Karamba Bonus

Opgelet: Wij adverteren enkel bookmakers met landelijke licenties. Karamba behoort daar niet toe. Nederlanders nemen best een kijkje op onze bookmakers Nederland-pagina. Belgen kunnen een bookmaker kiezen uit de beste bookmakers België. Bookmaker bonussen mogen in België niet meer worden aangeboden. Nederlanders raden we de Betcity bonus aan. Dat is 20 euro gratis weddenschap, precies zoals de vergane Karamba bonus.

De Karamba bonus is een leuke bonus in de vorm van een € 10 freebet. Behalve deze freebet krijg je ook toegang toe een toernooi met een totale prijzenpot van  € 3.000 prijzenpot. Dit toernooi staat bekend als Karamba Battle. Deze welkomstbonus is alleen van toepassing voor Nederlanders. Op deze pagina leggen we je uit wat de voorwaarden zijn voor deze bonus en wat je verder kunt verwachten van de Karamba Battle en de freebet. Je kunt natuurlijk ook nog onze Karamba ervaringen lezen.

De Karamba Bonus details: 6,5/10
Bonus Type: Gratis weddenschap + inschrijving toernooi
Min Storting: € 20
Min inzet € 10
Maximum Bedrag € 10
Is er een Bonus Code? Nee
Voorwaarden kort: Freebet
Minimale odds om freebet te ontvangen: 2.00
Freebet moet binnen 14 dagen ingezet worden op odds van 1.80 of hoger.Toernooi
Toernooi vindt plaats elke vrijdag van middernacht tot donderdag 23.59 uur.. Minimum  odds 1.30
Maximale inzet per inzet € 1.
Minimaal aantal inzetten: 10
Alle markten , alle competities.
Tijdsduur + Voorbeeld  

Na je eerste storting van minimaal € 20 en inzet van € 10 op odds van 2.00 of hoger, ontvang je een freebet van € 10 die je binnen 14 dagen moet inzetten op odds van minimaal 1.30.  Als je wint ontvang je jouw gewonnen bedrag en hoef je de winst niet rond te spelen

€ 10 * 1.30 (minimale odd)= € 13 ! 

De Karamba welkomstbonus bestaat voor Nederlanders uit twee delen. We zullen deze dan ook afzonderlijk bespreken.

De eerste welkomstbonus is een gratis weddenschap oftewel een freebet van € 10. Deze krijg je zodra je een minimale storting maakt van € 20 en hiervan € 10 inzet op odds van 2.00 (+). Zodra deze weddenschap is afgerond ontvang je de freebet van € 10 in je account. Deze gratis weddenschap moet je binnen 14 dagen inzetten op odds van 1.30(+). De winst die je uit deze gratis weddenschap wint heeft geen rondspeelvoorwaarde en wordt direct aan je account toevoegd.

Het andere deel van de welkomstbonus is een gratis deelname in het Karamba Battle toernooi. Dit toernooi heeft een prijzenpot van € 3.000. Het toernooi wordt elke vrijdag tot en met donderdag gehouden en het doel is om zoveel mogelijk te winnen en eerste te worden. Je moet rekening houden met een minimaal aantal inzetten van 10 om je te kwalificeren voor een prijs. Hoe hoger je winst is in deze week des te hoger beland je op de ranglijst hoe hoger je prijs wordt. De eerste plek levert je € 1.000 op en tot en met de 50e plek wordt uitbetaald.

Hoewel dit twee interessante bonussen zijn, moet je er wel even op letten dat stortingen met  PayPal, Neteller, Paysafe, Skrill of Skril 1-Tap zijn uitgesloten voor deze bonus.

Bookmaker Bonus Overzicht 

Karamba Stortingsbonus Voorbeeld

Als je bijvoorbeeld € 50 stort op je spelersaccount bij Karamba, moet je minimaal € 10 inzetten op een weddenschap met odds van 2.00 (+). Zodra deze weddenschap is afgerond krijg je automatisch een freebet in je account van € 10. Deze moet je dan binnen 14 dagen inzetten op odds van minimaal 1.30. Wat je wint mag je houden,

Tegelijkertijd krijg je ook een gratis ticket voor het wekelijkse Karamba Battle toernooi dat op de eerstvolgende vrijdag om middernacht begint en tot donderdagavond 23.59 uur duurt.
In dit toernooi kun je maximaal € 1 per weddenschap inzetten maar dit moet je wel minimaal tien keer doen om kans op een prijs te krijgen. De eerste prijs is € 1.000 en tot de 50e plek wordt uitbetaald in dit toernooi. De winst van gewonnen bets worden na een week bij elkaar opgeteld en de gene met de hoogste winst pakte de hoofdprijs.

Karamba Bonus Conclusie

De Karamba bonus is leuk en origineel maar eerlijk gezegd zijn er interessantere bonussen te vinden. Hoe mooi ze het bij Karamba ook verpakken, uiteindelijk krijg je slechts een gratis weddenschap van € 10 en een gratis toernooiticket waarbij je tussen de € 1.000 en € 10 kan winnen. Je moet er er echter wel rekening mee houden dat er honderden spelers zullen strijden om deze prijzen. Het feit dat Paypal, Paysafe maar ook Skrill en Neteller niet meetellen voor een bonus, maakt deze Karamba bonus er niet veel beter op. Karamba krijgt een 6,5 voor de moeite.

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen Belgie