Karamba Review & Ervaringen

Hier kun je alles te weten komen over onze ervaringen met bookmaker Karamba. Met onze analyse gebaseerd op tien belangrijke criteria, evalueren we elke bookie op onze site en geven we ze een score in vergelijking met de andere sportwedden-aanbieders. Lees en ontdek of Karamba de ideale sportsbook provider voor jou is!

Opgelet: Omwille van de Kansspelwetgeving adverteren wij enkel bookmakers met landelijke licenties. Karamba heeft geen Nederlandse of Belgische licentie. Alle Nederlandse licentiehouders kan je terugvinden via onze Bookmakers Nederland pagina – wij raden ons BetCity.nl review aan. Belgen kunnen kiezen voor een alternatief uit de Bookmakers België lijst. 

Aanmelden bij BetCity

Voor- en nadelen van Karamba

karamba mobiele site

Karamba Ervaringen in 10 stappen

Alle beste bookmakers die wij hier op de site aanbieden hebben onze kritische test doorstaan. Ook Karamba heeft deze test doorstaan en daarom zetten we het hier op onze site. Of deze sportweddenschappen provider iets voor jou is, zoeken we hieronder uit. Let er wel op dat het momenteel niet beschikbaar is voor nieuwe Nederlandstalige klanten.

1. Karamba Account aanmaken

Het aanmaken van een Karamba account is net zo eenvoudig als bij elke andere bookmaker. Je voert je gegevens in en wacht op een bevestiging van uw rekening. Dan kan het zijn dat je enkele documenten moet opsturen om uw identiteit te bevestigen. Dan kun je gemakkelijk je weddenschappen plaatsen bij Karamba.

2. Karamba Website

De Betsafe-website is niet in het Nederlands beschikbaar. Wel kan je voor de Engelse, Spaanse, Noorse, Finse, Zweedse versie kiezen om te navigeren. Het gaat zelfs verder, ook de drie Baltische talen worden aangeboden. Daar heb je vast niks aan natuurlijk. De website is ordelijk, makkelijk te navigeren en laadt voldoende snel.

3. Karamba Geld Storten

Als het aankomt op stortingsopties bij Karamba, bieden ze altijd een breed scala aan opties. De stortingsmogelijkheden bij Karamba zijn als volgt. Maestro-, VISA- en Mastercard-kaarten worden aanvaard. Je kunt ook inzetten met Skrill, Neteller, ecoPayz, Klarna en MuchBetter e-wallets. Bovendien wordt ook bankoverschrijving aanvaard, en de aan populariteit winnende Trustly wedden.

Storten bij Karamba kan o.a. met:Karamba stortingsopties

4. Karamba Uitbetalen

De algemene regel, zoals we nu weten, geldt als volgt. De laatst gebruikte bijdragemethode zal worden gebruikt voor de volgende uitbetaling. Dit is niet anders voor Karamba stortingen. Karamba heeft geen andere (administratieve) kosten verbonden aan opnames.

5. Karamba Klantenservice

Contact opnemen met  de klantenservice bij Karamba kan via deze kanalen:

  • Webformulier: via https://www.karamba.com/contact-us/
  • Live-Chat
  • FAQ-sectie: via https://www.karamba.com/info/faq/

De live chat is beschikbaar van 8u ’s ochtends tot middernacht, en dit elke dag van de week en in het weekend.

6. Karamba Bonus

U bent al op de hoogte van de Benelux-bonusregeling? We zullen het toch maar even aanhalen, voor als dat niet het geval is. Op dit moment mogen bookmakers geen bonus aanbieden. Dit geldt ook voor de Karamba bonus. Hoewel het nog steeds verkrijgbaar is in andere landen. Voor meer informatie, bezoek onze bookmaker bonussen pagina.

7. Karamba Promoties

Als het op promoties aankomt, kun je er altijd op rekenen dat Karamba geweldige opties aanbiedt. Hieronder zie je voorbeelden van promoties die nog lopen bij Karamba. Dit is misschien voor klanten uit andere landen, maar toch. Karamba richt zich ook op odds-boosts promoties, maar biedt ook veilige winkansen en vroege winsten.

Een voorbeeld van promotie bij Karamba:

promotie sportwedden bij Karamba

8. Karamba Wedaanbod

Met een totaal van 32 sporten in de aanbieding, staat Betsafe vrij hoog op de lijst. Daarom vinden wij Betsafe interessant, vooral in sporten die je niet zo vaak ziet bij bookmakers. Betsafe houdt ervan om kansen aan te bieden die elders zelden te vinden zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld wedden op verschillende wintersporten, maar ook op politieke en andere speciale evenementen die je elders niet zult vinden. Wij denken dat dit een groot voordeel is voor Betsafe.

9. Karamba Mobiel Aanbod

Ja, je kunt ook op Karamba wedden via je mobiele apparaat. Android, iOS, tablet of smartphone, het maakt niet uit. Het maakt niet uit of het een nieuw of oud apparaat is – als het maar een smartphone is wel. Mobiel wedden bij Karamba via de Karamba app of mobiele site werkt naadloos via de browser op uw toestel. Ze hebben ook een app ontwikkeld voor gebruikers van een Android toestel, om te wedden op casino of sportwedstrijden.

10. Karamba Quoteringen

Als we naar de kansen kijken, kunnen we zien dat Karamba een goed gemiddelde volgt. Er zijn echter momenten waarop dit een teer punt lijkt te zijn. Als je goed kijkt naar de bookmakers, zult ge waarschijnlijk betere aanbiedingen vinden dan Karamba. Hun kansen op voetbalweddenschappen zijn niet slecht, maar andere populaire sporten zijn een beetje teleurstellend, zoals een beetje de verkeerde persoon ontmoeten wanneer je dat niet nodig hebt.

Karamba Beoordeling & Conclusie: 6/10

We geven toe dat we al een hele tijd niet meer bij Karamba hebben gespeeld. Hoewel ze vroeger heel innovatief en sterk waren, moeten we toegeven dat Karamba de laatste jaren een beetje is tegengevallen. We hoorden over betalingsproblemen en dergelijke. Dit is natuurlijk het laatste wat je van een goksite wilt horen. Daarom bevelen wij deze bookmaker niet als de beste aan. Niettemin verdienen zij 6 van de 10 punten voor de moeite die zij in hun website hebben gestoken. En aangezien we in het verleden enkele tientallen euro’s hebben ingezet, ga ervoor. We verwachten niet dat Karamba een van de bookmakers zal zijn die in de nabije toekomst een vergunning zal krijgen in Nederland of België. Zij richten zich vooral op de Scandinavische landen, en dat vinden wij prima. Bedankt Karamba, maar wij zullen wel elders kijken. We zeggen daarom eerder volmondig ‘ja’ tegen een van de bookmakers in  volgende lijsten.

>  Bookmakers Nederland  Bookmakers België