Intertops App

De Amerikaanse gigant Intertops profileert zich ook steeds meer en meer in de Europese markt. Hieronder bespreken we de Intertops mobiele website. Een Intertops App is helaas niet beschikbaar. Klik echter op onderstaande button om direct naar de Intertops mobiele website te gaan en je aan te melden.

Let op: Intertops is een van onze Beste Bookmakers Nederland en dus niet beschikbaar voor Belgen. Belgen kunnen onze mobiel wedden apps-pagina bekijken voor alternatieve betting apps. Intertops heeft momenteel geen Nederlandse licentie. Legaal online wedden kan in Nederland enkel met Toto en ZEturf. De Kansspelwetgeving biedt vanaf 1 oktober 2021 meer licentiehouders voor Nederlanders.

Intertops Mobile Website

De Intertops mobile website is van een heel goede kwaliteit en heeft alles wat je nodig hebt om zorgeloos je weddenschap te kunnen plaatsen. Een homepage met een duidelijk onderscheid in kleuren tussen rood, wit en grijs. Vooral als je op de games wilt wedden die onmiddellijk starten, wordt het je heel makkelijk gemaakt. In het hoofdmenu is dit duidelijk te zien en ook de live wedstrijden vallen op. Er zijn 2 menu’s: namelijk het hoofdmenu met daarin sport of casino’s. In het tweede menu kan je alles terugvinden en dit is van A-Z. Hieronder vallen dus niet alleen de sporten, zoals bij de meeste andere bookmakers.

Intertops App Downloaden

Wanneer de Intertops App beschikbaar is zullen we je hier alle informatie geven.

Intertops App Android

Een Intertops App Android is zoals aangegeven nog niet beschikbaar. Als deze wel beschikbaar is vermelden wij hier hoe je deze kunt downloaden.

Intertops App iPhone

Ook een Intertops App iOS / iPhone is nog niet beschikbaar. Ook hier vind je na lancering van de app meer informatie over terug.

Intertops App Ervaringen

Nadat de Intetops App online is kunnen we je meer vertellen over onze ervaringen met de app. Ons team zal de app uitgebreid testen voor de verschillende besturingssystemen zodat jij van alle info op de hoogte bent. Benut voor nu tijdelijk nog de mobiele website die overigens uitstekend werkt, of ontdek alles over de intertops bonus.

Klik op onderstaande afbeelding en download de Intertops App:Intertops app

Bookmakers Nederland > Bookmakers Belgie