LeoVegas Bonus

Leovegas accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische wedders meer. Kies daarom voor een alternatief uit de Bookmakers Nederland of Bookmakers Belgie lijst. Nederlanders kunnen meteen gratis wedden met de Betcity bonus.

Elke bookmaker heeft een andere bonus ter beschikking voor zijn wedders en dit is ook bij LeoVegas het geval. Je dient geen vervelende bonusvoorwaarden te lezen, want wij hebben dit gedaan voor jou. Er zitten geen addertjes onder het gras in de bonus voorwaarden. Om de Leovegas bonus te krijgen, kan je zelfs storten met iDeal. Als je daarna een eerste weddenschap plaats, met minimum notering van minstens 1.80 zal je de Free bet ontvangen. Je zal, ongeacht het resultaat van je eerste bet, je inzet als free bet ontvangen. Dit met een maximale waarde van 50 euro. Die Free bet is dan 7 dagen geldig en enkel de winst uit deze free bet, wordt op je account gestort. Als je je via ons registreert, heb je geen Leovegas bonus code nodig.

LeoVegas Bonus Review
NL Vlag Licht
 Free Bet Goed ★★★ Gemidd. ★★ Matig 
1. Bedrag:
€ 50  ★★  
2. Bonus %:
100% ★★★
3. Vrijspelen: 1 x spelen ★★★
4. Quotering: 1.80 ★★★
5. Tijdsduur: 7 dagen ★★★
Beoordeling 9/10
Logo Klein Leovegas 

 

 

Bonus Leovegas

Bookmaker Bonus Overzicht 

Leovegas Bonus Voorwaarden Voorbeeld

Als je bij Leovegas een storting maakt, met bijvoorbeeld iDeal van 80 euro. Stel dat je dan een eerste weddenschap plaatst van 80 euro op een voetbalwedstrijd met een notering van 2.00, dan zal je de Free Bet ontvangen.

  • Je eerste bet is winnend? Dan ontvang je 80 * 2.00 = 160 euro + 50 euro als Free Bet.
  • Je eerste bet is verliezend? Je ontvang enkel de free bet van 50 euro.

Deze 50 euro kan je dan inzetten op een evenement naar keuze. Belangrijk is wel dat je dit doet binnen de 7 dagen, want na deze periode is de free bet inactief. Als je die 50 euro inzet op een evenement met notering van 3.00, dan krijg je bij winst: € 50 * 3.00 = € 150 brutowinst. Enkel de nettowinst wordt op je account gestort. € 150 – € 50 = € 100 is nettowinst en dit ontvang je op je account.

LeoVegas Bonus Conclusie

Als we de LeoVegas bonus moeten beoordelen, dan geven we deze een score van 9 op 10. De grootte van 50 euro is aan de kleine kant, maar het gaat wel over een Free Bet waar er geen andere voorwaarden zijn aan verbonden. Je krijgt zeven dagen de tijd om deze Free Bet te verzilveren, wat ruimschoots voldoende is. Ook om deze free bet te bemachtigen worden er weinig eisen gesteld. Je dient enkel de notering van 1.80 te respecteren bij je eerste bet, en je ontvangt de free bet met een zelfde waarde als je inzet. Ontdek ook de leovegas app.

 

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen Belgie