Leovegas Uitbetalen

Leovegas accepteert voorlopig geen Nederlandse en Belgische spelers meer. Misschien dat daar in oktober 2021 verandering in komt/ Kies daarom voor een alternatief uit de Bookmakers Nederland of Bookmakers België lijst.

Bij Leovegas storten is erg gemakkelijk, er zijn tal van betalingsmogelijkheden en het geld staat binnen de kortste keren in je wallet bij deze bookmaker. Maar hoe is het gesteld met het uitbetalen bij Leovegas? Wat zijn de mogelijkheden en hoe lang moet je op je geld wachten? Antwoord op deze vragen lees je in dit artikel.

Bankoverschrijving

Bij Leovegas worden alle uitbetalingsverzoeken eerst binnen 24 uur goedgekeurd. Bovendien geeft de bookmaker zelf al aan dat het nog eens vijf werkdagen kan duren voor het geld daadwerkelijk op je rekening komt. Een bankoverschrijving wordt vaak gezien als de meest veilige methode om je geld uit te laten keren maar het kan dus even wat tijd kosten. Er worden overigens geen transactiekosten gerekend.

 • Minimum uitbetaling: € 5
 • Maximum uitbetaling: € 50.000
 • Transactiekosten: 0%
 • Tijdsduur: 2 tot 5 werkdagen

Visa en Mastercard

Ook een Visa of Mastercard kun je gebruiken om je bedragen uit te laten keren. De maximale storting die je op deze kaarten kunt doen is tot €50.000. Een enorm bedrag. Je moet ongeveer dezelfde verwerkingstijd aanhouden als bij een bankoverschrijving dus je kunt het geld binnen twee tot vijf werkdagen verwachten als alles goed gaat.

 • Minimum uitbetaling: € 5
 • Maximum uitbetaling: € 30.000
 • Transactiekosten: 0%
 • Tijdsduur: 2 tot 5 werkdagen

PayPal

De snelste en veiligste manier is wat ons betreft PayPal. Dat heeft dan wel weer als nadeel dat PayPal zelf niet al te zuinig is met de kosten voor de binnenkomende transactie. Wel heb je direct de beschikking over je geld. Na de interne controle staat het geld vrijwel direct op je Paypal account. Wel is de maximale storting naar een Paypal account slechts € 5.000.

 • Minimum uitbetaling: € 5
 • Maximum uitbetaling: € 5.000
 • Transactiekosten: 0% (controleer wel de kosten bij Paypal zelf)
 • Tijdsduur: direct

Skrill & Neteller

Net als bij Paypal heb je met een Skrill en Neteller account vrijwel direct de beschikking over je uitbetaling. De interne controle die blijft er en dus moet je sowieso een dag wachten maar als je uitbetaling is goedgekeurd staat deze wel binnen 24 uur op je rekening. Het minimum bedrag is net iets hoger met €10.

 • Minimum uitbetaling: € 10
 • Maximum uitbetaling: € 5.000
 • Transactiekosten: 0%
 • Tijdsduur: vrijwel direct

Leovegas Uitbetalen Conclusie

Op zich kun je op best wel veel manieren terecht om je balans uit te laten betalen bij Leovegas. Met Visa als Mastercard maar ook PayPal. Skrill, bankoverschrijving en Neteller zit er vast wel een manier tussen die jou het beste ligt. Er is wel een flink nadeel aan het uitbetalen bij Leovegas, nou ja eigenlijk twee zelfs.

Het eerste nadeel is dat er altijd 24 uur gewacht wordt met uitbetalen omdat je account en uitbetaling geverifieerd moeten worden. Dat brengt ons ook direct bij het tweede nadeel want die is daar onlosmakelijk mee verbonden.

betalingsmogelijkheden bij Leovegas

©Leovegas

Het verificatieproces van Leovegas is zenuwslopend en veel te complex. De 24 uur die wordt gerekend is een minimum. Om je account te verifieren kunnen er namelijk verschillende documenten worden opgevraagd. Hierbij kun je denken aan je salarisstroken van de laatste drie maanden om te bewijzen dat het ingezette geld van je salaris kwam. Het komt er eigenlijk op neer dat voor je kunt uitbetalen, je eerst moet tonen waar je geld vandaan komt. Als je zegt dat dit van je spaargeld is, kun je verwachten dat je een bankafschrift moet tonen. Een erfenis? Dan moet je de overlijdensakte, notarisakte en een afschrift van de overschrijving kunnen aantonen. We hebben geen idee hoe lang Leovegas dit gaat volhouden, want in onze ogen is dit een beetje te gek. Dit zijn overigens de praktijken in

> Lees ons LeoVegas Review

FAQ - Alles over LeoVegas uitbetalen

Hoe kan ik me bij LeoVegas laten uitbetalen?

Bij LeoVegas zijn er enkele verschillende methoden beschikbaar om je uitbetaling door te voeren. Er is de traditionele methode van overschrijven via je bankrekening, alsook VISA en Mastercard. Daarnaast zijn er ook PayPal en Trustly beschikbaar. De online wallets Skrill, MuchBetter en Neteller kunnen ook worden aanvaard. Voor gebruikers van een iPhone of ander Apple toestel, is er zelfs Apple Pay beschikbaar als een van de niet zo traditionele uitbetalingsmethodes bij de bookmakers.

Wat zijn de uitbetalingsbedragen bij LeoVegas ?

Het is eigenlijk afhankelijk van welke methode je gebruikt bij LeoVegas, wat de bedragen zijn. Zo kan je pakweg via Visa uitbetalingen al geld opnemen vanaf € 5,  terwijl dat met Neteller en Skrill het dubbele, € 10 bedraagt. Alle bedragen en de betalingstermijn per methode van uitbetalen bij LeoVegas lees je hier op onze pagina.

Kan ik Ideal gebruiken voor LeoVegas uitbetalen?

Momenteel kan je als Nederlandse klant niet meer bij LeoVegas aanmelden. LeoVegas is een van die bookmakers, die zich in lijn met de kansspelwetgeving wil bewegen. Als die nieuwe Kansspelwet in effect komt in oktober van 2021, is LeoVegas er ongetwijfeld als de kippen bij om ook een licentie voor de Nederlandse markt te bieden. Of IDEAL dan weer beschikbaar zal zijn als betaalmethode bij LeoVegas, is voorlopig nog koffiedik kijken.