringen
Beoordeling 6,0/10
Intertops Logo Small

 

Intertops is een Amerikaanse partij die reeds meer dan 20 jaar actief is als wedaanbieder. Na groot succes op de Amerikaanse markt heeft het met een EU variant van haar website ook de Europese markt betreden. Mede door middel van een top klantenservice, mooie welkomstbonus en prima promoties probeert het nieuwe klanten aan te trekken. De grootte van het wedden aanbod en de hoogte van de voetbal quoteringen vallen helaas wel wat tegen. De quoteringen van overige sporten zijn overigens prima, net als de Intertops App. Zodoende scoort deze bookmaker met een 6/10 scoren alsnog een voldoende.

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld:
Visa/Mastercard, Neteller, Skrill of PaySafeCard.

Intertops Startpagina

> Bookmakers Nederland Bookmakers België

Intertops Ervaringen in 10 stappen

In bovenstaande tabel heb je op een snelle wijze kennis kunnen maken met onze Beste Bookmakers Intertops Ervaringen. Als je op zoek bent naar meer gedetailleerde informatie en verdere uitleg kun je beneden verder lezen. Van de 10 belangrijkste punten die een bookmaker toebehoren vind je onze ervaringen terug. Dit van Intertops Account Aanmaken tot Intertops Voetbal & Sport. De Intertops Quoteringen en Intertops Mobiel Wedden komen ook ter sprake. Lees dus verder en maak kennis met deze bookmaker in het Intertops Review & Ervaringen overzicht.

1. Intertops Account aanmaken

Intertops is beschikbaar voor alle wedders die woonachtig in Nederland zijn. Belgen kunnen helaas niet bij deze bookmaker terecht. Door op een van de Intertops aanmeldbuttons op onze website te klikken kom je direct bij het registratieformulier terecht. Hier kun je vervolgens je persoonlijke gegevens invullen en je registratie voltooien.

2. Intertops Website

De Intertops website is zowel in het Engels- als Duitstalig beschikbaar. Wat ons met name opvalt aan de website is dat deze zeer overzichtelijk is en erg snel werkt. Het design is mooi en de zwart/grijs/rode huisstijl van Intertops komt ook in haar pagina terug.

3. Intertops Geld Storten

Intertops Voetbal & Sport biedt verschillende betaalopties aan. Zo kun je storten met een Visa of Mastercard. Daarnaast kun je ook de online betaalopties Skrill en Neteller gebruiken. Ten slotte is een PaySafeCard ook een mogelijkheid. Helaas behoort Intertops niet tot de Bookmakers iDeal. Je kunt reeds storten vanaf € 10 en hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Nu Aanmelden bij Intertops en storten met bijvoorbeeld:

Intertops Betalingsmethodes

4. Intertops Uitbetalen

Als uitbetaalopties kun je bij Intertops kiezen voor een uitbetaling via Skrill, Neteller of een reguliere bankoverschrijving. In het geval je een uitbetaling via Skrill en Neteller aanvraagt staat het geld vaak binnen enkele uren tot enkele minuten op je rekening. Een reguliere bankoverschrijving duurt doorgaans enkele werkdagen en is verder niet aan extra kosten gemoeid.

5. Intertops Klantenservice

De Intertops Klantenservice is bereikbaar via onderstaande kanalen.

  • E-mail: bet@intertops.eu
  • Live – Chat
  • Telefoon – 1-268-484-3100
  • FAQ Sectie
  • Skype

Zoals je kunt zien is Intertops via tal van kanalen te bereiken. Zeker het feit dat Intertops bereikbaar is via Skype is uniek en zorgt ervoor dat je gegarandeerd een snel antwoord ontvangt. De support is verder erg kordaat.

6. Intertops Bonus

Zoals eerder aangegeven is de Intertops Bonus een van de onderdelen die een aanmelding erg interessant maakt. Bij het maken van je storting kun je kiezen uit 3 verschillende bonus codes.

  • ROOKIE50 – 50% tot € 200 – 4x eerste storting + 4x bonus inzetten
  • ROOKIE100 – 100% tot € 100 – 6x eerste storting + 6x bonus inzetten
  • ROOKIE200 – 200% tot € 50 – 8x eerste storting + 8x bonus inzetten
    Afhankelijk van de bonus condities en hoogte die jij prefereert kun je een bonus kiezen. In alle gevallen zijn de voorwaarden behoorlijk gunstig. Zeker aangezien je 90 dagen de tijd hebt om aan de voorwaarden te voldoen en alle weddenschappen op quoteringen van 1.50 of hoger reeds meetellen. Wij willen je enkel nog graag er even op wijzen dat je in het geval van een eerste storting met Neteller geen bonus ontvangt. Kies daarom beter voor Visa, Mastercard, Skrill of bankoverschrijving storting.

Klik op onderstaande afbeelding en profiteer van € 200 Bonus!

Intertops Welkomstbonus

7. Intertops Promoties

Naast de Intertops Welkomstbonus biedt het ook nog tal van andere promoties. Zo kun je een cashback ontvangen bij een combi bet die je verliest op 1 selectie en extra geld winnen als jouw combi bet de meeste winst heeft opgeleverd in een strijd met andere spelers. Daarnaast heeft het ook nog Free Bets omtrent NFL en regelmatig stortingsbonussen op donderdagen. Van Gratis Wedden tot stortingsbonussen, je vindt het telkens bij Intertops!

8. Intertops Wedden Aanbod

Tot dusverre heb je veel positieve punten over Intertops kunnen lezen. Helaas is niet alles geweldig aan deze website. Met een 16tal sporten is de hoeveelheid aangeboden sporten beperkt ten opzichte van andere bookmakers. Ook de hoeveelheid selecties die je per wedstrijd kunt selecteren vallen erg tegen. Mocht je dus graag op weddenschappen als corners, ingooien etc. spelen of op minder bekende sporten kun je beter niet voor Intertops kiezen. Een leuke extra is overigens wel dat je bijvoorbeeld op politiek of beursgerelateerde weddenschappen kunt spelen.

 9. Intertops Mobiel Aanbod

In navolging van de zeer flexibele en snelle website heeft Intertops ook een app ontwikkelt. Deze app is zowel voor Android als iOS beschikbaar en werkt razendsnel. De app kun je downloaden via de Intertops website. Ook kun je gebruik maken van de mobiele variant van haar website.

10. Intertops Quoteringen

Eerder aangegeven is Intertops een Amerikaanse partij van origine. Het probeert dan ook met name competitieve odds te bieden op de markten waar veel Amerikaanse spelers op wedden. Over alle sporten bekeken scoort het met een gemiddelde quoteringen marge van 4.8% zeker niet slecht. De quoteringen voor voetbal zijn met een marge van 7,9% wel aan de erg hoge kant.

Intertops Beoordeling & Conclusie: 6/10

Bovenstaand heb je onze ervaringen met Intertops kunnen lezen. We kunnen concluderen dat het haar randfaciliteiten als storten, uitbetalen, website, klantenservice en mobiele app uitermate goed in orde heeft. Het wedden aanbod en de quoteringen vallen daarentegen wel weer erg tegen. Hetgeen dit compenseert is een mooie welkomstbonus en vele aantrekkelijke promoties. De wedder die op zoek is naar een enorm groot wedden aanbod of de aller scherpste quoteringen is bij Intertops niet aan het juiste adres. De wedder die graag een mooie bonus ontvangt, graag gebruikt maakt van mooie promoties en een plezierige website en wedomgeving prefereert is een aanmelding zeker een goede keuze. Met een 6/10 score scoort Intertops voldoende en een aanmelding is dan ook zeker de moeite waard.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Intertops!

Intertops Welkomstbonus